Jak si udělat zálivku na salát

Dnes vám Gordon předvede, jak si udělat chutnou klasickou zálivku na salát. Titulky: pernik.



  • Komentářů: 7

    1. 1
      1

      heh a to je jako vše? za chvíli bude ukazovat jak si správně opéct buřta nad ohněm nebo uvařit polévku z pytlíku…a to si taky určitě zaslouží překlad:D

      1. 1
        0

        Podle mého názoru to je naopak skvělá strategie vůči laické divácké obci. Minule třeba byla rýže. Osobně tyhle jednoduché tipy velice oceňuju. Mě nezajímá, jak udělat desetiposchoďový dort, nebo složitou omáčku a la něco. Mě zajímá jednoduchý vaření. A vidět, jak tyhle jednoduchý věci dělá Pan Kuchař je prostě zajímavý a inspirativní. Vařit Gordona z polotovaru asi v televizi neuvidíme, o to se nebojím.

      2. 0
        0

        Naopak. Parmezán a vinny ocet jsou dvě hodně výrazný suroviny, takže přidáním další by jsi z toho možná udělal prasečinu. Italské receptury jsou za použití minima ingrediencí.

      3. 1
        0

        Člověk by nevěřil, kolik lidí skutečně neumí opéct buřt nad ohněm. Zvolit ten správný buřt, aby byl optimálně mastný a měl přírodní střívko (už jsem viděl pár lidí, jak si opékali umělé a divili se, že se jim tvoří na buřtu tvrdá bakelitová vrstva). Správně ho nakrojit, aby se vytvořil charakteristický tvar a přitom neunikla všechna mastnota a šťáva do ohně. Optimálně a pomalu ho propékat, zpočátku spíše horce udit. Ne hned narvat buřt doprostřed plamene. Správně otáčet, aby byl buřt rovnoměrně propečený.

        Pro někoho samozřejmost, ale u ohně už jsem viděl takových šíleností, že si myslím, že by se video o pečení buřtů nad ohněm klidně uživilo.

    2. 0
      0

      Pěkné, ale druhá půlka videa e e ? 🙂 , já už jsem myslel, že to skončilo a ono to najednou pokračovalo dál 😀

      1. 0
        0

        Druhá půlka, tj. vaření steaku je samostatný video a přeložený je, takže stačí vyčkat. 😉
        Tady ten steak stejně skončil ustřiženej v polovině…

    Napsat komentář

    Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.