Ramsay’s Best Restaurant 1×11

A je tady finále! Obě restaurace vaří skvěle, ale vítěz může být jenom jeden. Také uvidíte i několik týmů z restaurací, které nepostoupily. Komu jste fandili nejvíc vy?

Předchozí díl Ramsay's Best Restarurant



  • Komentářů: 19

    1. 0
      0

      Škoda že se Mr Ramsay a ani jeho food kritici po celou soutěž nezmínili o dietetické stránce jednotlivých pokrmů. Přece vitamíny a vlánkina jsou také důležité. Nevěřím, že z každého prezentovaného menu lze udělat pěknej bobek. MuDr. Doleček by asi některé umělce pěkně zlískal…

    2. 2
      0

      Ačkoliv jsem čistokrevny masožravec, kdyby jsem měl jet v Britanii do restaurace, vybral by jsem si tu indickou.
      Pro mě to bylo domaci poctive a lakave provedeni, ktere si na nic nehralo.

      Ale uvědoměme si, že porotcem byl pouze Gordon a vytězem je ten, kdo jemu připada lepši. Určitě toho viděl během soutěže vice než my v sestřihu a hlavně měl možnost ochutnat.

      Tak že slava vitězum, čest poraženym, ale stejně podstatne je kolik kdo bude mít hostů. A věřím že ty indové si přilakali hodně klientu. Tak že výhru maji.

      Kdyby to bylo v čechach, tak bych na tu indickou hned jel.

      Mňam mňam

    3. 2
      0

      Tak ten závěr mě hodně zklamal. Podle mě měla vyhrát ta druhá restaurace. Možná ty jejich jídla nebyly tak experimentální, ale rozhodně byly pracnější a složitější (zejména když porovnám ty předkrmy – nevím jestli bych byla nadšená z té kapky rizota na talíři). Navíc nechápu jak může vyhrát někdo, koho téměř celou dobu Gordon kritizuje a sám prohlásil, že indická jídla byla lepší, a ani se mi nezdálo, že by ti experti někoho výrazně preferovali.
      Ale je to možná můj subjektivní názor, ale myslím, že je Gordon tak trochu od začátku skrytě podporoval. Už v předchozím dílu to bylo jasně vidět.

      1. 0
        0

        Předkrm by měl být tak do 100 gramů, aby tě hned ze začátku nezasytil. Proč si lidi ( nejen ty ) myslí, že jídla v restauraci musí být hromada. A tuplovaně to nechápu v případě tříchodového menu.

        1. 0
          0

          Souhlasím, dělal jsem v Anglii v Manor House Hotel v Moreton in Marsh a tam je dokonce 5 chodů.. Prestarters. starters, mains, predeserts, deserts.. A všechno malinké porce.. Nicméně dohromady je to symfonie chuti a celkem vydatná večeře. Souhlasím s tím, že je rozdíl mezi vícechodovým meny menších porcí a jedním 200g smažákem někde na benzínce..

      2. 0
        0

        Mám stejný názor. Taky si myslím, že si to zasloužili víc ti Indové. Maminka vařila hodně s láskou. Nešlo jí o sebe, ale o hosty. Kdežto ti kluci sice umějí, ale hlavně se předvádějí. Hlavně, abych se ukázal…- ale jít tam se najíst je asi docela risk. Buď to bude dokonalý, nebo propadák.Celou soutěž jim Gordon něco vytýkal, kdežto o Indech celou dobu prohlašoval, jak jsou dokonalí…

      3. 0
        0

        Tak já jsem slyšela něco jiného: předkrmy a hlavní chody vyhodnotil nastejno a rozhodl dezert. Ty indické sladkosti jsem ochutnala a to je tak sladké až vám trnou zuby. Naproti tomu panna cotta s pistáciemi je lahodná. No, a k tomu ta citrónová mlha. Vítěz byl vybraný správně.
        Já bych ale zašla do Azou na jehněčí kolínko 😉

    4. 0
      0

      Nevim, jak je to mozny, ale uz od zacatku mam na to zatraceny vegetariansky indicky jidlo chut 😀

    5. 0
      0

      Tak tohle finale stalo za to! Dve uzasny restaurace, tentokrat nam vsechny jidla i hezky vysvetlili, fakt se mi to libilo 🙂 obe restaurace jsou svoji kvalitou na stejny urovni, vitez vsak nabidnul i dalsi pridanou hodnotu v podobe uzasny kreativitity a odvaznych napadu 🙂 skoda, ze se nejspis nikdy v podobnejch restauracich nenajim

    6. 0
      0

      Zdravim, optam se.

      Nevim proc mi to nefunguje ale pise mi to

      ‚The requested video is not allowed to be played in embedded players‘

      nevim co s tim, diky za rady.

      1. 0
        0

        Proč píšeš tenhle koment pod video, který funguje? Pokud se ti tohle pod videem objevuje, je z YouTube smazaný a musíš si ho stáhnout samostatně (linky u titulků). Už ses na to tady ptal, tak se zkus zamyslet (nad sebou).

    7. 0
      0

      Schvalujem Gordonovo rozhodnutie. Ti mladici priniesli do varenia nieco nove a nebali sa experimentovat. Indicka restika stale hrala na zabezpecenu obranu a varila stale to iste co maju na jedalnom listku. Na jednej strane to maju perfektne zmaknute a varia skoro bezchybne, na strane druhej je to len o stagnacii, na ktoru casom doplatia, ked nebudu prichadzat stale s niecim novym…

      1. 0
        0

        Nemyslím si, že by Prachad (nebo jak se to píše) stagnoval, vymysleli jídla originální, i ti znalci říkali, že je to něco nového. A sami říkali, že se chtějí dál vyvíjet. Na jejich jídlo jsem měla celou dobu chuť, a chutnalo i masožravcům, na jídlo od těch kluků zase moc ne, i když ten efekt s dusíkem byl dobrý. Ale celkově si myslím, že kluci udělali o hodně víc chyb, než indická restaurace, v průběhu byli méně sehraní a nerozhodní (např. maso vybírali v řeznictví snad hodinu…)
        každopádně je nutné to brát, a já si tak trochu myslím, že je Gordon vybral, protože vypadají reprezentativněji, než malá indická restaurace…

      1. 1
        0

        Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat 🙂

    Napsat komentář

    Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.