KN 7 + napadené stránky

Množí se dotazy, jak to bude s tou 7. řadou Kitchen Nightmares především kvůli prvnímu dílu, který se „vrací“ do Amy’s Baking Company, což byl rozhodně nejvýživnější díl. Trochu zchladím vaše nadšení, protože nejde o „návrat“ jako takový, ale o odvysílání některých nepoužitých záběrů + jako to bylo dál a co na to majitelé. Překlad rozhodně bude, ale až dojedeme 3. řadu. Další věc se týká nemilé záležitosti. Před zhruba týdnem byly tyto stránky napadnuty. Snažím se situaci řešit, ale je to zřejmě nad mé síly, proto už jsem se obrátil na větší odborníky. Mezitím vás může váš antivir upozornit, že je zde nějaký hack, který vás po kliknutí na nějaký odkaz přesměruje úplně jinam. Jedinou obranou je pro mě zatím reinstalace WordPressu, na kterém web jede, ale to je jenom dočasné řešení. Zřejmě tady máme nějakou bezpečnostní skulinu. Držte palce, snad už se to brzy vyřeší. EDIT: MĚLO BY TO BÝT VYŘEŠENO, VLÁĎA SMITKA (ten, který postnul screen škodlivého kódu ve vzkazech) PROBLÉM NAŠEL A ODSTRANIL. DÍKY, VLÁĎO!



Komentářů: 5

  1. 0
    0

    Ako som spominal ked ma avast upozornil sice po updajte mi to okno s upozornenim nevyskakuje ale po prezreny weboveho stitu je jasne vidiet ze hodne pracuje.

  2. 0
    0

    Je možné, že se jedná o DDOS útok (stránka se nenačítala). Jinak bych tyhle problémy řešil přímo s poskytovatelem webhostingu. Dalším řešením, jak jste již uvedl, přeinstalovat WP. Stačí zálohovat databázi a updatovat WP na novější verzi.

    Co jsem zjistil, tak Váš hosting je: http://supernetwork.cz/
    a DNS záznamy jsou směrované na http://www.web4u.cz/ u ura.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *