MasterChef 4×08

Pokračování z minula se tentokrát odehraje mimo kuchyni MasterChefa. Čtyři soutěžící, kteří minule nezvládli vejce Benedikt se nyní utkají proti sobě v dalším vyřazovacím úkolu! Závěrečné vyřazování je trochu podivné, alespoň podle toho, co zazní z úst porotců, ale to jistě podrobně rozeberete v komentářích.

Předchozí díl MasterChefa Další díl MasterChefa



Komentářů: 78

  1. 0
    0

    Trošku nechápem prečo toto vyraďovanie natiahli na celý diel…bolo to zaujímavé ale aj predvídateľné……

  2. 0
    0

    celkem by mě zajímalo, když soutěžící jedli ty burgery,tak jestli vůbec ochutnala Bri – vegetariánka….

  3. 0
    0

    proč překládáte „seasoned“ jako „vychucený“? To je šílený patvar. Proč nepoužíváte „ochucený“?

    1. 1
      0

      Jednou tak, podruhé onak a to „vychucený“ jsem si vzal přímo z CZ MasterChefa. Moc mi to taky nesedí, ale říkali to kluci profesionální celkem často, tak to sem tam (ale málo) použiju i tady, když to následuje několikrát po sobě.

  4. 3
    0

    Úplně nejvíc cool mi přijde když se ti Italové baví mezi sebou 😀 ten přízvuk je prostě boží 😀

  5. 0
    0

    Musím říct, že jsem z dnešního dílu zklamaný. Byl skvělý, ale mohl být lepší, kdyby úkol dělalo více soutěžících a ne 4 odpadlíci. Skvělé ingredience a skvělá jídla. Škoda!

    1. 0
      0

      mno me se na tom libilo jak probihala ta hamburgerova soutez s Ramseyem…trochu mi to pripominalo Hell´s Kitchen:)

  6. 1
    0

    takze Luca mel horsiho humra ale vyhral protoze mel v ty zeleny veci min citronu?:D ne tak to bylo celkem jasny, ze to stejne vyhraje protoze by klesla sledovanost kdyz ta Bethy nebo jak se jmenovala byla takova nezajimava..

  7. 0
    0

    Nejdřív jsem byla zklamaná, že nebude klasické kolo se všemi soutěžícími, ale pak mi došlo, že máme tím pádem o jeden díl víc! 🙂

  8. 1
    0

    Porotce z Masterchefa podstoupil hubnoucí operaci

    Graham Elliot, kterého fanoušci kulinářských show znají z americké verze reality show Masterchef, se zotavuje po operaci.

    Kulinářská superstar podstoupila gastrektomii poté, co šestatřicetiletý šéfkuchař téměř dosáhl váhy neuvěřitelných 400 liber (cca 181 kg). „Váha je problém, se kterým se potýkám celý svůj život,“ řekl Elliot. „Už je těžké vylézt z auta, zavázat si tkaničky nebo si hrát s mými dětmi. Operace je něco, co musím pro svou rodinu podstoupit.“

    Elliot má se svou manželkou tři syny, Myla (6), Condrada (2,5) a Jedediaha (10 měsíců).

    Elliot dále uvedl, že nyní je nejdůležitější, aby byl zdravý a zůstal naživu dost dlouho, aby své děti viděl vyrůstat. Během gastrektomie mu lékaři odebrali téměř 80 % žaludku. Po tomto zákroku je pacient rychleji nasycený, jelikož se do žaludku příliš jídla nevejde.

    Během rozhodování o typu zákroku hrála velkou roli také Elliotova šéfkuchařská profese. „Doktor navrhl gastrektomii především kvůli mé práci. Po jiných operacích je zakázáno jíst některé potraviny, protože z nich můžete onemocnět. Teď budu i nadále moct ochutnávat a zkoušet vše.“

    Lékaři nyní předpovídají, že by kuchař mohl v následujících šesti měsících shodit až sto liber. „Můj největší cíl je začít běhat. Nemůžu se dočkat, až uvidím ty ubíhající míle na běžícím páse.“

    Co myslíte, povede se Grahamovi zhubnout? Je operace vhodné řešení, nebo je lepší začít od začátku poctivě makat a nevolit tu jednodušší cestu?

    (Zdroj: People)

    1. 0
      1

      no jestli se mu to povede tak to peknych par let potrva i presto, ze by zacal hodne tvrde cvicit, protoze spalit vsechny ty speky to nebude zadna sranda..na to ale mel myslet driv nez se takhle prozral do extremu bez pohybu…a pokud fakt zhubne tak na nem bude dost odporne viset kuze…no manekyn uz z nej nebude i kdyz si to pak necha vsechno odrezat…najednou chce zacit behat…heh..trochu pozde a prvnich par let bude rad kdyz vyjde par schodu

      1. 0
        1

        chapu ty 2 minusy…pravdepodobne experti na monstrozni obezitu tak to beru zpet…po operaci ubehne maraton a bude jak tycka…hehe

      2. 0
        0

        To je skvělý, když přesně víš, jak to s G.E. za pár let bude. Fakt divnej koment.

      3. 0
        1

        a jak by to s nim jako melo dopadnout? videl jsi to vyzrany prase? ma 200 kilo…zasrana hora sadla…fajn podstoupi operaci protoze byl celej zivot linej se hejbat…a keci, ze chce behat je jen snuska sracek…ale at zhebne nebo zhubne je mi stejne fuk

      4. 0
        0

        Ty jsi ale blb, žádných par let mu to trvat nebude, viděl si lidi po té operaci? Tak za rok bude mít i 50 kilo dole. Znám lidi, kteří tou operací prošili a za 2 měsíce měli 17 kilo dole a to nic nemusí dělat. Kůže na něm sice viset bude, ale to se dá spravit operaci. Takže prosím tě nekomentuj blbě když o tom víš úplné prd.

  9. 0
    0

    Taky nechápu… Podle všeho měla Kathy lepšího a chutnějšího humra…. To mě dost překvapilo…

  10. 0
    1

    Bože, ta Marfuša se svojí slepičí „strategií“ – když to zkazíme, tak ať je to na ní (zřejmě ani nepochopila pravidla vyřazování v aktuálním dílu).
    Vyřazení Kathy vypadalo – po tom, jak hodnotili jídlo – docela jako „humr lepší, ale seš nevýrazná, tak poletíš kvůli salátu“. Ale já jsem to nejedla, tož jen tak špekuluju..:)

  11. 0
    0

    Docela dost mi vadí, jak začli ve vyřazovacích částech soutěžit pouze s minimálním počtem sotěžících (tzn 2-4) místo celého týmu. Dost často tam zůstanou nějaký dva naprosto nezajímavý soutěžící a celé vyřazovací kolo je mi ve finále naprosto ukradené.

  12. 1
    0

    Už se mi chtělo říct, že tohle byl jeden z nejlepších dílů ze všech sérií MCH. Ale ten konec. Mám pocit, že se ten arogantní nesympatickej Luca dostane hodně daleko. Ani ne tak kvůli svému kuchařskému umění, jako spíš kvůli jeho osobě. Není to krásnej scénář – V minulé sérii neuspěl, ale teď se outsider vrátil, aby všem ukázal ….. Jen to ne ….

    1. 0
      0

      Souhlas. V snad každé sérii je nějakej Ital co umí hovno a přesto se jen díky tomu, že je Ital dostává dál a dál…

      btw. Natasha do toho ! 🙂

    1. 0
      0

      Poprosím, neříkejte kdo vypadne v příštím kole… Taky se na to můžeme podívat na youtube – ale to by nebylo ono 🙁

      1. 0
        0

        Jde o to že žádnej Raj v Masterchefovi není 🙂

  13. 0
    0

    Titulek 31 místo „srdcová věc“ se víc hodí výraz „srdeční záležitost“ 🙂
    navazující titulek 32 bych změnil na „A tou je jídlo.“

      1. 0
        0

        normalne na tyhle prko hrubky kašlu, ale vzhledem k tomu, že je to tam už par dnu, tak v popisu videa mas vejde místo vejce 😉

  14. 0
    0

    Díky moc za další překlad. Jen malá chybka: 33:42 nemá být, že „Klepeta přímo explodují chutí“, ale že „Klepeta ti trochu explodovala“/ potrhala se.., atp.

  15. 1
    0

    Proc takovy obstrukce proboha s jednim vyrazovanim? Vypadalo to jako nejaky megafinale, jo, dobry, ale trochu nechapu smysl, proste PROC.

  16. 1
    0

    No myslím, že se jednoznačně projevilo, že někteří soutěžící mají holt protekci.
    Když to shrnu, 1) Luca se sám pasoval na kapitána, 2) prosadil si, že to bude bez sýra, což si myslím, že je stálo body, 3) poslal ven syrové maso – 2x (i když je pravda, že jednou mu to Gordon zatrhl) 4) u dalšího úkolu předvedl hodně technických chyb 5) to nejlepší z humra (podle porodců) ani nenandal 6) jeho humr nebyl tak dobře uvařený, jak měl být

    Naproti tomu Kathy 1) měla kyselejší salát (ale hrdinou na talíři měl být humr), 2) její prezentace nebyla tak dobrá

    Takže suma sumárum, kdyby to bylo obráceně, jela by domu Kathy, takhle jede domu…. Kathy….. no není to zvláštní

    A ještě malá technická na závěr. Myslím, že by tam mělo být spíše karamelizovaná cibule než smažená.

  17. 2
    0

    inak ten cinan co tam je 😀 ani raz som ho nevidel povedat slovo alebo nejake jedlo od neho 😀 snad nabuduce 😀

  18. 0
    0

    díky moc za překlady, jen by mně osobně občas vyhovovalo větší odvázání, když např. soutěžící řekne o Rondonu Ramsay, že, cituji: „He doesn´t play around.“, šlo by to klidně přeložit jako „On si nedělá prdel“ místo „On to bere dost vážně.“. Ale to je detail, hlavní je, že to tu je.

    1. 0
      0

      protože to „prdel“ nedává moc smysl… Třeba. A navíc je to spíš vulgarita, než nějaký info o tom, jak šéf Ramsay expeduje jídla.

  19. 0
    0

    Sakra ta Natasha má ale … oči… 😀 Už jen kvůli nim sem rád že zůstala 😀

    Lucu mám rád a fandím mu, hrozně se mi líbí italskej přízvuk v angličtině 🙂

    A teď zas týden dlouhé čekání… 🙁

    1. 0
      0

      Jo, na YT už je to až po čtrnáctej díl. Sice bez titulků, ale na sledování Natashiných… očí to bude stačt. 8^) Teda jestli ji mezitím nevyhoděj.

  20. 0
    0

    Kathy mi nikdy nebyla moc sympatická, no v tomto díle se mi docela líbila. Přece jen je to Masterchef, soutěž amatérů, což je ona. na druhou stranu Luca je manažer restaurace, má spoustu zkušeností a nevím, nakolik se o něm jako o amatérovi dá mluvit. Každopádně na Kathy šly dost vidět v průběhu soutěže její neznalosti.
    Jinak taky mě docela zklamalo, že byl celý díl jen o vyřazování. Každopádně moc děkuji za titulky!

  21. 1
    0

    27:43 Máte tam Bethy místo Kathy.Jinak nechápu jak mohl vyhrát Luca…Kathy to má lepší chuťově a on zas vzhledově,ale oni vyhodí jí.

    1. 0
      0

      Nehodnotí se jenom chuť. Kathy měla chuťově lepšího humra, ale v ostatních aspektech (vzhled, salát) se to povedlo víc Lucovi.

  22. 0
    0

    Titulek 160: modre misto cervene
    Titulek 475: Kathy misto Bethy (to uz tu nekdo zminil)

    Kazdopadne znovu diky za vas cas 🙂

  23. 0
    0

    Na první pohled bylo jasné, že kathy a bethy jsou ze čtveřice nejmín zajimavý, už jen podle toho, kolik dostavají prostoru. Proto je musely rozdělit a zaverečný vyřazování bylo tudíž předvidatelné, i kdyby Luca naservíloval kapra místo humra tak by nevypadl..přesolil to, posral ocas, dal ho tam o minutu pozdějí (všimli jste si, jak ramsay radši nic neříkal k barvě, když to rozřízl?)…nechápu, proč to řežie aspon tak neupraví, ale radši vychválí kathy, co všechno dělá lépe než luca, i porotcům očividně víc chutnalo..tak wtf? Tahle soutěž má smysl, až v poslední pětce, kdy tam zůstanou jen lidi, kteří táhnou diváky.

  24. 0
    0

    jasne ze by vedeli minulý diel určiť koho vyhodiť len to treba trocha okoreniť pre zadubených amerických divákov

  25. 1
    0

    Jakože celý díl – vyřazování.. 🙁 Moc mě to nebralo, chci vidět i ostatní jak vaří 😉

    1. 0
      0

      Bylo to zajímavý spestření. A navíc, jak tu kdosi už napsal – dobrá reklama pro Ramsayovu restauraci.

  26. 0
    0

    Hodně zajímavej díl, nechápu, proč je kvůli tomu museli tahat do Vegas ale proč ne. Jsem ráda, že zůstal Luca, mrzí mě, že do vyřazovacího kola nešla druhá dvojice, tam by mi bylo jedno, která z těch dvou slepiček odkráčí. Díky moc za překlad, těšim se na další díl a na Joeovu maminku 😀

      1. 0
        0

        pagan – měl by ses probrat. Napíšu to pro tebe speciálně podruhé – KOMENTY JSOU O PROBÍRÁNÍ UDÁLOSTÍ V ONOM DÍLU.

  27. 0
    0

    Buď tam je Luca z protekce, nebo režie chce, abych si to myslel. 🙂 Jinak si absenci regulérní výčitky toho chybějícícho ocasu vysvětlit nedokážu.

  28. 0
    0

    Díky moc za video. Tenhle díl mi připomínal Pekelnou kuchyni 😀 Gordon tam zase stál a křičel 60 sekund, dvě minuty….zajímavý díl se zajímavým koncem, ze čtveřice jsem na vypadnutí tipovala někoho jiného.

  29. 0
    0

    Ufff, ještě že mi tam Luca zůstal… to bych asi nerozdejchala.. 😀

    Jinak v 27:43 je Bethy místo Kathy. Ale to je detail.
    A děkuju za titulky! 🙂

    1. 0
      0

      další SPOILER bez upozornění, bože vy jste nemožný…a kdyby náhodou někdo chtěl napsat, ať čtu komentáře AŽ PO ZHLÉDNUTÍ, tak nemusí, protože to tak dělám, páč vím, že jste nemožný…jen jsem se chtěl přesvědčit, jak moc…no a

      MOC!

      1. 0
        0

        Nechápu. Komentáře pod aktuálním dílem jsou o tom, abys okomentoval aktuální díl, a co se v něm stalo.

      2. 0
        0

        Bože.. další kretén. Promiň, ale tohle už hraničí s demencí. Nevím s čím máš problém, když sám říkáš, že si komentáře čteš až po shlédnutí videa.
        Nechápu idioty, kteří se tady vždycky vztekají, že si „omylem“ přečetli spoiler, protože to sem napsal někdo „nemožnej“ (jak ty říkáš). Normálně uvažujícího člověka napadne, že v komentářích budou spoilery, protože jak říká Ajvngou, komentáře jsou tady od toho, aby jsme okomentovali aktuální díl, takže nechápu, proč bysme měli na spoilery v komentáři upozorňovat, když je jasný, že tady prostě budou! 🙂

  30. 0
    0

    Je to tak půl na půl. Chtěla jsem, aby odešla Natasha, ale na druhou stranu jsme ráda, že neodešel Luca. Myslím, že to byl velice zajímavý díl a opět děkuji překladatelům 🙂

    1. 0
      0

      Mně se to stává občas taky, že se video neukáže musí člověk párkrát aktualizovat a pak nevím jak je to možný ale když to furt nejde tak dát F5 a rychle kliknout na místo kde je video 😀 Nevím proč to tak je ale funguje to spolehlivě 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *