Dnešní hotel si hraje na luxusní nej nej nej nejdizájnovější, ale pokud jde o užitnou hodnotu a pohodlí, toho si host moc neužije. Gordon nám zase ukáže rozmazané pozadí v „luxusní“ vířivce a nebude chybět DOSLOVA kolabující personál. O překlad se postaral pernik.
Ahoj. Dík za překlad, ale od 3tího dílu mi to nejde přehrát. Proč?
Video nejde přehrát, protože je z YouTube smazané. Pokud sna najdete link někde na YouTube nebo na Vimeo – pošlete mi ho na email a já to zprovozním.
Jinak si prostě musíte stáhnout díl samostatně + titulky (linky jsou tam)
One potato,two potato! 😀
Ten nápis pomocí znaků ruky je naprosto skvělej nápad! Jinak Gordon v té vířivce je mega roztomilej :-))
Od začátku do konce režírovaná fraška, jídlo má Gordon ještě na vidličce a už říká,že se to nedá jíst,po týdnu je jídlo najednou excelentní a všichni jsou hrozně moc spokojeni, stejně tak proměna majitele hotelu… A kdepak vzali ty kritické návštěvníky ubytované v hotelu v posledních dvou dnech,to se jim tam sletěli ze všech koutů USA jen aby řekli,že to stálo za prd? 🙂
no tak pokud ti zavolá produkce a nasype ti těžký prachy tak pár kilometrů ujedeš, a amerikan style tomu ještě napomáhá, páč s tou jejich náturou to rádi udělaj
a k tomu jídlu, pokud to napíchneš a viditelně je to odpudivý tak to ani nemusíš strkat do pusy, aby jsi mohl říct že se to nedá žrát. pokud bylo na menu 120 položek, tak to nemůže bejt dobrý, jelikož prostě nemáš to zaprvý zajetý, když děláš některý jídlo občas a některý často, kdežto když to seškrtáš tak že ti zbyde 40 položek (v práci jich mám cca 45 a pohoda), tak se ty jídla točí a Gordon tam určitě nenechá nějaký krávoviny co nedávaj smysl a nechá tam jídla který mají svou identitu a dají se dobře připravovat a mají určitou provázanost a logiku a můžeš se na to jídlo více soustředit a ne kolikrát přemejšlet co tam patří, navíc pokud ty jídla byly kopie, který majitel někde viděl, byly dobrý ale nedokázaly je třeba věrohodně a dobře napodobit, tak udělaly nějakej nesmysl, jako třeba „hovno“ pizza, a pak ten kuchař se v tom plácá a nemá na to už náladu, když ho to nebaví, ale když má v poho menu tak se to vaří dobře a i s určitou radostí, jelikož tě to jako kuchaře tolik nezatěžuje, jelikož ti to jde od ruky a nemusíš nad tím ani přemejšlet a děláš to automaticky, takže to může být lehce excelentní.
kua nesnášim slohy 😀
Jak se chudák šéfkuchař praštil do hlavy. Gordon nemá moc zkušenosti s omdlívajícíma lidma. Po zkušenosti s vlastní sestrou mohu všem doporučit, když se někomu udělá špatně nikdy ho nenechat stát, nikdy ho o nic neopírat. Vždy posadit, nebo dokonce položit na zem! Zapoměňte na židli. On se třeba i zdánlivě vzpamatuje, stejně jako v tomhle případě, ale pak sebou stejně švihne. Tady se jen praštil celkem mírně do hlavy. V mém případě to bylo zlomené zápěstí a přeražený nos a dodnes si to vyčítám, že jsem ji neposadil a nechal ji stát opřenou o zeď. Řiďte se uvedenou radou a nebudete si muset nic vyčítat.
Proto je to kuchar a ne medik 😀 Nahodou,aspon ze neco,ostatni tupe zirali.
Vždy je lepší udělat alespoň něco (i když blbě) než nic.
No ty vole, prý je to skvěle dochucený, nepotřebuju kečup :D…Jinak dík za titule 🙂
Díky. Plánujete k Hotelu i nějaký další Gordonův pořad?
Tá zvučka úvodná je geniálna 🙂
Majitel to otevrel v 2000, manazerka rekla gordonovi, ze je tam uz sest let a gordon na to, ze tady od zacatku..to se to predtacelo uz tak davno.
majitel koupil budovu v 2000
to neznáme, že hned ten rok to začlo fungovat jako hotel
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Keating_Hotel ;)))
Ty vole proč tam jeli hasiči? 😀
Asi jeli zrovna okolo tak proc cekat na zachranku .)
záchranka tam přijela taky..
Hasiči se tam objevili 2x a pak už tam nebyli
V americe je záchranka řízená hasičskými sbory, v každým městě samostatně, takže k případům vyjíždí hasičský vůz který má v posádce zdravotníka a sanitka s dvěma školenýma zdravotníkama co mají kvalifikaci na první pomoc, napojí pacienta na přístroje, prohlídnou, strčí do něj pár léků a jedou s ním do špitálu kde si ho převezmou lékaři na pohotovosti a začnou s léčením nebo záchranou života.
je to úplně jinak než známe tady v Evropě kde záchranka jezdí sama a v posádce je lékař který zachraňuje hned na místě.
Jo takže tam přijeli 2x se objevili na záběru jen pro efekt (ani tam nezastavili) a už v dalších záběrech tam hasiči nebyli a zůstala jenom sanitka?
Bohužel se musím opakovat 🙂 …prostě borček ako frasa.. 🙂
Kdo chce, na warforu nahrávám díly v 720p kvalitě (sekce HD – Seriály) s Ajvngouvo titulkami. Tento díl tam bude nahrán zítra ráno.
Bych spíš ocenil, kdybys místo titulků k nim přihodil odkaz sem, aby je lidi tahali odtud.
Dám tam odkaz na tvoji stránku, ale nahrávat to rovnou s titulkami budu stále, už jsem v tom smyslu ten topic takhle založil, tak to už do konce série dojedu.
EDIT: Tak ten odkaz už tam je od začátku, ani jsem si toho nevšiml. Pokud budu něco ještě od Gordona nahrávat v HD, tak tam příště dám jen odkaz sem.
Dík.
Ta červená místnost je jako kdybych usnul a měl sen režírovaný Davidem Lynchem 😀
😀 Chybí tam už jenom trpaslík a Laura Palmer.
Skvělý díl, ten červený hotel byl hnusný jako noc… Úplně jsem si vzpomněla na tu scénu v Osvícení, jak se z výtahu valí ta krev :D. A líbí se mi, že vidíme v každé epizodě nahatýho Gordona :D.
Minule na konci dílu bylo napsaný co se potom s hotelem stalo. Jak to že v tomhle dílu to napsaný nebylo? Mám to brát jakože hotel ke konci
uspěl a není třeba něco psát?
hotel stale funguje…
je to škoda, ideál by bylo alespon malá zmínka jak to tam pokračuje dál, není třeba tam o tom kvákat dvě minuty