Paličatý majitel pizzerie a restaurace doslova zamrzl ve starých časech. Možná zamrzl i mentálně, protože ho zajímá jenom těsto na pizzu a vytrvale se brání jakýmkoli změnám. Navíc je tak spjatý s minulostí a zemřelými rodiči, že na jakoukoli kritiku od šéfa se vzmůže jenom na větu: „Takhle jsme to vždycky dělali.“ O překlad se postaral pernik.
Opravdu zajímavý díl, místy jsem si vážně říkal, že to pan majitel pěkně přehání, ale na konci už restaurace vypadala opravdu k světu 🙂
jen malá poznámka k překladu, v 13:49 mi přijde jak kdyby spíše říkal místo „I don’t know“, „I got enough“ – mám dost, což by asi i spíš sedělo do té situace, navíc se podobná situace opakuje potom ještě jednou a tam je to přeloženo právě jako „Mám dost“
Ještě jednou děkuji za překlad 🙂
Jako tenhle díl o5 jen potvrdil že češi nejsou zrovna nejčistotnější co se týče restauratérství ,ale na Amíky nenáme ani náhodou“Prasata“
Málem mě ukápla slzyčka 🙂 🙁 …pěknej díl…díky
Gordon je prostě borec!
Docela dobrej díl….ten majitel(mrazíren:-D) mě fakt vytáčel s tím jak nedal prostor šéfkuchařovi ptž byl docela našláplej(pokud nevaří podle majitele)…..na konci jim to v kuchyni jelo jak na běžícím páse.A ten nápis na tom přístřešku ??OMG 😀
Příští díl bude hroznej x( 45minut uječených černošek
one potato, two potato 😀 ten koniec bylo pozitivny 🙂 ja sem taky blogger, vzdy bloguju jaku kavu sem pil, jaka byla kde to bylo… 😉 a jeste fotim 😉
Koho prosimtě zajímá jakou si pil kávu?
Díky internetu se vyrojilo nespočet samozvaných gurmánů a specialistů na jídlo/pití. Pak se nemůžem divit, že existuje tuna takových nesmyslných blogů, na kterém si autor hraje ne profíka a myslí si, že jeho názor má nějakou váhu.
😀 omg
Taky Vám přijde, že v KN měla snad půlka majitelů něco dočinění s Italama? buď jsou ještě přímo z Itálie, nebo minimálně jejich rodiče..
Takové vyznění seriálu – když pojedete do USA, nechoďte do Italské restaurace 😀
Mimochodem, proč jsou v téhle sérii dvojnásobně dlouhé díly? :O
Závěrem, díl podprůměr.. předchozí byl o dost lepší..
Super díl … ale hlavně se těším na to překvapení na Sylvestra – podle toho co čtu, tak bude pěkně tvrdý … nebo že by to byl Sylvestr Stallone ? 😀
ale doprdele, ted zas cekat na dalsi…
kazdopadne dik, je to furt stejny, ale z nejakyho duvodu me to furt bavi
Docela jsem se divila, že muž, který doslova od dětství připravuje stále dokola pizzy, je stále neumí. Čekala jsem, že alespoň jednou Ramsay nějaké jídlo pochválí 🙂
fenk jů very mač
a je to tu 🙂