Kitchen Nightmares 2×07

Jack’s Waterfront je restaurace převážně s mořskými plody na skvělém místě hned u vody, kde se tři „nabušení“ majitelé snaží něco vydělat, ale nejde to a nejde. Mimochodem, Gordonovi se povede skvělá hláška s gorilou. Titulky pro vás přeložil Jakub Teichman.

Předchozí díl Kitchen Nightmares Další díl Kitchen Nightmares



Komentářů: 21

  1. 2
    0

    Moc díky za vaši stránku! Odvádíte skvělou práci, to by člověk prominul jednoznačně i více chyb, netřeba na každou upozorňovat, protože i tak to tady za to stojí:) Stránka, přehlednost, překlad…, palec nahoru vám:))

      1. 0
        0

        Já se dodatečně omlouvám,sjela jsem to dneska znova a asi jsem se přehlídla…Omlouvám se. Příště už konkrétně,pokud bude co.

  2. 0
    0

    Ahoj Ajvngou,mám dotaz,nejede mi vůbec ani jeden díl Kitchen Nightmares 2. a 3.série,sem v Anglii,nevím jestli to je tím,ale všechno ostatní i HK atd mi jde normálně. Poradíš? Díky moc

    1. 1
      0

      To právě bude tvojí lokací. Protože je to stream přes YouTube a ten to pro tvoji zemi zřejmě blokuje. Stáhni si díly zvlášť + titulky.

      1. 0
        0

        Ok díky za rychlou reakci a obecně za tvou práci že tomu věnuješ svůj čas

  3. 0
    0

    Díky za překlad… nádherný díl, a reakce Scotta byla váážně fantastický, byl mi z celého dílu nejsympatičtější 🙂

  4. 0
    0

    Me fascinuje jedna vec, at je to temer kdekoliv z usa, vzdy je v kuchyn izamestnano snad 150 lidi, 15 manageru atd atd atd. Pritom eveidentne jidelna prazdna, jak muzou vydelat neco? Dyt to snad ani nejde, pokud plati neco svym lidem 🙂 To se netyka tohohle dilu, ale skoroa vsech.

    1. 1
      0

      Přesně tak. Hospoda o pár židlích. U nás by to olítala jedna servírka, jeden kuchař a jedna ukrajinka na mytí nádobí a tam stojí v kuchyni 15 frajerů z nichž 1 dává jídlo do mikrovlnky a ostatní mu drží palce.

      1. 0
        0

        No kuchaře a další pomocný personál jako pomocná síla mýč nádobí atd se platí hodinově.Číšník a barman je placen hlavě na tipech takže zákazníky.Před 10 lety když jsem tam jako číšník dělal jsem dostával 1.25 na hodinu zbytek co si vydělám na tipech cca 50 až 100 usd za den podle toho jak bylo plno ( 5 hodiny otevírací doba 17 až 22 hod). Barman dostával 5 USD na hodinu + 10% od každého číšníka.Takže majitel moc peněz nedá na číšníky a barmany.A i když bylo otevřeno od 17 mýč nádobí chodil až na 18 hod tak měl jen 4 hod denně proto tam má hodně lidí 2 dokonce i 3 práce.Ale u nás byli třeba jen 2 kuchaři vše si museli před začátkem nachystat a pak makali jako diví.Mexičan a černoch byli jsme italská restaurace 🙂

  5. 1
    0

    Ten černoch je zralej na pár facek 😀 „Já nic nevim“.. jinak super díl, díky moc za překlad 🙂

  6. 0
    0

    Já nechápu, proč se tam ty restaurace stále hlásí, když je to pořád o tom samým – Gordon zjistí, že vaří z polotovarů, sklad mají narvaný zkaženýma sr**kama a nahradí jim menu čerstvýma surovinama. To je může napadnout taky. Kor když mají většinou před nosem tak super trhy.

    1. 0
      0

      sledovanosť a zviditelnenie danej reštaurácie.. o to tam ide, jediný mínus je že môžu stratiť ľudí čo tam dovtedy chodili, ale zase ich nalákajú na nové jedlo, nové prostredie… o to tam ide, prilákať ľudí na novú zmenu, na to že sú v televízii atď…

  7. 1
    0

    Pěkně masitej díl, tohle se mi moc líbilo 🙂 a vtípek s opičákem neměl chybku:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *