Hell’s Kitchen 10×03

V Pekelné kuchyni je každý den těžší, než ten předchozí a žádná chyba neunikne ostřížímu zraku šéfa Ramsaye. A pokud je těch chyb hodně, stále se opakují a u stále stejné suroviny, tak je zle. Červený tým je všechno možné, jenom ne jednotný a shodne se pouze na tom, která z nich je za všechno zodpovědná. Ale v Pekelné kuchyni se všechno může otočit jednou vyhranou nebo prohranou výzvou. Jeden tým odpřisáhne šéfovi, že dokončí večerní službu. Podaří se mu to? Titulky pro vás přeložil FIXXER. Mimochodem na YouTube je verze s reklamou na pořady Foxu, takže se nedivte, až se vám to tam objeví.

Předchozí díl Pekelné kuchyněDalší díl Pekelné kuchyně



Komentářů: 39

  1. 1
    0

    prosím a teď capslock a kurzíva,vystříhat to odporné nechutné koště Tiffany,speciálně po ránu,zrovna sem jedl,když vběhla do záběru a málem sem vyhodil i včerejší oběd,který už sem dnes ráno vysral.Píča odporná

  2. 0
    0

    proč se mi zdá, že tu jsou mnohem horší kuchaři než v MasterChefovi? 🙁 ne že bych uměla skvěle osmažit hřebenatky, ale nedokázat dost ogrilovat ani maso do slideru je přece trochu moc..

  3. 0
    0

    od 35. minuty lehce umírají titulky,zmizí a asi tak za minutu se objeví a navazujou tam,kde skončily,takže jsou tak minutu pozadu… 🙁

  4. 0
    0

    Nepripada vam DON jako ten mimozemstan co se prevlikl do Edgarovi kuze v Man in Black..Nemuzu si pomoct,ale pokazde kdyz je zaber na nej,tak mi prijde jako z jinyho sveta 🙂

      1. 0
        0

        Tak to ste me potesili.:)Nejsem blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazen :))

    1. 0
      0

      máš 100% pravdu, a ako zapisoval tie objednávky, tak sa prejavil presne ako mimozemšťan, ktorý je chvíľu na zemi….

  5. 0
    0

    Jak může být někdo s prominutím tak blbý aby si uříznul prst? To se o ten nůž při řezání opíral celou svojí vahou ne?

    1. 0
      0

      Nikdo si nic neuřízl.. to je zas sestřihaný apod jako předtím, že Royce dostal přes hubu apod 😀

  6. 2
    0

    Mimochodem Don mi potvrdil to, co si podle jeho ksichtu o něm myslím už od začátku – je to trouba. Ani nedokáže napsat předkrmy… Ty vole.

  7. 0
    0

    Příští díl bude brutální, ale to není to, proč sem píšu 😉
    Jen chci říct, že tvůj překlad je naprosto famozní a moc díky za něj!

    1. 0
      0

      To je, ale už tu několikrát padlo, že je lepší místo slov díků lajkovat na FB, g+ či twitteru ))

  8. 0
    0

    Tak s Pekelnou kuchyní končím, je mi z těch lidí tak na blití, že už se na ně prostě nezvládnu dívat dál. A podle mě ani Gordon nemá takovýhle šaškárny zapotřebí. Zůstávám věrnej Masterchefovi, kterej má daleko větší důstojnost.

    1. 0
      0

      Jo jo, nechává si tam pár lidí co tam dělají scény, aby to byla show, viz. barbie a jiné invidua.

      1. 0
        0

        Taktéž jsem touhle sérií znechucen a přestal jsem sledovat po druhém díle.

      2. 0
        0

        nechává si tam lidi, co maj viditelnou snahu se zlepšovat a zlepšují se

  9. 0
    0

    haha, dost dobrý….jen jedna věc, když jedna z těch slečen, myslím, že to byla Robyn, řekla, že nenadělá tolik hluku, ani když jde, neboli „when I come“, myslím si, že měla na mysli orgasmus 🙂 Ale zase je to něco, co nedá tak úplně do češtiny s jednoduchostí přeložit

    1. 2
      0

      Pro všechny… Vždycky pište „skvělý překlad“ (nebo blbý, ale vždycky s „y“ na konci) a nebudete jenom za speciální jednotku.

      Už mi to nedalo. Nic ve zlým.

      1. 0
        0

        Když už jsme u těch hrubek :)…tak v čase 31:00 tam máš „…došli Wellingtony“

      2. 0
        0

        Jsem pohořel především já. Tohle je hrubka na úrovni prvního stupně základky a to jde jednoznačně za mnou.

  10. 0
    0

    perfektni ste lidičky čo nam makate…. viem že viaceri vam dakuju, ale nedalo mi nenapisat 🙂

  11. 0
    0

    Ale já si nemůžu pomoct, ale všichni mi přijdou jako neskutečni amatéři a to mají zaměstnání v restauracích apod.

    Řekl bych,že TOP 20lidi z Masterchefa by to dokázalo všechno 54688454x líp a to nemají žádné zkušenosti s restauracema apod.

    Mi neříkej,že Gordon by někoho takového vůbec chtěl do svého podniku.. Měl být nejdřív nějakej casting a z toho vybrat lidi

    1. 0
      0

      To bych neřek.Jediná potíž co oni maj,je že když se posere jedno jídlo u 5 členého stolu.Musí se dělat všechny jídla znova.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *