V druhém dílu se Gordon vydává dále na sever Indie, aby poznal další vypečené receptury. Oproti prvnímu dílu se mi tenhle moc líbil a vám ho také doporučuju. Za všechny jmenuju scénu, kdy Gordon uchutná nejpálivější papričku na světě, která je k nezaplacení.
Nejde mi ani jedna čast.
Výborný díl! Už se těším na další;-)
super, úžasný, díky za takový pořad, navíc v češtině 🙂 dabing neřešim, jelikož neumim engliš .. 😀
Tak rád bych se podíval, ale ten hrozný dabing prostě nepřekousnu 🙁
Jop , byla to Paprička HABABERO (Ghost Pepper) , pro informaci , obyčejná Jalapeno má 5000 jednotek pálivosti. Tahle má něco okolo 300 000. Jsou ještě papričky jako Moruga , které dosahují pálivosti 3 000 000 a to je skoro pálivost pepřových sprejů 😀 Kdyby Gordon snědl celou ,udusí se:D
Není to HABABERO, ten název ani neznám, max. tak HABANERO, ale Bhut Naga Jolokia, má kolem 1 000 000 jednotek a momentálně nejpálivější je Trinidad Moruga Scorpion která má lehounce přes 2 000 000…
Za co mas tolko palcov dole ked mas pravdu. To co tam jedli neni habanero ( mexicka chilli papricka ) ale jedla Bhut jolokiu (Indicka chilli paprika) alebo iny nazov to ma ghost pepper a maximalne ma nieco malo cez 1 000 000 jednotiek. A peprove spreje sa robili prave z tejto chilli a nie s morugy trinidad scorpion. Ducker trepes blbosti.
To co gordon ochutnal bolo ghost chilli?alebo?
Ano ghost chilli alias Bhut Jolokia
papír s nápisem „GIRTON ORAMSAY“ mě dostal :DD