Úvodní služba se novým soutěžícím příliš nevyvedla. Vlastně se jim nevyvedla vůbec a sám šéf ji označil za nejhorší v historii. Bude se v dalším kole dařit kuchařům lépe nebo zase dojde na předčasnou zavírací hodinu?Titulky pro vás přeložil fixxer.
Komentářů: 18
0
0
Pozn.: Shruba od 3.05 (tzn. po znělce) nyní nesedí časování titulků.
Díky za překlad!! Zajímavá série.. Předpokládám, že brzy budou vařit „normálně“. Přijde mi, že to je jen kvůli šou, že to teď przní, že neudělají ani jedno rizoto atp. Nebo ne?
Bol si niekedy v situácii keď si síce všetko vedel, mal si pripravenú formu ako to povieš, a potom keď prišlo na lámanie chleba, tak si sotva vykoktal to ako sa voláš? Skús toto aplikovať na reláciu. Ok, beriem, je to zábavná relácia, strih a to, že sa na to pozerajú ľudia hlavne preto, že chcú vydieť ako niekto na niekoho ziape, ale skús sa na to pozrieť aj takto. Minule, nie je to tak dávno sa mi stalo, že som sa po takej udalosti nevedel podpísať, tak som bol v p*deli. Nervy vedia byť nepríjemné. Svetlá, kamery, otvorená kuchyňa, tvoje zranené ego ktoré pred reláciou bolo niekde úplne inde, tvoj idol práve hádže tvoj výtvor po tebe. To s tebou zamáva. Vo svojom prirodzeném prostredí si frajer, si zvyknutý, vieš čo očakávať, vieš ako bude kto reagovať. Tu si iba zvykáš. Navyše všetci okolo teba sú konkurencia ktorá využije každú príležitosť aby ťa potopila. + Je to šou, kde sa dramatické scény aj vyrábajú. Takže vytvory môžu byť také aké nám ich prezentuje „scéna“.
Jo to máš svatou pravdu! A nemyslela jsem to nijak zle, jen sem tam podezřívám štáb, že něco nám podsouvá, že je něco občas! přehrané atd. Ale je-li to v rámci dramatičnosti, zajímavosti děje tak nic proti tomu. Ode mne to byla jen taková poznámka :-).
Jo a na častá „okna“ při zkoušení si moc dobře stále pamatuji a při diktátu z těsnopisu jsem neměla ani jednu čáru rovnou, jak se mi klepala ruka a nic jsem s tim nesvedla… :-D.
1
1
Ach jo, jak já nenáším ty Jamajčanky. Samozřejmě ne kvůli barvě pleti ale kvůli tomu zasraně povrchnímu a namyšlenému chování. A to mluvím i z vlastní zkušenosi kdy jsem s nima pracoval nějakou dobu v USA…všechny naprosto stejná povaha!
Ta serie je snad horší než ty předchozí. Nějak nechápu, kde ty „kuchaře“ berou. Chápu, že to jsou Američani, ale vždyť to jsou naprostí omezeneci. Tak snad když se hlásím do takové show, tak se naučím rizoto, hřebenatky, halibuta, wellington a jídla, který se tam notoricky pořád opakují. Ale věřím tomu, že hodně udělá ten střih. Taky se domnívám, že naservírované jídlo z polotovarů z prvního dílu, muselo být domluveno ze strany scénaristů, protože snad nikdo neni tak hloupý, aby tohle udělal. A co mi nejvíc vadí je jsou neustálé pazvuky, ať už u pohledů soutěžících, nebi Gordona. Osobně nemám představu, jakou má tahle show sledovanost v USA, zda stoupá, stagnuje, nebo klesá, ale chtělo by to trochu inovovat, protože hlášky typu „To to byla nejhorší služba, nejhorší jídlo, nejtěžší úkol atd. jsou už ohrané. To platí i pro Masterchefa. Asi mi to nedá a dokoukám to, ale pouze ze zvyku.
Našla jsem, že ve 4. sezóně byla sledovanost 11-12 mil. Další údaje mám až k 8 sérii a dále, kde se sledovanost pohybuje mezi 5-7 mil. Osobně si myslím, že na začátku byla sledovanost velká a pak v době mezi 5-7 sérií začala klesat a teď si drží zhruba konstantní sledovanost, ale je otázka zda je to dost na takovou show s tak velkým rozpočtem, aby se v tomto formátu ještě déle udržela.
0
0
To fb: No ono to má ještě jeden háček, že totiž tak úplně nezáleží jen na sledovanosti – počet diváků. Mnohem důležitý je tzv. rating, který udává kolik diváků určité věkové kategorie ten pořad sledovalo. V Americe je ten nejdůležitější a nejsledovanější pro věkovou kategorii 18-49 let. Ti jsou považováni za největší potenciální zákazníky a cílí na ně reklamy v pořadech. Pokud pořad sleduje dostatečné množství diváků této věkové kategorie, mají i inzerenti zájem o reklamy a pořad je tak rentabilní. Abych to vyjádřila na nějakém příkladu: v pondělí běžel na Foxu Hotel Hell a sledovalo ho 3,9 mil. diváků a rating byl 1,6, současně na CBS opakovali Two and a half men (dva a půl chlapa), který sledovalo 4,28 mil diváků, ale rating byl jen 0,9. Tedy celkově sice více diváků, ale nižší rating. Takže ve výsledku nezáleží na počtu diváků, ale na ratingu. Našla jsem údaj o HK k 24.7. (nevím jestli to už nebyl poslední díl) a sledovanost byla 5,17 mil a rating jen 1,7. Takže pokud bude klesat tento rating, tak je otázkou času, kdy dojde ke zrušení pořadu.
Pozn.: Shruba od 3.05 (tzn. po znělce) nyní nesedí časování titulků.
link na funkcne video 😉
http://www.dailymotion.com/video/x1k3r5c_hell-s-kitchen-us-s12e02_tv
Díky za překlad!! Zajímavá série.. Předpokládám, že brzy budou vařit „normálně“. Přijde mi, že to je jen kvůli šou, že to teď przní, že neudělají ani jedno rizoto atp. Nebo ne?
Bol si niekedy v situácii keď si síce všetko vedel, mal si pripravenú formu ako to povieš, a potom keď prišlo na lámanie chleba, tak si sotva vykoktal to ako sa voláš? Skús toto aplikovať na reláciu. Ok, beriem, je to zábavná relácia, strih a to, že sa na to pozerajú ľudia hlavne preto, že chcú vydieť ako niekto na niekoho ziape, ale skús sa na to pozrieť aj takto. Minule, nie je to tak dávno sa mi stalo, že som sa po takej udalosti nevedel podpísať, tak som bol v p*deli. Nervy vedia byť nepríjemné. Svetlá, kamery, otvorená kuchyňa, tvoje zranené ego ktoré pred reláciou bolo niekde úplne inde, tvoj idol práve hádže tvoj výtvor po tebe. To s tebou zamáva. Vo svojom prirodzeném prostredí si frajer, si zvyknutý, vieš čo očakávať, vieš ako bude kto reagovať. Tu si iba zvykáš. Navyše všetci okolo teba sú konkurencia ktorá využije každú príležitosť aby ťa potopila. + Je to šou, kde sa dramatické scény aj vyrábajú. Takže vytvory môžu byť také aké nám ich prezentuje „scéna“.
Jo to máš svatou pravdu! A nemyslela jsem to nijak zle, jen sem tam podezřívám štáb, že něco nám podsouvá, že je něco občas! přehrané atd. Ale je-li to v rámci dramatičnosti, zajímavosti děje tak nic proti tomu. Ode mne to byla jen taková poznámka :-).
Jo a na častá „okna“ při zkoušení si moc dobře stále pamatuji a při diktátu z těsnopisu jsem neměla ani jednu čáru rovnou, jak se mi klepala ruka a nic jsem s tim nesvedla… :-D.
Ach jo, jak já nenáším ty Jamajčanky. Samozřejmě ne kvůli barvě pleti ale kvůli tomu zasraně povrchnímu a namyšlenému chování. A to mluvím i z vlastní zkušenosi kdy jsem s nima pracoval nějakou dobu v USA…všechny naprosto stejná povaha!
Ta serie je snad horší než ty předchozí. Nějak nechápu, kde ty „kuchaře“ berou. Chápu, že to jsou Američani, ale vždyť to jsou naprostí omezeneci. Tak snad když se hlásím do takové show, tak se naučím rizoto, hřebenatky, halibuta, wellington a jídla, který se tam notoricky pořád opakují. Ale věřím tomu, že hodně udělá ten střih. Taky se domnívám, že naservírované jídlo z polotovarů z prvního dílu, muselo být domluveno ze strany scénaristů, protože snad nikdo neni tak hloupý, aby tohle udělal. A co mi nejvíc vadí je jsou neustálé pazvuky, ať už u pohledů soutěžících, nebi Gordona. Osobně nemám představu, jakou má tahle show sledovanost v USA, zda stoupá, stagnuje, nebo klesá, ale chtělo by to trochu inovovat, protože hlášky typu „To to byla nejhorší služba, nejhorší jídlo, nejtěžší úkol atd. jsou už ohrané. To platí i pro Masterchefa. Asi mi to nedá a dokoukám to, ale pouze ze zvyku.
Sledovanost je zhruba 5 – 5,5 miliónu lidí.
A to je hodne nebo malo? Nemam vubec predstavu 🙂
Našla jsem, že ve 4. sezóně byla sledovanost 11-12 mil. Další údaje mám až k 8 sérii a dále, kde se sledovanost pohybuje mezi 5-7 mil. Osobně si myslím, že na začátku byla sledovanost velká a pak v době mezi 5-7 sérií začala klesat a teď si drží zhruba konstantní sledovanost, ale je otázka zda je to dost na takovou show s tak velkým rozpočtem, aby se v tomto formátu ještě déle udržela.
To fb: No ono to má ještě jeden háček, že totiž tak úplně nezáleží jen na sledovanosti – počet diváků. Mnohem důležitý je tzv. rating, který udává kolik diváků určité věkové kategorie ten pořad sledovalo. V Americe je ten nejdůležitější a nejsledovanější pro věkovou kategorii 18-49 let. Ti jsou považováni za největší potenciální zákazníky a cílí na ně reklamy v pořadech. Pokud pořad sleduje dostatečné množství diváků této věkové kategorie, mají i inzerenti zájem o reklamy a pořad je tak rentabilní. Abych to vyjádřila na nějakém příkladu: v pondělí běžel na Foxu Hotel Hell a sledovalo ho 3,9 mil. diváků a rating byl 1,6, současně na CBS opakovali Two and a half men (dva a půl chlapa), který sledovalo 4,28 mil diváků, ale rating byl jen 0,9. Tedy celkově sice více diváků, ale nižší rating. Takže ve výsledku nezáleží na počtu diváků, ale na ratingu. Našla jsem údaj o HK k 24.7. (nevím jestli to už nebyl poslední díl) a sledovanost byla 5,17 mil a rating jen 1,7. Takže pokud bude klesat tento rating, tak je otázkou času, kdy dojde ke zrušení pořadu.
http://tvseriesfinale.com/tv-show/hells-kitchen-season-12-ratings-31817/
Vieš, po zliadnutí všetkých sérii si myslím, že toto je najlepšia sezóna od čias 7 – dmej série.
29:09 oh my god a preklad kristovy kalhoty 😀 you made my day 🙂 Inac diky za preklad 🙂
Ty Kristovy kalhoty byly v českym znění seriálu Černá zmije. 😀
Juchů! Zrovna k obědu! 😀
Já taky 😀
A já teď zrovna snídám