A je tady finále! Obě restaurace vaří skvěle, ale vítěz může být jenom jeden. Také uvidíte i několik týmů z restaurací, které nepostoupily. Komu jste fandili nejvíc vy?
Komentářů: 19
0
0
Škoda že se Mr Ramsay a ani jeho food kritici po celou soutěž nezmínili o dietetické stránce jednotlivých pokrmů. Přece vitamíny a vlánkina jsou také důležité. Nevěřím, že z každého prezentovaného menu lze udělat pěknej bobek. MuDr. Doleček by asi některé umělce pěkně zlískal…
Ačkoliv jsem čistokrevny masožravec, kdyby jsem měl jet v Britanii do restaurace, vybral by jsem si tu indickou.
Pro mě to bylo domaci poctive a lakave provedeni, ktere si na nic nehralo.
Ale uvědoměme si, že porotcem byl pouze Gordon a vytězem je ten, kdo jemu připada lepši. Určitě toho viděl během soutěže vice než my v sestřihu a hlavně měl možnost ochutnat.
Tak že slava vitězum, čest poraženym, ale stejně podstatne je kolik kdo bude mít hostů. A věřím že ty indové si přilakali hodně klientu. Tak že výhru maji.
Kdyby to bylo v čechach, tak bych na tu indickou hned jel.
Tak ten závěr mě hodně zklamal. Podle mě měla vyhrát ta druhá restaurace. Možná ty jejich jídla nebyly tak experimentální, ale rozhodně byly pracnější a složitější (zejména když porovnám ty předkrmy – nevím jestli bych byla nadšená z té kapky rizota na talíři). Navíc nechápu jak může vyhrát někdo, koho téměř celou dobu Gordon kritizuje a sám prohlásil, že indická jídla byla lepší, a ani se mi nezdálo, že by ti experti někoho výrazně preferovali.
Ale je to možná můj subjektivní názor, ale myslím, že je Gordon tak trochu od začátku skrytě podporoval. Už v předchozím dílu to bylo jasně vidět.
Předkrm by měl být tak do 100 gramů, aby tě hned ze začátku nezasytil. Proč si lidi ( nejen ty ) myslí, že jídla v restauraci musí být hromada. A tuplovaně to nechápu v případě tříchodového menu.
Souhlasím, dělal jsem v Anglii v Manor House Hotel v Moreton in Marsh a tam je dokonce 5 chodů.. Prestarters. starters, mains, predeserts, deserts.. A všechno malinké porce.. Nicméně dohromady je to symfonie chuti a celkem vydatná večeře. Souhlasím s tím, že je rozdíl mezi vícechodovým meny menších porcí a jedním 200g smažákem někde na benzínce..
0
0
Mám stejný názor. Taky si myslím, že si to zasloužili víc ti Indové. Maminka vařila hodně s láskou. Nešlo jí o sebe, ale o hosty. Kdežto ti kluci sice umějí, ale hlavně se předvádějí. Hlavně, abych se ukázal…- ale jít tam se najíst je asi docela risk. Buď to bude dokonalý, nebo propadák.Celou soutěž jim Gordon něco vytýkal, kdežto o Indech celou dobu prohlašoval, jak jsou dokonalí…
Tak já jsem slyšela něco jiného: předkrmy a hlavní chody vyhodnotil nastejno a rozhodl dezert. Ty indické sladkosti jsem ochutnala a to je tak sladké až vám trnou zuby. Naproti tomu panna cotta s pistáciemi je lahodná. No, a k tomu ta citrónová mlha. Vítěz byl vybraný správně.
Já bych ale zašla do Azou na jehněčí kolínko 😉
Tak tohle finale stalo za to! Dve uzasny restaurace, tentokrat nam vsechny jidla i hezky vysvetlili, fakt se mi to libilo 🙂 obe restaurace jsou svoji kvalitou na stejny urovni, vitez vsak nabidnul i dalsi pridanou hodnotu v podobe uzasny kreativitity a odvaznych napadu 🙂 skoda, ze se nejspis nikdy v podobnejch restauracich nenajim
Proč píšeš tenhle koment pod video, který funguje? Pokud se ti tohle pod videem objevuje, je z YouTube smazaný a musíš si ho stáhnout samostatně (linky u titulků). Už ses na to tady ptal, tak se zkus zamyslet (nad sebou).
Schvalujem Gordonovo rozhodnutie. Ti mladici priniesli do varenia nieco nove a nebali sa experimentovat. Indicka restika stale hrala na zabezpecenu obranu a varila stale to iste co maju na jedalnom listku. Na jednej strane to maju perfektne zmaknute a varia skoro bezchybne, na strane druhej je to len o stagnacii, na ktoru casom doplatia, ked nebudu prichadzat stale s niecim novym…
Nemyslím si, že by Prachad (nebo jak se to píše) stagnoval, vymysleli jídla originální, i ti znalci říkali, že je to něco nového. A sami říkali, že se chtějí dál vyvíjet. Na jejich jídlo jsem měla celou dobu chuť, a chutnalo i masožravcům, na jídlo od těch kluků zase moc ne, i když ten efekt s dusíkem byl dobrý. Ale celkově si myslím, že kluci udělali o hodně víc chyb, než indická restaurace, v průběhu byli méně sehraní a nerozhodní (např. maso vybírali v řeznictví snad hodinu…)
každopádně je nutné to brát, a já si tak trochu myslím, že je Gordon vybral, protože vypadají reprezentativněji, než malá indická restaurace…
Škoda že se Mr Ramsay a ani jeho food kritici po celou soutěž nezmínili o dietetické stránce jednotlivých pokrmů. Přece vitamíny a vlánkina jsou také důležité. Nevěřím, že z každého prezentovaného menu lze udělat pěknej bobek. MuDr. Doleček by asi některé umělce pěkně zlískal…
Ačkoliv jsem čistokrevny masožravec, kdyby jsem měl jet v Britanii do restaurace, vybral by jsem si tu indickou.
Pro mě to bylo domaci poctive a lakave provedeni, ktere si na nic nehralo.
Ale uvědoměme si, že porotcem byl pouze Gordon a vytězem je ten, kdo jemu připada lepši. Určitě toho viděl během soutěže vice než my v sestřihu a hlavně měl možnost ochutnat.
Tak že slava vitězum, čest poraženym, ale stejně podstatne je kolik kdo bude mít hostů. A věřím že ty indové si přilakali hodně klientu. Tak že výhru maji.
Kdyby to bylo v čechach, tak bych na tu indickou hned jel.
Mňam mňam
Fandil jsem druhé restauraci
zasluzene vitazstvo mc donaldu 😀
Tak ten závěr mě hodně zklamal. Podle mě měla vyhrát ta druhá restaurace. Možná ty jejich jídla nebyly tak experimentální, ale rozhodně byly pracnější a složitější (zejména když porovnám ty předkrmy – nevím jestli bych byla nadšená z té kapky rizota na talíři). Navíc nechápu jak může vyhrát někdo, koho téměř celou dobu Gordon kritizuje a sám prohlásil, že indická jídla byla lepší, a ani se mi nezdálo, že by ti experti někoho výrazně preferovali.
Ale je to možná můj subjektivní názor, ale myslím, že je Gordon tak trochu od začátku skrytě podporoval. Už v předchozím dílu to bylo jasně vidět.
Předkrm by měl být tak do 100 gramů, aby tě hned ze začátku nezasytil. Proč si lidi ( nejen ty ) myslí, že jídla v restauraci musí být hromada. A tuplovaně to nechápu v případě tříchodového menu.
Souhlasím, dělal jsem v Anglii v Manor House Hotel v Moreton in Marsh a tam je dokonce 5 chodů.. Prestarters. starters, mains, predeserts, deserts.. A všechno malinké porce.. Nicméně dohromady je to symfonie chuti a celkem vydatná večeře. Souhlasím s tím, že je rozdíl mezi vícechodovým meny menších porcí a jedním 200g smažákem někde na benzínce..
Mám stejný názor. Taky si myslím, že si to zasloužili víc ti Indové. Maminka vařila hodně s láskou. Nešlo jí o sebe, ale o hosty. Kdežto ti kluci sice umějí, ale hlavně se předvádějí. Hlavně, abych se ukázal…- ale jít tam se najíst je asi docela risk. Buď to bude dokonalý, nebo propadák.Celou soutěž jim Gordon něco vytýkal, kdežto o Indech celou dobu prohlašoval, jak jsou dokonalí…
Tak já jsem slyšela něco jiného: předkrmy a hlavní chody vyhodnotil nastejno a rozhodl dezert. Ty indické sladkosti jsem ochutnala a to je tak sladké až vám trnou zuby. Naproti tomu panna cotta s pistáciemi je lahodná. No, a k tomu ta citrónová mlha. Vítěz byl vybraný správně.
Já bych ale zašla do Azou na jehněčí kolínko 😉
jsem moc spokojenej s vítězem, fandil jsem jim od začátku
Nevim, jak je to mozny, ale uz od zacatku mam na to zatraceny vegetariansky indicky jidlo chut 😀
Tak tohle finale stalo za to! Dve uzasny restaurace, tentokrat nam vsechny jidla i hezky vysvetlili, fakt se mi to libilo 🙂 obe restaurace jsou svoji kvalitou na stejny urovni, vitez vsak nabidnul i dalsi pridanou hodnotu v podobe uzasny kreativitity a odvaznych napadu 🙂 skoda, ze se nejspis nikdy v podobnejch restauracich nenajim
Zdravim, optam se.
Nevim proc mi to nefunguje ale pise mi to
‚The requested video is not allowed to be played in embedded players‘
nevim co s tim, diky za rady.
Proč píšeš tenhle koment pod video, který funguje? Pokud se ti tohle pod videem objevuje, je z YouTube smazaný a musíš si ho stáhnout samostatně (linky u titulků). Už ses na to tady ptal, tak se zkus zamyslet (nad sebou).
Schvalujem Gordonovo rozhodnutie. Ti mladici priniesli do varenia nieco nove a nebali sa experimentovat. Indicka restika stale hrala na zabezpecenu obranu a varila stale to iste co maju na jedalnom listku. Na jednej strane to maju perfektne zmaknute a varia skoro bezchybne, na strane druhej je to len o stagnacii, na ktoru casom doplatia, ked nebudu prichadzat stale s niecim novym…
Nemyslím si, že by Prachad (nebo jak se to píše) stagnoval, vymysleli jídla originální, i ti znalci říkali, že je to něco nového. A sami říkali, že se chtějí dál vyvíjet. Na jejich jídlo jsem měla celou dobu chuť, a chutnalo i masožravcům, na jídlo od těch kluků zase moc ne, i když ten efekt s dusíkem byl dobrý. Ale celkově si myslím, že kluci udělali o hodně víc chyb, než indická restaurace, v průběhu byli méně sehraní a nerozhodní (např. maso vybírali v řeznictví snad hodinu…)
každopádně je nutné to brát, a já si tak trochu myslím, že je Gordon vybral, protože vypadají reprezentativněji, než malá indická restaurace…
Nesouhlasím s vítězem.
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat 🙂
Souhlasím pane Cimrman.