Dnešní téma – francouzská kuchyně. O vítězství v ní bude bojovat restaurace La Garrigue a ultra pompézní Winteringham Fields, která stojí za pozornost nejenom svým počtem obsluhujícího personálu, ale i počtem předkrmů. Otázkou ale je, zda méně není někdy spíše více. To vše zjistíte v dnešním dílu. Vyhrál podle vás ten správný podnik?
zdá se mi to,anebo Gordon začal posilovat,začíná mít slušný bicáky…:-D
ten dabing strašně ničí to kouzlo gordona, u tv paprika je průšvih, že dabujou 3 lidi všechno 😀
Já chci titulky 🙁
To že je na Paparice velmi špatný dabin je stará známá věc, ale sláva za to, že je alespoň ten.
Ale udivuje mě, že profi televize nedovede alespoň z pulky tak dobrou praci, jako tady Ajvngou a dalsi.
Nejvice mě dostalo, když byl Gordon v Thajsku (nebo tam někde), když rybí omáčku předělali na rybí vývar. To úplně mění význam receptu.
Vždycky se těším na kritika Simona. Je super sexy! 😀
Na tomhle díle mě celkem bavil zapomenutej dabing u dvou nebo tří vět a pomíchaný hlasy, když jasně mluvil Ramsay a najednou slyšim toho druhýho dabéra, kterej namlouvá soutěžící. 😀 Ne že bych nerozuměl tomu, co říkaj, ale ten dabing je fakt špatnej a to mi doteď až tak nevadil…
když někdo oblízne lžíci tak jí snad nedám zpět a pak to opět nemíchám ne? Ok tak jo, dělá se to všude, ale v tej TV si to mohl odpustit
Přesně dělá se to všude a všichni…
Taky jsem si toho všiml, drsný 🙁
Taky jsem to chtěla napsat. Správně se to má dělat tak, že jednou lžící ochutnáš, a pak nandáváš omáčku druhou. Divím se, že Gordon, takový znalec jídla, toto dovolí. Ale mě zaráží i to, jak často na to jídlo sahají, jak v kuchyni pořád mačkají maso a tak 😀 Pak vadí Simonovi v restauraci, že mu číšník „skoro“ sáhl na kousek jídla 😀
Mě to, že na jídlo sahají v kuchyni nezaráží, v lepších restauracích si totiž kuchaři myjí ruce a dezinfikují si je. Kdežto číšník, nebo servírka, sahají na jídelní lístky, stoly, sklo, talíře a hlavně na peníze. Těžko budou mít čas si po každé takové transakci mýt a dezinfikovat ruce. Jasně, v domácí restauraci kam chodím na jídlo obden a znám se s obsluhou i kuchaři jim nějaký ten prst v polévce odpustím, ale Gordonovy standardy snad sahají výše.Když pominu olizování lžic, ale Gordonovi to odpustím 🙂
Zajímavý výběr vítězného týmu………i když byla luxusnější než La Garrigue měli přece horší kritiku a nestihli uvařit těch 30 jídel v daném časovém rozmezí………fandil jsem La Garrigue ale Ramsay ví lépe kdo byl lepší:-)
Naprosto souhlasím. Nejen, že nevydali včas všechna jídla, ale personál byl šílenej. Všichni pobíhali sem a tam, všichni dělali všechno a nikdo za nic nebyl odpovědnej. Absolutní abstinence jakékoliv organizace. Coby bývalá servírka a současně potomek vlastníků restaurací mě to dost namíchlo.V nočních můrách za tohle Ramsey silně peskuje- a tady to asi nevadí. A poslední věc, která tady byla až téměř urážející byla ta přemíra přepychu. Coby zákazník v obyčejných letních šatech bych si připadala jako popelka bez louskáčku na ořechy.. Je to frustrující a v zákaznících to vzbuzuje pocity méněcenosti. (Nějaká mladá dáma to tam i zmiňovala.)
Kdybych někdy uvažovala o tom, tam zajít, asi bych se jen ve dveřích rozhlídla a odešla. Tohle není nic pro mně…
Ta druhá restaurace, La Garrigue, měla jediný vážnější problém- nekomunikujícího šéfkuchaře. I za tohle Ramsey normálně peskuje, ale tady se toho víc než dobře zhostil jeho zástupce, takže za mně- vítěz jasně La Garrigue. 🙂