Kuchyni MasterChefa neopustíme ani v tomto dílu. Soutěžící čeká velmi náročný úkol, ze kterého vzejde dobře jen pár kuchařů.
Komentářů: 7
0
0
Jsem jediná koho štve to jejich nekonečné omílání „mentor“ a „student“ a dojemné scény o zklamání spojené s tím? Jako koncept dobrý nápad, ale když to pořád řeší, je to už trochu přehnané…
Porcování ryby by měli spíš dát do Pekelné kuchyně. Možná by se divili, kolik profesionálních kuchařů by mělo problémy. U amatérů mi to přijde nefér, kolikrát v životě to budou muset dělat, navíc na tak velké rybě? Zbytečná buzerace, ale chápu, tahák na diváky.
Taky jsem si toho všimla – na druhou stranu často měli prostor zase v jiných dílech (namátkou třeba Bowen, mimochodem zrovna pár dílů zpátky jsem si říkala, jestli tam ještě je Farhan – moc ho neukazovali)… Obecně vzato je ten střih vždycky dost podobný – jsou vidět ti co zazáří a ti co to totálně podělají… zbytek tak nějak proplouvá + má vždycky prostor někdo alespoň trochu výrazný (třeba paní Velkejcop)
Taky jsem si všimla a zrovna jsem čekala, co uvaří Julia a ona najednou už stojí na balkoně. Chápu, že není na všechny čas, chápu scénář a proč to tak je, jen pak zírám, kdo vlastně ještě vaří :-), nebo koukám, co to je za človíčka…
Měl bych tedy výtku, nad kterou se zamýšlím asi už od počátku překladů, protože se to objevuje pravidelně. Pan-seared není smažený. To je opečený na pánvi. A v tomhle díle je to zmíněné asi 10x. Smaží se ve friťáku nebo ve vysoké vrstvě oleje, opéká se na pánvi. To jsou dvě diametrálně odlišné úpravy a moc dobře si pamatuju, jak to do mě ve škole hustili (stejně jako to, že opékání není pečení). Jinak samozřejmě díky za překlad!
Jsem jediná koho štve to jejich nekonečné omílání „mentor“ a „student“ a dojemné scény o zklamání spojené s tím? Jako koncept dobrý nápad, ale když to pořád řeší, je to už trochu přehnané…
Porcování ryby by měli spíš dát do Pekelné kuchyně. Možná by se divili, kolik profesionálních kuchařů by mělo problémy. U amatérů mi to přijde nefér, kolikrát v životě to budou muset dělat, navíc na tak velké rybě? Zbytečná buzerace, ale chápu, tahák na diváky.
Gordon je prostě frajer!!! Díky za titule <3
Někteří kuchaři jsou prostě vynecháváni.. proč?
Taky jsem si toho všimla – na druhou stranu často měli prostor zase v jiných dílech (namátkou třeba Bowen, mimochodem zrovna pár dílů zpátky jsem si říkala, jestli tam ještě je Farhan – moc ho neukazovali)… Obecně vzato je ten střih vždycky dost podobný – jsou vidět ti co zazáří a ti co to totálně podělají… zbytek tak nějak proplouvá + má vždycky prostor někdo alespoň trochu výrazný (třeba paní Velkejcop)
Taky jsem si všimla a zrovna jsem čekala, co uvaří Julia a ona najednou už stojí na balkoně. Chápu, že není na všechny čas, chápu scénář a proč to tak je, jen pak zírám, kdo vlastně ještě vaří :-), nebo koukám, co to je za človíčka…
Měl bych tedy výtku, nad kterou se zamýšlím asi už od počátku překladů, protože se to objevuje pravidelně. Pan-seared není smažený. To je opečený na pánvi. A v tomhle díle je to zmíněné asi 10x. Smaží se ve friťáku nebo ve vysoké vrstvě oleje, opéká se na pánvi. To jsou dvě diametrálně odlišné úpravy a moc dobře si pamatuju, jak to do mě ve škole hustili (stejně jako to, že opékání není pečení). Jinak samozřejmě díky za překlad!