Nový pořad Gordona nás zavade do upadající restaurace, která se možná dokáže změnit během pouhých 24 hodin k lepšímu. O titulky se postaral Walome.
Komentářů: 6
1
0
Skvělá práce, pořad vypadá zajímavě, titulky jsou dle mého velmi solidní a kreativní – jen drobné technické upozornění – eggplant parm nebude dle mého lilek s parmskou šunkou, ale klasický recept, lilek zapékaný se sýrem, mimo jiné s parmezánem. Ale jak říkám, to je jen technikálie, jinak moc děkuju
TAké děkuji za překlad. Jen poznámka – nemluví o zvěřině ale o telecím (na 100% – jak podle receptů, tak podle barvy masa. A taky je to italská restaurace, takže telecí má větší logiku než zvěřina)
Skvělá práce, pořad vypadá zajímavě, titulky jsou dle mého velmi solidní a kreativní – jen drobné technické upozornění – eggplant parm nebude dle mého lilek s parmskou šunkou, ale klasický recept, lilek zapékaný se sýrem, mimo jiné s parmezánem. Ale jak říkám, to je jen technikálie, jinak moc děkuju
děkuji moc za všechno co děláte, 🙂 jsem moc rád, že překládáte 🙂 vážně jste fajn parta lidí pro lidi 🙂
TAké děkuji za překlad. Jen poznámka – nemluví o zvěřině ale o telecím (na 100% – jak podle receptů, tak podle barvy masa. A taky je to italská restaurace, takže telecí má větší logiku než zvěřina)
No to mě ani nenapadlo 🙂
Souhlasím, hlavně říká veal, což je telecí..
Díky za překlad 🙂