Vánoce s Gordonem II

Fixxer opět zaválel a po roce dopřeložil druhou část vánočního speciálního pořadu Christmas with Gordon (Vánoce s Gordonem). Jedná se v podstatě o recepty na vánoční tabuli tak, abyste se dozvěděli všechno, co je potřeba. Je to takový malý dáreček k Vánocům. Takže Veselé Vánoce všem, a ať se daří do Nového roku.

Předchozí díl Vánoce s Gordonem



Komentářů: 13

  1. 0
    0

    Já normálně nejím houby vůbec, nemám je ráda, ale k wellingtonu prostě patří, zkoušeli jsme jej i se špenátovou náplní místo hub a nedá se to vůbec srovnat 😉

  2. 0
    0

    Moc pěkný recepty, jen některý ty jejich „levný“ suroviny nás tady můžou vyjít pěkně draho… =D

  3. 0
    0

    Vianoce s Gordonom I aj II boli na TV JOJ teraz nedávno ndabované po Slovensky. Veľmi dobré to bolo, až na preklad niektorých surovín lebo bôbkový list aj badyán boli vždy preložené ako šalvia 😀

  4. 0
    1

    Skvostné, díky, poslední receptík jsem hned zkusila (mňamka), na zbytek se taky chystám, přeji krásný zbytek svátků.

    1. 0
      0

      Jo vždycky jsem si říkala, že bych ochutnala ten Wellington. Teda až do doby než jsem zjistila, že jsou tam houby. A taky bych si ho dělala trochu více propečený.

      Takže taková otázka do placu: Co myslíte, čím by se daly ti houby nahradit?

      1. 1
        0

        Přesně… ty houby… no ale zase na druhou stranu, je to nějakej mišmaš z těch hub, tak možná by se to dalo.

      2. 0
        0

        takže medová šunečka-hotovo(místo uzenýho na Nový rok skvělé)
        hruškovo-šafránové chutney-hotovo (na můj vkus docela sladké, ale i tak nezvyklý a lahodný zážitek); vlastně jsme to použili k lehce kyselejší čočce na Nový rok, výborná kombinace
        co se se týká Wellingtona, houby by mi nevadily, máme je rádi, ale asi třeba zkusit nějaký bylinkovo-zeleninový obal? nebo něco ve stylu lilku s česnekem? plus bylinky..
        Až se k němu rozhodnu, tak dám vědět 🙂

      3. 0
        0

        Zdravim taky se na wellingtna chystam uz nejakou dobu a taky nemam rad houby takze sem trosku zabrouzdal na netu nasel par receptu ale nejvic se mi zalibilo provedeni zkaramelizovane cervene cibule s troskou balzamika takze to zkusim a uvidim doufejme ze bude stat za to 🙂

Napsat komentář: Hanka Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *