MasterChef 9×13

MasterChefKuchyni MasterChefa neopustíme ani v tomto dílu. Soutěžící čeká velmi náročný úkol, ze kterého vzejde dobře jen pár kuchařů.

Předchozí díl MasterChefaDalší díl MasterChefa



Komentářů: 6

  1. 2
    1

    Porcování ryby by měli spíš dát do Pekelné kuchyně. Možná by se divili, kolik profesionálních kuchařů by mělo problémy. U amatérů mi to přijde nefér, kolikrát v životě to budou muset dělat, navíc na tak velké rybě? Zbytečná buzerace, ale chápu, tahák na diváky.

    1. 1
      0

      Taky jsem si toho všimla – na druhou stranu často měli prostor zase v jiných dílech (namátkou třeba Bowen, mimochodem zrovna pár dílů zpátky jsem si říkala, jestli tam ještě je Farhan – moc ho neukazovali)… Obecně vzato je ten střih vždycky dost podobný – jsou vidět ti co zazáří a ti co to totálně podělají… zbytek tak nějak proplouvá + má vždycky prostor někdo alespoň trochu výrazný (třeba paní Velkejcop)

    2. 1
      0

      Taky jsem si všimla a zrovna jsem čekala, co uvaří Julia a ona najednou už stojí na balkoně. Chápu, že není na všechny čas, chápu scénář a proč to tak je, jen pak zírám, kdo vlastně ještě vaří :-), nebo koukám, co to je za človíčka…

  2. 11
    0

    Měl bych tedy výtku, nad kterou se zamýšlím asi už od počátku překladů, protože se to objevuje pravidelně. Pan-seared není smažený. To je opečený na pánvi. A v tomhle díle je to zmíněné asi 10x. Smaží se ve friťáku nebo ve vysoké vrstvě oleje, opéká se na pánvi. To jsou dvě diametrálně odlišné úpravy a moc dobře si pamatuju, jak to do mě ve škole hustili (stejně jako to, že opékání není pečení). Jinak samozřejmě díky za překlad!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *