MasterChef 4×24

Semifinále! Předposlední díl největší kulinářské soutěže na světě (jak se mnohokrát dozvíme) je tady. Kdo ze zbylé trojky si bude muset sbalit kufry a vzdát se snu stát se MasterChefem?

Předchozí díl MasterChefa Další díl MasterChefa



Komentářů: 53

  1. 0
    0

    to hovězí z Kobe má přísný zákaz vývozu ze země a legálně se může konzumovat pouze v Japonsku a sehnat se dá jen na černém trhu..cena za porci něco kolem 800,-..to by mě zajímalo jak ho tam kluci dostali 😀

  2. 0
    0

    Díky moc za Vaší obětavost, že si dáte tu práci! Snad jen jedna otázečka: Slovenské slovo „počas“ by se snad dalo přeložit jako „v průběhu, během“ jinak si ani netroufám nic kritizovat a hned jdu na další díl 😀

  3. 0
    0

    Co znamená „Co nejdřív…“? 😀 Nemůžu se dočkat a nechci na to koukat jinde než tady 😀 Děkuji!

  4. 4
    0

    Ten moment jak Luca říká, že je hodně těžký něco udělat z toho sýra jsem mu nevěřil ani nos mezi očima. Pak super střih a pravdivá odpověď. Krásný! To se vážně povedlo. Zasmál jsem se opravdu od srdce. Ten borec je fakt krutej a hrozně mu to přeju.

  5. 0
    0

    Tak vubec po prve jsem v soku ze dali jessie do riti, kdyz mela vzdy lepsi jidla nez Luca,

    Luca je fajn, ale nemel bejt ve finale.

      1. 1
        0

        Já si přála ve finále Lucu a Jessii, ale co se dá dělat…
        Natasha je asi lepší, ikdyž nesympatická… Co ale moc nechápu, proč se, Bassi, navážíte do komentáře od rodier, když tady každý komentuje jídla, samozřejmě na základě hodnocení porotců a nikdo je nejedl… ???

      2. 0
        0

        Tri: Nemám potřebu se navážet, jen mám pocit že jídla jedla porota. Tak předpokládám, že měli důvod ke svému rozhodnutí.

        marek: Ano, a taky „poprvé“ místo „po prvé“ a „být“ místo „bejt“ …. Můžete opravovat všechny komentáře a nejen ten můj? Když už tu ze sebe tedy hodláte dělat brouka Pytlíka 😉

  6. 0
    0

    Yeeeeeeeees konečná je ta bárbína venku 😀 Přála bych výhru strašně mooc Lucovi, jenže Natasha má na výhru asi větší předpoklady 🙂 Je fakt dobrá, ale její arogance mě štve..

  7. 0
    0

    Já jsem nadšená, můj favorit je ve finále a i kdyby nevyhrál, tak si to finále díky němu užiju. Skvělý ročník Masterchefa a moc děkuju za překlad, je to pro mě velký odpočinek, když si to pustím. Děkuju.

  8. 0
    0

    Jeeeď Lucooo, my už chcem konečně vítěze chlapa 😀 ale klasika formát že, souboj pohlaví ve finále jako vždy 😀 Když ne James, tak Luca. Pome pome pome! 🙂

  9. 0
    0

    I kdyby Luca vypadnul v tomto díle tak je pro mě vítěz. Uvařil moc skvělejch jídel který byhc mu urval i s rukama a ještě ke všemu půjčil už po několikátý svoje suroviny někomu kdo je neměl a byl pro něj pořádnou konkurencí. A o tom to je mít v sobě tu čest a umět prohrát i přes to že si podkopne nohy. Jasně někdo si třeba řekne ale je hloupej, nevyhrál to kvůli tomu, ale je charakter a jak říká mohl by se na sebe podívat do zrcadla.

  10. 0
    0

    Luca si mě získal hned na začátku…možná ani ne tak svým jídlem, ale svojí osobností. Jo jasně, je to v telce, je to sestříhaný a je to americký, ale mně je to jedno…Každopádně ke konci soutěže fakt valil jak drak a jeho jídlo začlo být neskutečný! Jsem zvědavej, s čím se vytáhne příště.

    A jako vždy, dík za titule 🙂

    1. 0
      0

      Už jsem na to odpovídal. Nebudu. Na titulky,.com na to už lidi titule dělají. Pro mě Misfits skončili po druhý řadě, ty dvě další jsou hrozný. Možná se i poívám na tu pátou ze zvědavosti, ale… bída. Jinak jsem titule nedělal. Dělali to xxENDxx, bakeLit a ještě BugHer0. xxENDxxovi jsem už 10x psal, ať se k tomu vyjádří na webu, jak to bude (nebo spis, jak to nebude)

  11. 0
    0

    Co k tomuto dílu říci……..
    Jak příhodné, že byla vybrána v eliminaci jedna surovina, jak dělaná pro jednoho soutěžícího, kterou by si stěží ostatní vybrali. A navíc podle mého názoru, nakonec nebyla ani ta ingredience na talíři tou hlavní hvězdou.

    Američané prostě milují ty příběhy co stojí za tím, takže vyhraje letos chlapec z Itálie (kdyby byl chudý, bylo by to ještě dojemnější), který přeletěl Atlantik, aby si splnil svůj americký sen? Jednou ho vykopli, tak se další rok vrátil a dostal se do kuchyně, už nezáleží jestli porotci hodnotili jídlo, či odhodlání. Teď už jen natočit o tom nějaký ten béčkový slaďák, ať už vyhraje či nikoli……. 🙁

    A abych nebyla jen tak negativní, alespoň jeden plusový bod za to máslo.

    1. 0
      0

      Tak sorry ale Luca ukázal fakt pár skvielých jídel a proste jídlo kde by byl sýr hlavní hviezdou či hlavní položkou by byl samotný sýr alebo sýr z rohlíkem ale to neznamená že sýr nebude nechutnejší.

    2. 0
      0

      Bezesporu umí vařit, ale vidím to naprosto stejně. Jinak to, že sýr nebyl hvězdou na talíři mě taky trochu zarazilo. Dřív to vytkli nejednomu soutěžícímu.

      1. 0
        0

        Luca vytvořil tradiční italské jídlo. A navíc si myslím si, že dát sýr dovnitř, je úplně přirozený způsob, jak si s touto ingrediencí poradit. Jak jinak s takovou chuťově výraznou ingrediencí? Posypat??

    3. 0
      0

      nevím jak často sledujete MasterChefa… ale tady ta hvezdovost na talíři je rozdělená… nejde jenom o hvězdu ve vzhledu, ale hlavně tu hvězdu v chuti… jak vy byste si představovalo jídlo kde je parmazan dle vas „hlavni hvezdou“… ??

      1. 0
        0

        Vždyť nato jakou ingredienci dostal tak to využil asi nejlepe jak mohl.

      2. 0
        0

        Stormangels: přesně to mě taky napadlo 😀 ono v Česku je běžný že je sýr na talíři „hvězdou“ – smažený eidam, smažený hermelín, smažená niva, smažené korbáčky bo co jsem to ještě viděl, ale v Masterchefovi by to asi neprošlo 🙂

      3. 0
        0

        No já nevím, nejsem kuchař, ale představovala bych si něco jako třeba sýrové suflé, nebo různé směsi sýra z různými ingrediencemi obalené v rýži, nebo něčem podobném a k tomu nějakou zajímavou omáčku, apod. Na této úrovni by měl dokázat pracovat samostatně i s takovou surovinou. Tady mi přišlo, že hlavní na talíři bylo maso a ta bramborová placka.

        No a prostě jsem vyjádřila svůj názor. Nemám osobně nic proti Luccovi, jak jsem se vyjádřila už dříve, dokonce si myslím, že prokázal dostatek charakteru na rozdíl od jiných, ale prostě si nemůžu pomoci, a mám pocit, že je to jen o tom příběhu za tím.

      4. 0
        0

        Dobrý kuchař a dobrý příběh se nevylučuje. 🙂

        Ale jinak souhlasím s Hankou (a Elliotem) – vizuálně to vypadalo nic moc – jako roládka s nějakým bramborákem. Chuťově můžeme hodnotit jen podle připomínek – např. Gordonově, že sýr přebíjel telecí. Takže zadání, aby sýr byl to hlavní, Luca zřejmě splnil.
        (Btw: K Lucovi měli všichni porotci kromě pochval i nějakou vítku. Takže zrovinka od toho momentu jsem čekal, že Luca do finále snad neproleze).

      5. 0
        0

        Je mi jasné, že je to z části i o marketingu. Prostě s takovým příběhem se těch kuchařek prodá asi víc, takže když do toho vkládají peníze, chtějí i něco nazpět, že? A možná to je to, co mi nejvíce vadí, že už to není jen o tom vaření. Alespoň kdyby to nebylo tak vidět. 🙁

      6. 0
        0

        Hanko ale kdyby udělal vice druhu síra tak by hlavní položkou na talíři by byl sýr jako celek všech tech druhu ale porotci chtej a dali mu sýr
        GRAND PADANO.

      7. 0
        0

        Tak jsem to nemyslela – jeden sýr (ten co mu dali) smíchaný s různými ingrediencemi ……. nikoli další sýry

    4. 0
      0

      Já teda nevím,ale Natasha přece taky jako hlavní položku na talíři neměla toho kraba (tedy alespoň vizuálně ne). Tak nevím co se tady řeší..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *