Kitchen Nightmares 6×11

Konečně. No trvalo mi to, za což se omlouvám. Tak to někdy prostě chodí. Mill Street Bistro v Ohiu má zatím toho nejnamyšlenějšího majitele za celou řadu a co hůř, trpí jakousi představou, že jeho přinejlepším průměrný podnik se dá označit jako „fine dinning“ (i když jde možná o známé označení, raději jsem to přeložil jako „na úrovni“). Jde o první díl, takže na vás čeká jenom hutná akce.

Předchozí díl Kitchen Nightmares Další díl Kitchen Nightmares



  • Komentářů: 37

    1. 0
      0

      hmm tak po tomhle dile mi pekne stouplo sebevedomi:) nechapu jak nekdo muze byt tak vymastenej, tupej a arogantni kreten jako ten majitel..v zivote uz jsem videl hodne blbu ale tohle je extrem! uz se tesim na dalsi dil ale bojim se, ze to dopadne tak jako vzdycky..ze ze vsech se vyklubou najednou nejlepsi kuchari..Ramsey majitele bude objimat a tvrdit jak se zmenil k dokonalosti..ostatnim jaky jsou hvezdy a jak skvelej podnik z toho udelal:) teda ne, ze bych proti tomu neco mel ale proste tomu neverim..je to hodne pruhledny..ale tak to jsou vsechny dily:).

    2. 0
      0

      Majitel je totální idiot!!!!Nevěřícně koukám jak se dokola dohaduje o naprostých nesmyslech jako třeba že všechno je čerstvý:DDDDD…..a tab cibulačka na konci:DDDDDto už je fakt mazec.Chudák ramsey:D

    3. 0
      0

      Fakt hustý. Týpkovi zřejmě dal konečně někdo poprvé po létech ochutnat jeho vlastní medicínu.

    4. 0
      0

      S tou cibuli to ten vul fakt zabil 😀 Prej rikal si,ze ji tam ma bejt vic.:DD Mimojine takovy clovek si podle me vubec restauraci a uspech vubec nezaslouzi.Pral bych mu,aby jednou myl nadobi za 2 dolary na hodinu a podnik prevzal nekdo s vetsim srdcem..

    5. 0
      0

      Už hned z kraje, na té farmě, když ten trouba vyprávěl, kde se co naučil, co všechno dělal atd., tak už tady Gordon pochopil – dle jeho výrazu – že ten majitel je debil 😀

    6. 0
      0

      To Luko
      **************************************************
      Zaprvé – samozřejmě že jde o peníze a o sledovanost.Nicméně přiznejme si že Američani to umějí trochu lépe prodat tyto reality pořady.Pochybuji že ty bys něco dělal-a zadarmo.Btw je rozdíl když si doma zmrazíš porci a něco jiného je to pak prodávat lidem s tím,že to není čerstvé a o kvalitě nemluvě…přesto je toto zatím nejlepší pořad dle mého co se vaření potažmo G.R týká-tudíž mohu jedině o5 poděkovat za titulky

    7. 0
      0

      Ano, Gordon je arogantní hajzlík, ale UMÍ VAŘIT a ví toho o světě a jeho kuchyních víc, než většina lidí. Opravdu se divím, že se udržel a nevymlátil tomu Všudybylovi Vševědovi zuby (schválně jak by se mu potom kousala ta bota, které říká křehké maso).
      Nejlepší bylo, jak zjebal personál a když si všiml, že jsou tam hosti, tak hned otočil :D.

      1. 0
        0

        Ten chlápek je asi zvyklej, že je vždycky po jeho. Vždyť on „akorát“ nevydělává, jinak je všechno v naprostém pořádku…:-D Je fakt, že tohle je teda extrém, ale sleduji ten pořad už delší dobu – Američani mají jinou mentalitu, Češi si sypou popel na hlavu už málem mezi dveřma, Amíci si to svoje víc obhajujou.

        1. 0
          0

          Vždyť s Pohlreichem se majitelé hospod taky hádali a trvali na svym, i když museli dobře vědět, že to prostě nefunguje. Mluvím tedy o předchozích řadách Ano, šéfe. Ta poslední sračkovitá se nepočítá.

        1. 0
          0

          Minda? Co je to kurva za debilní dětskou přezdívku? Nebo snad PINDA?

    8. 0
      0

      Tady není o čem mluvit. Kdyby nešlo o sledovanost a prachy Gordon by už dávno vypadl. Mimoto pokud tam má čerstvé i napsané, je to klamavá reklama a nechápu osobně jak mu někdo za tohle může zaplatit takové jmění Jinak doma vařím jídla z mraženého masa, kromě pečeného – na o kupuji vždy čerstvé, a nikdy se mi nestalo, že by to vypadalo takhle nechutně, tekla z toho voda a celkově to bylo nevábné až k zblití. Největší problém těchto restaurací nebyl s mraženám masem, ale s tím, že to nenechají půl dne rozmrznout a poté to akorát hodí na pánev. = uvnitř studené, akorát se vyštaví. Ten chlap je mimo a má nějakou psychickou poruchu. Upřímně bych se nedivila, kdyby žil sám a neměl ani žádné kamarády. Děkuji za překlad

        1. 0
          0

          Ten chlap je mimo a má nějakou psychickou poruchu. Upřímně bych se nedivila, kdyby žil sám a neměl ani žádné kamarády. Děkuji za překlad – myslím, že je zjevné že jde o majitele a ne o Gordona 😀

    9. 0
      0

      Já teda nevím, nejsem nijak excelentní kuchař, ale není náhodou losí maso tak trochu podobné zvěřině. Tedy nemělo by se nechat uležet, předtím než se tepelně upravuje? Jinak to dopadne přesně takhle a navíc záleží i na stáří zvířete.

      Ten chlap mi přijde jako typický Všeználek, všechno vím všechno znám, ale ve skutečnosti ví velký kulový…….

      A snad bych se už ani neměla podivovat nad tím, jak si někteří rádoby restauratéři myslí zmrazené=čerstvé. To snad už ani není k smíchu, ale k pláči

      1. 0
        0

        Tohle u nás praktikují některé supermarkety pod krycím názvem „zčerstvělé ryby“. To zčerstvělé znamná, že vezmou mraženou rybu, rozmrazí a hodí na krám na kus ledu.

    10. 0
      0

      Vysvětlete mi prosím někdo proč si někdo zve Gordona do restaurace když od něj pak odmítá rady? 😀 Chápal bych to kdyby ho pozval personál, ale tady mám pocit že ho snad pozval sám majitel…

      1. 0
        0

        Stejná otázka mě napadá prakticky u každého dílu. Je to furt dokola. Buď jsou ty lidi nesledujou pořad, do kterýho lezou nebo jsou zabedněný anebo natolik zoufalí, že je jim to jedno.

        1. 0
          0

          chybí ti tam třetí možnost – že i tenhle pořad má jistý předepsaný scénář, který jeho účastníci musí dodržovat – není ti divné, proč uplně každý nejdřív urputně stojí za svým, a pak zčista jasna obrátí o sto osmdesát stupňů a kajícně přizná svou amatéřinu?

      2. 0
        0

        No z toho, co ten majitel povídá na začátku, vyplývá, že je přesvědčený o tom, že jeho bistro nemá jediný problém, akorát že to zákazníci neumí ocenit. Takže si pozval Gordona, aby Gordon s otevřenou hubou řekl: „Páni, tady je to úžasné!“, odvysílalo se to v televizi a do bistra se nahrnuly tisíce lidí. Ostatně i v Ano, šéfe! vím o několika restauracích, kde si zavolali Pohlreicha taky jen proto, aby měli reklamu v televizi – a pak některé z těch restaurací zrušily smlouvu a i přes určitou pokutu odstoupily od natáčení, protože hned první den dostaly od Zdeňka čočku, jakou nečekaly.

    Napsat komentář

    Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.