Kitchen Nightmares 6×07

Noční můry kuchyně jsou zpět. Restaurace Olde Hitching Post oplývá nejenom brusinkovou výzdobou, ale i prvotřídně paličatým majitelem s úžasným přízvukem, který už sedm let „předává“ restauraci své vlastní dceři. Nebude tenhle řecký oříšek nad Gordonovy síly?

Předchozí díl Kitchen Nightmares Další díl Kitchen Nightmares



  • Komentářů: 19

    1. 0
      0

      Mě ta dcera šíleně připomíná Anne Hathaway 😀

      No a co si budem povídat, otec tradiční retard a jeho proměna opět doslova NEUVĚŘITELNÁ. Však nepochybně uvidíme v revisited dílu, že restaurace je už zavřená..

      Jinak, tentokrát nebyli majitelé Italové či Španělové, tak pro změnu dali Řeky..
      To se KN opravdu nějak zaměřujou na cizince? 😀

      1. 0
        0

        Podle komentářů na yelpu a webu restaurace to stále funguje…
        Hodnocení mají dokonce stoupající tendenci.

    2. 0
      0

      Jo a ještě!

      kolem 40 minuty – Gorgdone, Gordone, že se nestydíš, to tě doma nenaučili, že šmírovat za dvěřmi je neslušné:-))))))))))))!

    3. 0
      0

      No jo stará dobrá pravda se potvrdila. Nikdo nemá zájem chodit do restaurace a platit za mražený hnusný jídlo. Já osobně nic proti mraženým surovinám (maso, ryby) nemám, ale jen pro domácí použití. Prostě když nakupuji tak víc a dám si to zmrazit, ale platit za to v restauraci, kde mě jedna porce pomalu stojí jako celé jídlo pro 4 doma uvařené, to ne.

      Dost by mě zajímalo, kdo mu co řekl, že tak najednou změnil názor, ale to se bohužel nikdy nedovíme……

    4. 0
      0

      Ahoj, díky za překlad. V popisu jsou, pravděpodobně, chybky: „Nebude tenhle řecký oříšek nad Gordonovy síly?“

        1. 0
          0

          Heh, nechci nejak rejpat, ale „Gordonovi síly“ je spravne? Ja bych tam videl Y, staci si tam dosadit -> matčiny síly. Nejsem kdo vi jakej cestinar, tak me kdyztak nekdo fundovany opravte. 😉

          P.S. Pokud sem to teda pochopil spravne, tak prvne tak bylo Y a pak to Ajvngou zmenil, ze?

          Plus nevim proc, ale ta premena nic extra nebyla, jako jo, ty cerveny tam asi bylo az moc, ale ty lustry a zeleny sametovy zavesy, nebo co to bylo, uz byly trochu prehnany… 😀

        2. 0
          0

          Opraveno. Když jsem to opravoval, byly tam malá písmena a ostatní jsem přehlídl. Hanba na mě.

    5. 0
      0

      Ten majitel mi pripomnel mou sefovou, kdyz jsem pracovala jako servirka ve spanelsku. Uplne stejna, hruza. A co se tyka toho mrazeni jidla, meli jsme kazdy vecer plno, v nabidce bylo asi jen 10 jidel a stejne bylo vsechno mrazene a hnusne.

    6. 0
      0

      Ten obrat Toma od paličáka po někoho, kdo se naprosto poddá Gordonovým příkazům, byla zase úplně neuvěřitelná 😀 Jinak co se týče změny restaurace, ta nová se mi vůbec nelíbí. Nevidím nic útulného na šedých zdech a tvrdých dřevěných židlích. Předtím mi ty fialové zdi vůbec nevadily, působilo to útulně, změnila bych akorát židle a stoly.
      Jinak co se týče toho zmrazeného, myslím, že tak to dělá bohužel drtivá většina restaurací, zvlášť, když příliš neprofitují. Restauraci, do které nepřijde denně spousta lidí, se asi nevyplatí každý den kupovat čerstvé jídlo, které pak vyhodí. Radši si zmrazí do zásoby.

      1. 0
        0

        práve preto, že reštaurácie mrazia jedlá, tam ľudia nechodia, ľudia nie sú sprostí, cítia, že to jedlo nie je čerstvé. Ak reštaurácia nemá veľa zákazníkov, tak stále môže variť z čerstvých surovín, každý reštauratér by si mal vedieť spočítať, koľko porcií dokáže predať a koľko surovín potrebuje, vždy je lepšie zákazníkovi povedať „prepáčte, ale toto už nemáme,“ ako mu hodiť na tanier dvojtýždňové jedlo z mikrovlnky.

    Napsat komentář

    Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.