Kitchen Nightmares 4×09

Stejně jako u ukázky upozorním, že opět přeskakujeme díl „revisited“ tentokrát s pořadovým číslem 2 a rovnou se vrháme na 4×09, ve které se podle mého setkáme s majiteli, kteří mají k restauraci velmi laxní vztah. Člověk se nemůže divit, jak to tam taky potom dopadá. Ještě jedna poznámečka ohledně výrazu „Rodinný styl“ (originál Family style). V těchto typech restaurace dostanete podobně jako u rodinné večeře (jak kde, já vím) na stůl místu/talíř s jídlem a nabíráte si už sami. A teď hurá do světa Nočních můr kuchyně! Samotné titulky ZDE

Předchozí díl Kitchen Nightmares Další díl Kitchen Nightmares



Komentářů: 18

  1. 0
    0

    Vím, že to tu je už dlouho, ale třeba do budoucna malá poznámka k překladu jedné fráze. Když gordon řekne seventy-odd dishes, tak nemyslí divná jídla, ale něco co v čestině označujeme jako zhruba, nebo zkratkou cca.

  2. 0
    0

    „Stejně jako u ukázky upozorním, že opět přeskakujeme díl „revisited“ tentokrát s pořadovým číslem 2 a rovnou se vrháme na 4×09, ve které se podle mého setkáme s majitely…“ na uplném koci…množné číslo slova majitel je podle vzoru muž…měkké i

  3. 0
    0

    Nejsmutnější na tom je, že takový lidi dělaj hospody a restaurace i tady. Majitel se tam neukáže třeba i tejden a servírky a barmani si dělaj co chtěj. Když už se tam ukáže tak tam vleze jak nějakej king, nikoho nepozdraví – lidi co mu cpou prachy aby se moch válet doma – objedná si žrádlo, který má přednost samozřejmě a zase jde do prdele. Tak to funguje takže v tomhle je to stejný. Jsou vyjímky a tam se pak chodí s radostí, kde majitele potkáte pokaždý, zastaví se u stolu prohodit pár slov. Tak to má bejt totiž, když dělám hospodu tak se taky snažim a ne, že na to seru.
    Jinak k dílu: pokud jim to neklapalo v životě jako rodina tak nemohli nikdy mít funkční hospodu přece. Nejhorší věc na světě je jít do nějakýho kšeftu s rodinou – pak totiž nezůstane vůbec nic.

  4. 0
    0

    Souhlas s Gellerem je to pořád to samý 😀 ale i tak mě to celkem baví 🙂 Ale oba ty majitelé byli fakt bídný

  5. 0
    0

    To je smutný jaký hovada můžou vlastnit restauraci. Jinak ten koncept už mě nebaví Gordon přijede jídlo je totální sračka, první den tam naženou hosty ti řeknou, že jídlo stojí za hovno, druhej den Gordon připraví menu a všechno je super :D. Kuchaři se naučí během hodiny nová jídla atd. Zatím nejlepší díl určitě ten z britské verze.

    1. 0
      0

      souhlas. Taky mě zaráží to s tím jidlem.. Kuchaři jsou podprůměrný.. Gordon uvaři jídlo a vymyslí nové menu.. při ochutnávce GORDONova menu už jsou všichni nadšení jak s tím jídle budou nejlepší v okolí přitom kuchaři a všichni to vidi poprvé v životě ?

      1. 0
        0

        No, hodně záleží právě na receptu. Nikdy jsem neuměla moc dobře vařit, ale když dělám nějaké Gordonovo jídlo, tak všem opravdu chutná. Tam jde o to, že oni dělají jídlo, na které mají blbé recepty. Navíc si často ty lidi stěžují, že je to studené nebo „břečka“, což je často kvůli tomu, že je to z mrazáku. Gordon jim řekne, aby vařili čerstvá jídla a věřte mi – ten rozdíl je opravdu poznat.

    2. 0
      0

      To, že do toho dílu nenacpou všechno co bylo natočeno , neznamená, že se to neudálo , sestaví nové efektivní menu a kuchaře to naučí přesně podle receptu okopírovat , co je na tom k nepochopení ? Lidi tam chodí kuli tomu , že se doslechnou, že tam je Gordon u nich to je tahák jak sviň , přijdou tam on udělá nové menu , restartuje celou restauraci díky lidem co se tam nahrnou (převážně kuli popularitě Gordona) , koupí nové vybavení , donutí lidi pořádně makat a hned to funguje o 200% líp a pokud tomu nevěříte, věřit nemusíte nikdo vás nenutí , ale tak ten byznys funguje , musí se chtít , musí to bejt profesionální , čerstvý a rychlý a hned to funguje.

  6. 0
    0

    Ty majitelé byli i tak na pěst. To bylo hned vidět, protože ten chlap leda tak čumět do kamery, ale práce kdepak. Přijet vyfoukat terásku s doutníkem v hubě, to jo a dát si drink, známe také pány 🙂

  7. 0
    0

    Skvělý překlad, děkuji moc!
    Jinak mě ze začátku ten pláč až rozesmál. 🙂 Tohle u Poliho neuvidíte. Ale docela mě štve, že tu restauraci zavřeli, zvlášť, když se tam Gordy tak snažil. To je prostě na prd. Občas to holt nevyjde a ani bůh vaření s tím nic nenadělá.

  8. 0
    0

    Nechápu tu nevděčnost.. Mě kdyby někdo vytáhl ze sraček,udělal tolik práce, nový drahý vybavení tak bych se snažil tam vydržet jak jen dlouho to jde, abych byl aspon trochu vděčný.. Ale jim to je u prdele.. nechápu

    1. 0
      0

      tam asi jde o to že to byla disfunkční rodina a když chceš makat defacto celej den ve společnosti člověka kteryho nemusíš nebo i přímo nenavidíš tak ono se ot pak maka blbě..zvlast když třeba jeden chce odejít a chce pulku svyho podilu v restauraci…což nemaš tak to zavřeš

Napsat komentář: Wotik Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *