99 % videí jede

99jede

Netrvalo to pár minut ani hodin, zabralo to pár dní, ale je to tak, vidíte správně. 99 procent videí na webu je funkčních! Nejdou přesně dvě, konkrétně trailer na Hotel Hell a mini video Co nevíte o porotcích MasterChefa. Jinak jede KOMPLET MASTERCHEF, jedou všechny sérky Pekelné kuchyně atd. atd… PROSTĚ VŠECHNO. U pár dílů musíte jít trochu dolů v očekávané kvalitě, ale dá se to. Když už jsme u novinek, Hotel Hell 2×02 už je připravený, odvysíláme ho asi po MasterChef Juniorovi. P.S. Promiň, Kendale, těch odkazů u „5 věcí, které Gordon nesnáší…“ jsem si tenkrát nevšiml.



Komentářů: 16

  1. 0
    0

    Čau, předem chválím tyhle stránky, paráda, že to je 🙂 a jeden dotaz jestli se plánuje sem dát i 13 a 14tou sérii Hell´s Kitchen?

    1. 0
      0

      13.3.2015 byl dil 3×06, takze na dil 3×07 si pripocti tyden a vyjde ti, ze bude 20.3.2015. Je vcelku zrejme, ze se jedna o chybu, kdy nedoslo k aktualizaci data pristiho dilu.

      1. 0
        0

        Jedou mi vážně všechny. Píše ti to něco? Koukáš na to ze Slovenska, Maximálně mě napadá, že koukáš třeba z Anglie, kde to může být bloklý podle území.

      2. 0
        0

        no pozeram to z nemecka. to bude asi ten problem 🙂 potom v poriadku. chyba odhalena -.- dik za cas

  2. 0
    0

    Dobrá práca, cenním si toho a zrejme sa nás takých nájde viac. Inak, čo sa týka tých vecí drahý Ajvngou, ja som na tie videá zabudol asi 5 minút potom ako som tam tie odkazy dal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *