MasterChef 5×08

Leslie opět na scéně včetně Cuttera, dvou věčných problémistů s okolím. Tentokrát to ale bude o něco víc akčnější a navíc… Bude zase týmový úkol. P.S.Titule jsem dělal trochu ve spěchu a nestačil jsem si to po sobě znovu projet, takže klidně opět upozorňujte na jakékoliv chyby, všechno opravím.

Předchozí díl MasterChefaDalší díl MasterChefa



Komentářů: 39

  1. 0
    1

    Já už radši nikomu nefandím, beru to jen jako zábavu, proč se u toho stresovat, každý má svou roli v tého show. Týmové úkoly rovnou přeskakuji, ty mě vůbec nebaví, jen se každý hádá a svaluje vinu na druhého…

  2. 0
    0

    to seš zase ty? co kdybys šel do prdele? anebo si najdi přes prázdniny brigádu, očividně se nudíš.

    1. 0
      0

      To byla reakce na příspěvek, ve kterém bylo napsáno, kdo vypadne v příštím díle…jen abyste si nemysleli, že tady nadávám jen tak :D.

  3. 0
    4

    Btw. ten nechutnej tlusťoch doufám že vypadne protože na toho se nedá dívat… To jako zhubl jeden nenažranec a museli ho hned nahradit. 😕 o.O

    1. 1
      0

      Když ti vadí… Dívat se nemusíš! Jsou lidé, kteří za to nemohou! Mimochodem.. Nějaká taková nemoc může postihnout i tebe! A ne každý je dokonalý! Zkus se zamyslet nad sebou, než začneš soudit ostatní!

      1. 0
        5

        Aha takže vidím že další tlustej zmrd…. Hele…hele hele drž tu hubu ok? Are we clear? Ok ? Mě žádná nechutně špekatá nemoc nečeká tak drž kurva tu svojí držku svině kudrnatá. Já už jsem krásně nadýchanej a svý špíčky mám už dlouho ale aspoň s tim snazím neco udělat….slut….gotta love dicks…

      2. 0
        0

        xD Uz se tesim ja se ti narodej tlusty deti a budou zapsany v Guinesuvě knize svět rekordu neobeznější děcka toho antitlustošního typka.. 😀 Good Luck ozvi se jak to bude 😀

  4. 0
    3

    Já mám Cuttera rád 😀 Všichni ho tu pomlouvají sice, ale je to jedinej chlap kterej se mi tam líbí(a o tom ta show přece je :D). Jo…jsem úchylnej na pořádný medvědy…vadí? xD

  5. 3
    0

    Teda jako na to, že se tam v tý restauraci má vydat až 1000 talířů denně, tak toho spropitnýho moc zpátky nedostali…
    Jinak Cutter… napadá mě jedinej důvod, proč si ho tam nechávají… protože na konci dílu je vždy sestřih dobrých momentů toho, kdo vypadl a Cutterovi se zatím podařila jenom jedna věc – panna cotta, takže ho nemůžou vyhodit, protože by neměli z čeho udělat pěknej vzpomínkovej sestřih.

    1. 0
      0

      1000 talířů denně X oni vařili jak dlouho? Hodinu? Na každé straně cca 100 hostů? Tak kolik by jsi chtěl, aby dostali spropitného?

      A i na Cuttera by určitě našli i nějaké ty pozitivní obrázky. Třeba první díl, kdy dostal zástěru hned (na rozdíl třeba od Leslieho), dvakrát měl štěstí, že byl ve vítězném týmu, ona podařená panna cotta……

      1. 0
        0

        Kde máš, že vařili hodinu? Jediné co, tak na začátku otáčeli ceduli z Closed na Open a přicházeli první zákazníci a na konci když dovařili, tak byla venku tma, tak já nevim no…

      2. 0
        0

        No tuším, že Gordon říkal, že budou vařit na nejrušnější směně dne, tedy ne celý den. Na té tabuli, co Joe otáčí je sice čas otevření za 10 minut 7, ale to si myslím je až další směna (už normální – tohle mohli být pozvaní hosté, co dopředu věděli co se bude dít, nikoli náhodní kolemjdoucí). Projela jsem si to znova a zaměřila se na ty objednávkové lístečky – je tam i čas. První lístek, který je vidět u Cristine má čas 3:24 a poslední s časem, kterým jsem zaregistrovala před koncem bylo nějakých 5:09 – takže soudím, že čas výdeje byl 1 hod 45 min až 2 hodiny (takže sorry ne hodinu) – a pokud to natáčeli někdy na jaře tak už na konci byla tma.

  6. 1
    0

    Docela mě překvapuje, co tam pořád dělá ten Cutter, kterej očividně moc neumí a ta tlustá cukrářka, co se tvářila, jak děsně umí péct a každý úkol s pečením skončil
    jejím pláčem. Naopak Lesslie je můj favorit, nejlepší týpek. Bohužel je to US show, takže buď vyhraje ta outsiderka se skřípavým hlasem, v lepším případě tlustej černoch.
    Kdyby to vyhrála ta nafoukaná na podpatcích, která by si to zasloužila, hodně bych se divil 😀

  7. 2
    0

    Pokud jde o Cuttera:
    1) souhlasím s ním, že každý má jiné chutě a co je pro jednoho dobré, je pro jiného špatné. Nevidím jediný důvod, proč by měl držet ústa a pokorně se podřizovat jejich pohledu na věc, i když vaří pro ně. Tak mají na začátku jasně dát pravidla – maso chceme takové ……, dezerty takové….. – a není co řešit.

    2) naprosto nesouhlasím s jeho chováním, kdy neustále vysazuje na Leslieho – něco na způsob – za všechno zlé vždycky může Leslie. Také ho nemám ráda a rozhodně mi vadí jeho chování – jako v dnešním týmovém úkolu, kdy si stěžoval, že toho dělá moc, ale pomoc arogantně odmítal – ale tohle je už moc.

    Navíc Leslie na rozdíl od Cuttera předvádí mnohem lepší kuchařské výkony a ten má štěstí, že se vždy ještě najde někdo, kdo byl v tom daném úkolu o trochu horší. Ale je otázka jak dlouho mu to ještě vydrží?

  8. 0
    0

    Ten Cutter je taková držka….ale je jasné,že si ho tam nechávají jenom kvůli sledovanosti. Protože Leslie se s Ahran už usmířil,tak mu přece nemůžou poslat domů další objekt nenávisti.

    A normálně jsem si pomyslela „Začali zabírat Christine….asi v tomhle díle vypadne“ 😀

    1. 0
      0

      Courtney a Cristian, Elizabeth, Ahran a ostatný (nielen Leslie), Daniel a jeho večné kritizovanie, Francis L. Adeptov je viac než dosť.

  9. 0
    0

    Co se týče překladu, tak bych asi tu celou poněkud problematickou pasáž od 35:34 – 35:45 zkusila přeložit takto:

    „Když ti někdo dá zpětnou vazbu, měl bys být dost pokorný a říct…..“
    „Dobře, a já se snažím přijít na to, kde je vyváženost…..“
    „Nech mě domluvit“
    „Neměl by jsi říkat“ (zkrácená verze celá by byla – Neměl by jsi tam jen tak sedět a říkat) “ Stojím si zatím“ (předpokládám, že je to významové dokončení předchozí Grahamovy věty)

    A ještě 36:32 myslím, bližší význam je “ Vkládáte mi slova do úst“

    1. 0
      0

      Vazba = názor, každopádně upravil jsem ten konec věty
      vyváženost – ta věta je příliš dlouhá, nevešlo se mi to časově, takže jsem to pokrátil na: „Jasně, ale mně jde o míru…“ (o míru toho, co je považováno za sladké…)
      Neměl BYS říkat – opraveno na „měl bys říct“ – to mi uniklo, pravda.
      vkládání do úst – ano, vím, ale jak píšu v odpovědi pod komentarem dole, prostě by to nevyznělo, že je na Joea oprsklej, a proto jsem trochu tu větu upravil.

      Díky.

      1. 0
        0

        Jasně. To byly jen návrhy. Vím, že to není jednoduchý, zejména když se přerušují, nedokončují věty a mluví dost rychle. Kdyby tam byly celé věty, tak je to jasné, takhle se lze jen dohadovat co přesně chtěl říct. I když myslím, že to bylo něco takového.

        Co se týče toho druhého, myslím, že Cutter chtěl zdůraznit, že tohle neřekl (což má mimochodem pravdu) – takže když se to tak vezme označil Joa za lháře (vzhledem k těm obličejům to asi i tak vnímali většina nahoře -ve výsledku, že je tedy drzý). Ale pokud ti vyhovuje tento překlad, je to na tobě. Jsi titulkář, je to tvé dílo a já to plně respektuji 🙂

  10. 0
    0

    Návrhy na editaci titulek:
    17:08 Myslím, že Gordon říká Christine – „raw chicken“ namísto „your chicken“ neboli tvé kuře.

    36:31 „Do not put words in my mouth“ bych přeložila spíše jako „Nepodsouvejte mi něco, co jsem neřekl.“

    Jinak opět děkuji za skvělou práci 🙂

    1. 0
      0

      17:08 – máš rech, opraveno.
      Do not put words in my mouth – to je jasný, tam jsem to zvolil úmyslně s tou hubou, protože ty lidi se úplně zhrozí, co mu to řekl. Chtěl jsem, aby to mělo jakžtakž smysl, že je oprsklej.

  11. 0
    0

    35:38 nemá tam byť pokojne miesto pokorne?
    35:38 ten druhý riadok by mohol prejsť trochou korektúry
    35:41 chýba ZA za SVOJIM

    Ten Danov pohľad v 32:10 lol.
    mimochodom, v tom čo sa dialo na konci som za cuttera. A nemyslím si, že povedal niečo mimo. Na rozdiel od tých čo by tam vlastnú matku zapíchli aby sa zapáčili.

      1. 0
        0

        skor ju neviem vystat taketo muzatky nenavidim sory 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *