MasterChef 5×02

Druhý díl začne klasikou klasik – tajemnou bedýnkou, i když s malinkatým překvapením. A nasposledy se zmíním, že pokud budete chtít ocenit naši práci, můžete tak učinit mnoha způsoby. Titulky jsem pro vás přeložil já, Ajvngou.EDIT: TITULKY UŽ JDOU. OMLOUVÁM SE.

Předchozí díl MasterChefaDalší díl MasterChefa



Komentářů: 57

    1. 0
      0

      Stiahni z torentov a následne si stiahni titulky. Táto stránka berie svoje odkazy z YT – kde tieto videá mažu. Takže buď si ich pozri v podstate v deň kedy sa tu objavia, alebo torrent.

  1. 0
    0

    Mě teda zatim nejvíc sedí Christian, Ahran a Francis ze skotska. Nejsou namyšlení a Ahran je vážně hezká 😀

  2. 1
    0

    Tak ta osoba, která mi minule lezla na nervy už tam není. To pro mě se líp kouká.
    Vyloženě oblíbence nemám, ale ten Velký Willie mě dost pobavil, hlavně ten dezert a poznámky poroty byly skvělé. To jsem se opravdu nasmála.
    Tento chlapík je prostě vidět nejen rozměrově, ale vypadá to, že i výkony. Tak možná tomu budu fandit, zatím je to sympaťák. A to že má občas poznámky, že je dobrej. Umím rozlišit, kdo si na to jenom hraje a dělá ramena a kdo na to má a myslím, že Willie na to má.
    A jak dělali sekanou, tak jsem na ni dostala hned chuť, aspoň nemusím přemýšlet, co zítra vařit:-)

  3. 0
    0

    Wow, chlápek, co těží ropu, skáče pro lidi z vrtulníku a teď je v TOPce týhle soutěže? Klobouk dolů.

    Dík za titulky.

      1. 0
        0

        Cutter pracuje jako „petroleum landman“, což není přesně ropný magnát, ale každopádně to znamená, že s ropou obchoduje, ne, že by přímo „vrtal“.

  4. 0
    0

    Tak nevím. Zatím si tak nějak nejsem jistá komu fandit. Nikdo mi zatím jako favorit nepadl do oka.

    Na druhou stranu musím říct, že stačily dva díly a už mám celkem jasný list nesympaťáků: Willy, Astrid, Stephani, Elizabeth, Courtney, Elise – uvidím jak se bude zmenšovat (kdo další bude následovat Astrid?) 🙂

    1. 0
      0

      Fandi Leslimu ako ja. Inak, Willy, Astrid, Stephani, Elizabeth, Courtney, C a E majú len veľké keci, inak nič.

      1. 0
        0

        No jo, ale ani u Leslieho to zatím není ono. Některé ty jeho řeči mi dost vadí, ale zase na druhou stranu, to jak se na něj navezla E jen zato, že bydlí v Malibu fakt bylo zbytečné – no je vidět, že i v Americe žijou zakomplexovaní lidé………

        No možná dobře zatím vypadá Francis B, ale zase je tam ještě dost lidí, kterých si kamera moc nevšímá, takže je to těžké.

  5. 0
    0

    Fakt nevím, jestli ti střihači jsou tak špatní, nebo to dělají schválně! Vyřazování s předem známými výsledky…….

    Jinak díky za překlad. Měla bych jen dvě připomínky: myslím, že bok choy se tady běžně v minulosti překládal jako čínské zelí a TV dinner je spíš jídlo z mikrovlnky.

    1. 0
      1

      Bok choy – kdysi jsem to tak přeložil, ale co jsem tak pátral po netu, je to o fous něco jiného, tak jsem to nechal.
      TV dinner – díky, to je lepší! Příště už to tak dám.

      1. 0
        0

        Taky jsem na to trochu mrkla a myslím, že to u nás prodávané zelí má správný název Pekingské zelí, nebo Čínské bílé zelí – nappa cabbage nebo celery cabbage a nesprávně se mu říká jen čínské zelí.

        Bok choy je čínské zelí – nemá dužinu, ale větší zelené listy, něco jako řapíkatý celer – a u nás neznámé

        Ale asi máš pravdu, že je to jedno, když tam necháš originál. Tenhle typ zeleniny už tam byl zmíněn tolikrát, že snad většina tady má alespoň nějakou představu o co jde 🙂

  6. 0
    0

    Super práce…Je dobře, že vyšla další řada… žádný z jiných seriálů od Gordona mě nezaujal tolik jako Masterchef… Jsem zvědav jak se vytříbí Leslie (bude možná kapánek hysterický :-)) ten nám předvede ještě divadlo :-)…

  7. 0
    0

    Reagovat na individua, která když umí zapnout počítač a surfovat po internetu, tak jsou světoví, je asi naprosto zbytečný…

    Za mě klasické děkuji za zpříjemnění pátečního odpoledne 🙂

  8. 0
    0

    Všimla sem si až v půlce, že tam nejsou titulky 😀 Asi je moje angličtina na lepší úrovni, než sem si myslela 😀

  9. 0
    0

    Tady se projevila intelegence v plné míře…Když vám to nikdo nedá přímo pod nos nejste schopni si stím poradit viz: RANIA, MIRO83, MIRKA…
    Jediná LUCKA u toho přemýšlí…

    Tak příště zapojte to co máte někteří v hlavě a možná na to taky přijdete..

    1. 0
      0

      No neřekl bych. Nemůžeš je za to kritizovat, jelikož jsou zvyklí, že to prostě tady bývá v plném servisu i s titulkama a najednou by si měli něco stahovat. Navíc, když to jsou možná méně schopní uživatelé PC nebo takoví, kteří prostě sednout k PC jednou za týden, aby se podívali na Masterchefa či další seriály a tím jejich veškerá aktivita končí.

      1. 0
        0

        V dnešním světě moderních technologii by se měli naučit pracovat více s počítačem. Na starších generacích je vidět to, že jsou liní se cokoliv naučit, ale pak umí jen brečet nad tím že tady nejsou titulky a že si nic neumí stáhnout. Prostě říct, že sedí jednou za týden u počítače je blbost.

      2. 0
        0

        Milý Hugo z Hor. Išlo mi hlavne o to upozorniť Ajvngou, či náhodou nedopatrením neprišlo k chybe pri vložení titulkov. Tak ja nabudúce budem držať jazyk za zubami a pozriem si to v origináli (teda ak mi kapacita toho, čo mám v hlave, postačí…).

    2. 0
      0

      Ja jako pracujici si rad pred praci sednu k MC a v klidu se podivam na muj oblibeny serial, nemam cas neco stahovat. myslim si, ze nejsem sam kdo to takhle ma. Vam, jako flakajicim se studentum to je jedno.

      1. 1
        0

        Když máš čas před prací se dívat 45 minut na seriál věřím že pul hodky předtím si najdeš čas kliknout párkrát a seriál si stahneš…je to stahnuté za pul hodky maximálně. Jen výmluvy těžce pracujícího lidu aby se nemuseli učit nic nového a všechno se jim cpalo až pod nos. A když čas nemáš tak smůla holt se nepodíváš 🙂

      2. 0
        0

        Milá Lucko a jiní kritizující… Já jako starší a pracující téměř 10 hod po-pá, doma nemajíc pc a ani internet a k tomu starající se o matku s Alzheimerem, fakt nemám čas stahovat v práci do služebního pc seriály, filmy atd. a natahovat k tomu ještě titule…Navíc s ohledem na starý počítač, který mám, jsem ráda, že se mi sem vejde sw, který potřebuji k práci! A líná učit se nové věci nejsem, ostatně jako účetní se musím učit nové zákony neustále a k tomu neustále nové doplněné sw… Prostě byla a jsem ráda, když mám díly MCH hezky komplet. Co je na tom špatného?? AJ neumím a ve FJ MCH nedávají… A jak někdo psal, nekritizovala jsem, že titulky nejsou, ale ptala se, zda není chyba…

      3. 0
        1

        Pořád další a další výmluvy, já taky pracuju, chodím do školy starám se o rodiče a nikomu to necpu…ale když něco chci např. dívat se na seriál tak mě 3 kliknutí nezabijou a nebudu se neustále vymlouvat na starý počítač a jak se starám o buhví koho a hrát si na chudinku. Takový je život tak se tomu postavte čelem. Je to prostě jen pohodlnost hledat další a další výmluvy proč to chcete mít až pod nos.

      4. 0
        0

        Lucie – to nebyly výmluvy, to bylo vysvětlení. Nauč se rozlišovat, jestli ti na to kapacita tvého sw ještě stačí – nebo 3x klikni. A jestli ty můžeš stahovat do služebního pc cokoliv a kdykoliv, tak já nemůžu! A to ani tu půlhodinu…. Nikomu nic necpu a tak to taky nedělej a nepředhazuj, co stihneš ty a jiní ne… A věř, že k životu se stavím čelem neustále, nevím, jaký ty máš problém ve svém okolí, že takhle vyskakuješ. Holka, klídek a možná nech chvíli pc na pokoji a jdi se projít…. hezký den i s titulkama 😀

      5. 0
        0

        Milá Luci,
        já chápu, jak to myslíš. Prostě pokud po něčem toužím a chci to, tak udělám vše pro to, abych to získala. Jenomže toto není nic, bez čeho by se člověk neobešel. Toto je zábava a pohoda. A věř mi, že prostě každý z nás je jiný a každý máme priority jinde.
        Já se třeba dívám až v noci, až mám vše doma v pořádku, až moje malá spinká a až nemám opravdu nemám co jiného na práci a dovolím si ten „luxus“, že si pustím Masterchefa s tutilky.
        Jsem moc ráda za to,že je tu někdo, kdo to přeloží a otitulkuje. Bohužel moje angličtina je bídná a ač jsem vcelku mladá, mozek na jazyky nemám, takže jsem ráda za titulky.

    3. 0
      0

      Aha, takže krást je vlastně naprosto v pořádku a kdo si to neukrade tak je líný blbec…Lucko, Lucko a tobě podobní…

      1. 0
        0

        Jo kradu nauč se něco o zákonu…stahovat můžeš…nesmíš to dál šířit tak jako se to dělá tady na stránkách a na youtube atd. atd. Proč asi tak nejedou starší díly, které byly na youtube?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *