MasterChef 5×01

Pátá řada je tady! Od prvního dílu čekejte ale pár změn. Například se nekoná konkurz, což má svoje přednosti. Třeba neuvidíte vyloženě dojímavé scénky typu „moje mrtvá babička by byla pyšná“ apod. No a Graham nám pohubl. Tak hurá do toho, nejočekávanější pořad roku je tady. A samozřejmě, pokud budete chtít ocenit naši práci, můžete tak učinit mnoha způsoby. Titulky pro vás přeložila Kamča.

Další díl MasterChefa



Komentářů: 74

  1. 0
    0

    Ach jáj.. ja som sa tešila na kasting 😀 vždy som sa tak nasmiala.. škoda..toto vážne sprznili… a Grahaam zhodiil nejaké to „kilečko“ super.. aj keď je to taký nezvyk vidieť ho s chudšou tvárou :D!!

  2. 2
    0

    Graham vypadá fakt divně. Jak už tu někdo psal, tak k němu najednou ty brýle vůbec nesedí. Nějak se mu zmenšila hlava a brýle vyrostly. 😀

    1. 1
      0

      YT zmazáva videá, a admin to tu nemá platené. Takže by som si tie poznámky ušetril. Inak, včera som z hecu pozrel 13 častí (preklikával som), 4 sériu priamo tu. Takže kecáš.

      Ps. Admin, sorry, nejak som si neuvedomil. Zmaž prosím príspevok pod týmto.

  3. 0
    7

    Konečně to tlustý prase trošku zhublo na to se ani nedalo dívat bleh… Ikdyž pořád je hnusnej…

  4. 3
    0

    To je mizerie, Graham predtim vypadal lepe (a odborneji), jak ma clovek verit kuchari, kdyz neni trochu pri tele… 😀

  5. 1
    0

    Hele, není ten MasterChef náhodou The biggest culinary competition in the world?

    Podle mě je to třeba ještě párkrát zmínit.

  6. 0
    0

    prosím Vás proč mi nejde spustit video? hlásí mi to v angličtině : Požadovaná videa nelze nalézt, nebo již byly označeny jako soukromé.

  7. 3
    0

    Ten skok rovnou na top 30 je na mě moc rychlý…. Tak nějak jsem se s nimi líp seznámila při klasickém castingu.
    Ale osolili jim to pěkně judges,musí to být docela stres když vyhazují už takhle za pochodu… Jinak díky za překlad 🙂

    1. 1
      0

      Mě hlavně přišla neskutečně psychicky labilní, až nastane nějakej problém, tak se podle mě sesype a půjde domů tak jako tak 🙂

  8. 0
    0

    Milí překladači a obdivovatelé mistra vaření, nejde spustit video….ach jo a já se tak dlouho těšila na novou řadu…prosííííím něco s tím udělejte.
    Děkuju!!!! J.

  9. 0
    0

    Verim tomu ze nakej emocionalni patos tam taky pridaj, protože tom maj v US proste radi.

    Jinak diky za preklad samozrejme 🙂

  10. 0
    0

    Nemůžu si pomoct, ale Gordon je při tom vaření tak strašně moc sexy! 🙂 …jinak, klobouk dolů před Grahamem, i když stejně se mi víc líbil, když byl buclatej 🙂

  11. 0
    0

    Taky jsem se nemohla dočkat nové řady a jak se blíží prázdniny, hurá je to tady! A jste velké šikulky, že to pro nás fanoušky a labužníky překládáte. Děkuju.

    Jinak – nové pojetí mě trochu mrzí, mě docela chybí to posouvání do 100, pak do 50 atd. Člověk tam pak víc poznal ty finalisty. Takhle už vařili a bojovali na plno a já k nim tak nějak teprve hledala cestu.
    Pro mě tam ale bohužel zatím žádný BenStar není, tento človíček mi prostě přirost k srdci, i když nevyhrál.

    Dneska mi tam vadila ta Astrid, ten bordel, co tam měla, já bych ji vyrazila. Když vyhodili za neosolené jídlo, když vyrazili za překyselené jídlo, tak proč ne za takový čurbes? Ke kuchyni nepatří jen výsledek, ale i průběh a to tam přeci celou dobu zdůrazňovali. Joe měl k tomu skvělý proslov, bylo to naprosto správné, ale chyba, že ji nechali postoupit. Ta ženská mi teď bude už jen za šmudlu a hotovo.
    Spíš mi utkvěly bohužel ty negativní věci – brekot, binec, pokřikávání a dělání ramen. Tak uvidím, zda si tam najdu příště oblíbence.

    Zatím nejlepší jsou porotci a Graham omládl tím zhubnutím. Úplně jiný člověk.

      1. 0
        0

        Astrid zacne varit bez curbesu, jelikoz ji bylo receno, ze jinak poleti. To neni prirozenost, ale strach z vyhazovu.
        Pro me je to taky smudla a arogantni slepice, co klidne hazi odpad z jidla na zem se slovy „Myslela jsem, ze tu na to maj uklizecky“ ….
        No kde to jsme…

    1. 0
      0

      Zrovna dneska jsem si u toho videa na Bena vzpomněl. Pro mě pořád nejlepší (s Christinou) postava ze všech řad. „I FORGOT MY SECRET INGREDIENCE!“

  12. 0
    0

    Ok, je to definitívne, po zhliadnutí 3 tej časti na YT, som začal definitívne fandiť Leslimu. Je to borec.

    1. 1
      0

      Zkus se těhle výroků vyvarovat. Takhle akorát prozrazuješ, že Leslie ani ve třetím dílu nevypadne. Příště už budu mazat.

      1. 0
        0

        Ok, beriem na vedomie. Inak, podľa mňa sme našli budúceho víťaza. Inak, nevyzerá Leslie ako démon z nejakého japonského anime?

      2. 0
        0

        Ešte jedna vec, ak by si videl 2 a 3 časť, nemal by si v žiadnom prípade šancu získať dojem, že by bol nejak v ELIMINÁCII ohrozený.

    2. 0
      0

      Ajvngou – ak nechceš aby som spoileroval, prosím osekaj video 2 časti. Pretože v 32 – 35 sekunde je spoiler jak sviňa. V reštike sú nejak ôsmy, alebo tak nejak.

  13. 0
    0

    Vždycky mě ty příběhy na téma „moje maminka mi zemřela v mých pěti letech a od té doby, co si doma dělám topinky, na ní myslím! Rád bych se do této soutěže dostal už jen kvůli ní, aby na mě byla tam nahoře pyšná“ strašlivě vytáčely, ale musím říci, že mi dnes po těch zhlédnutých čtyřech seriích snad i chyběly 😀

  14. 0
    0

    Opravdu ? delate si ze me p***l? Uplne nahodou jsem klikl tak po pul roce na tuto stranku (mam ji na liste) a zrovna zacina 5-ta serie … ach jo , to zase bude uslintanych hodin pred pc s rohlikem a hortici :)))

    Dik za titule – jako vzdy vyborny

    ps. jako vzdy vybrali par lidi kvuli chovani viz 56letej frajirek z malibu … to me na teto soutezi trochu mrzi. Delaji z toho jako vzdy trochu bulvar, ale i tak me to moc bavi :))

    1. 0
      0

      Ghost mi mluví z duše,..pokaždé výbava ke koukaní rohlíky a nutela protože jinak bych asi umťel a nebo jak u pťedchozí serie začal vaťit o pul jedenacte v noci 😀

  15. 0
    0

    Těšila jsem se jak malé dítě. Dík překladateli i celému webu. Zas tu budu jak na trní od dílu k dílu. 😀

  16. 0
    0

    Díky za překlad Kamčo!! Už jsem se nemohla dočkat!! Docela jsem byla v šoku, když vyhodili toho prvního za nedosolené připravované jídlo. Kdyby ho měl neslané na konci, to by bylo něco jiného… Vypadal nadějně (a sebevědomě). Ale aspoň to pak bylo ještě napínavější. Jinak jsem tušila, že toho pošuka vezme i tu holku na konci. V tomhle už jsou ty díly čitelné… A jak Graham zhubnul? Myslím, že se o tom tady už psalo? Byl na operaci? To by mne zajímalo, jak teď vaří a ochutnává…

    1. 0
      0

      Nejsem tu nová – v zimě jsem přeložila celou sérii MasterChef Junior a na jaře pár dílů Kitchen Nightmares 🙂
      Jinak není zač !

  17. 0
    0

    Francis je fakt divnej, ale vlastně mě baví a baví mě i jeho krevetí útěk 😀 Takže mu asi fandim 😉
    Btw, někdo by se za mě měl učit, když koukám, abych pak taky nešla na nějaký konkurz jako unemployed 😀

  18. 0
    0

    Upřímně doufám v to, že se všichni vypláčou v prvních třech dílech. Další pláč bych nesnesl a očekávám od porotců, že jim za to budou odebírat zástěry….

      1. 1
        0

        Moje chyba, Graham. Ale pořád mi k němu moc nesedí teď.

    1. 0
      0

      Sympaťák……??????
      No já si nemůžu pomoci, ale připomíná mi tu postavu co v jednom filmu hrál Eddie Murphy (nepamatuji si název) – ten tlustý profesor – mně dosti nesympatický.

      Černý, mnohem tlustší Graham Elliot (abych parafrázovala Bobbyho z jedné řady HK) 🙂 🙂 🙂 🙂

    2. 0
      0

      To, kterej tuk je sympatickej a kterej je prasnice se rozsuzuje jenom na základě pohlaví nositele, nebo tam je ještě nějakej složitější vzorec? :-/

      Jinak titulky paráda, též pošlu nějaké money na zmrzlinu, tak ne, že je propijete! 😛 🙂

  19. 0
    0

    Zbožnuju Gordona Ramseyho hodně těžký frajer a zrovna tak Joe a Graham, ale nevim proč, ale i když vim, že Graham je luxus odborník přes jídlo tak ty nejlepší hlášky tam mají Gordon a Joe 😀 😀 ale jsem rád že tu je dalsi serie MasterChef užil jsem si každou minutu tohodle dílul super práce 🙂

      1. 0
        0

        To je vlastně fakt, ale trochu mě zamrzelo že nevyzvali k vaření právě Joa toho bych chtěl vidět vařit 😀

  20. 0
    0

    Vážně děkuji za překlad. Určitě to muselo dát práci a není to určitě nic jednoduchého.

    Graham se fakt změnil. Skoro jsem ho nepoznal 🙂

  21. 0
    0

    No když jich vzali tolik, alespoň je budou rychleji vyhazovat 🙂

    No je pravda, že tu úvodní díly v minulých sezónách byly šílené dojáky, ale mohli by ukázat něco na způsob „hvězdné pěchoty“, tedy nějaké šílenosti, které jim byli lidi schopni naservírovat. I když si nemyslím, že tentokrát dělali ten výběr oni.

  22. 0
    0

    ahoj, díky za titulky, fascinuje mě, že to někdo překládá… nějak vám haprujou komenty, po chvíli psaní se text smaže 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *