Kitchen Nightmares 3×02

Restaurace Flamangos se v průběhu pořadu přejmenuje na Junction. V titulkách jsem to počeštil na Stanici, protože se objeví nějaké s tím související narážky. Jinak jedna z majitelů zapadá do klasického schématu naprosto natvrdlého, hloupého a ješitného člověka. Jednoduše je to taková stará „pani“ s trvalou a nevděčným chováním. Metál Gordonovi za jeho trpělivost s ní.

Předchozí díl Kitchen Nightmares Další díl Kitchen Nightmares



Komentářů: 14

  1. 0
    0

    Tak krásně jim to udělal a ta stará pinda furt hnus,nesnašim to..atd..bych se nani vys ..bejt gordy )

  2. 1
    0

    Ta babizna 😀 Škoda že Gordon ji neupozornil, proč nosí modrou když říkala, že nemá ráda 😀

    Ta restaurace stejně nevydrží 🙂 Když už naznačí „srát na ně“ tak to hold děla úplně podle sebe. A kdo není blbec tak ví, že takhle to nefunguje a fungovat ani nebude. Hodně by mě zajímalo co bylo na tom menu omezené a že kvůli tomu budou chodit méně lidi, kde na to jako sakra přišla? 😀 Mě by to nebavilo číst půl hodiny celý menu a pak další půl hodiny vybírat jídlo..

  3. 1
    0

    Většinou držím majitelům palce. U týhle pani mě držení palců tedy opustilo. Zajímalo by mě, odkud ten Ramsay bere energii – asi z negativních majitelů. Čím víc se staví na zadní, tím víc do nich šije.

  4. 0
    0

    Vždy mně fascinovalo v téhle show to, že i kdyby předložil kuchař psí ho*no na talíř, tak si budou stále majitelé myslet, že to hovno má užasnou chuť…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *