Gordon za mřížemi za týden!

behind-barsAby vám to náhodou neuteklo, v pondělí pustíme do světa první díl Gordon Behind Bars, které už tady mělo být tak před rokem, ale vždycky z toho sešlo. Pernik se ale nabídl a přeložil tři díly z odposlechu, já si vzal na starost ten první s připravenými pernikovými anglickými titulky. Kde jsme neslyšeli, tam nám vypomohl český dabing. Tak se těšte. Kitchen Nightmares 3. řadu budeme za dva týdny na přeskáčku překládat já, Ajvngou, a  Kamča. Jinak znovu upozorňuju, že MasterChef 1-4 asi už nepojede a jestli ano, tak až za delší dobu. Na YouTube je to všechno smazané, ale titulky jsou, linky na díly taky, tak vám nic nebrání se na to podívat offline. Pekelná kuchyně 12 bude, ale až si fixxer dá pauzu. Kdyby vás snad zajímalo něco jiného, nebojte se zeptat.



Komentářů: 7

  1. 0
    0

    Ahojte,
    za 1. supr prace tady lidi, diky!
    ale k těm dotazům .. jak to vidíte s překladem KN 7. řady? a má někdo nějaké info o Masterchefovi 5 ?

    1. 0
      0

      MC5 – podle wiki by měl začít 18.6.2014
      KN7 – mělo už být, ale nevyšlo nic. Našel jsem nějakej článek, kde se píše, že „z neznámých důvodů“. JInak s ní samozřejmě počítám.

  2. 0
    0

    Gordon za mřížemi na týden ! .. Stačí jedno špatné písmenko a hned to ve vás na chvilku poskočí, než si to přečtete znovu 😀

    fixxere – Oraz ! Nepřeháněj to, někteří z nás stejně potřebují čas na to, se vypořádat s tím, že to vyhrál/a… (sorry, censored/Ajvn)

    Jinak se moc těším 🙂 .. Nejsem si tím jistý, ale je to nejspíš můj první komentář tady vůbec, a to jsem tu skoro denně už pár let :))
    Celý web je naprosto super, obdivuju tu práci a úsilí, máte všichni můj hluboký obdiv !

      1. 0
        0

        Tak já se den co den podivuji, proč lidi vyzrazují výherce a důležité informace v komentářích, a nakonec se k nim připojím !
        Omlouvám se !!
        A pokud si to někdo snad stihl přečíst a fakt jsem mu tím zkazil překvapení – neskutečně mě to mrzí :/ !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *