Hell’s Kitchen 11×08

Dnešním dílem Pekelná kuchyně udělá radost všem, kteří mají rádi zvířátka. Zvířata všech možných druhů obsadí prostory Pekelné kuchyně. Jak si s nimi soutěžící poradí? A získá si otloukánek modrého týmu konečně respekt svých kolegů? Titulky pro vás přeložil fixxer.

Předchozí díl Pekelné kuchyněDalší díl Pekelné kuchyně



Komentářů: 13

  1. 1
    6

    COŽE? Dan je tam jedinej normální, všichni týpci jsou tam úplně retardovaný a jenom ho sabotujou. Panebože, at už vypadne tens tarej psychouš a ty ostatní blbečci.

  2. 0
    0

    WTF? Už 12 to tady bylo jo? Celý den jsem refreshoval a nic, v pátek jsem tady byl dvakrát a nic, dneská ráno taky nic a až teď se mi to ukázalo. A teď koukám na datum u MChJ 1×02 to se mi taky v pondělí nezobrazovalo, viděl jsem ho až v úterý. Něco se změnilo, nebo proč jsem to neviděl hned po vydání? Dřív bylo vše v pohodě.

    1. 0
      0

      Jo.. tak to jsme dva.. U masterchefa Junior sem se tu vztekala, že je deset večer a furt nic.. až druhej den odpoledne sem zjistila, že to tu dávno je.. a když se mi to samý dělo s tímhle dílem.. už sem se tomu aspoň moc nedivila a v klídku si ho pustím, nechápu to, ale ted jeden den mě nezabije, nó.. 😀

      1. 0
        0

        Taky mi to přišlo divný. Na PC jsem tady HK dávno viděl, ale na tabletu ne. Přičítal jsem to tomu, že ty mobilní zařízení lezou na ty weby přes svoje servery a je tam zpoždění, ale nevím.

      2. 0
        0

        Když tu ten díl je, ale není vidět, stačí nakliknout ten předchozí a dát další díl.

    2. 0
      0

      Ve vzkazech mi to už lidi hlásili. Je to asi updatovaným pluginem na cache webu. Snad jsem to nastavil už OK. Kdyby něco, v pondělí by měl být MCJ 1×03 do 12:00, tak hlaste.

  3. 0
    0

    Vyhodí Dana, jako vážně? Wtf. Minule mu dokázal, že něco umí. Při úkolu měl dobrá jídlo. Zatímco Barret, opět zkurvil na co šáhnul a ještě všechno házel na Dana. Měl tam nechat Dana, nějak mi připomíná Elis z předchozích řad. 😀

    1. 1
      0

      Dan stál za pytel už dlouho a i ty kecy na kameru byly samý: „Jsem největší ninja a všichni mi ubližujou.“

      Už by taky mohla vypadnout ta Marry. To je taky dílo.

      1. 1
        0

        Přesně moje řeč. Možná umí celkem vařit, ale chová se jak malý ukřivděný spratek (což přesně je). Rozhodně nemá na to, aby se stal šéfkuchařem v nějaké velké restauraci. Ono to totiž není jen o vaření. Taková osoba vede celou kuchyň, personál a musí mít respekt a umět řešit problémy. Jediné co Dan umí je se nafouknout a nadávat. Pokud se nezačne chovat jako dospělý, tak muže dělat akorát tak normálního kuchaře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *