Hell’s Kitchen 11×06

Šesté pokračování Pekelné kuchyně prozradí to, na co diváci čekají. Tedy koho se šéf Ramsay rozhodl vyřadit po nečekané snídaňové službě. Dnešní pokračování bude čistě ve znamění klasické služby večerní. Bude tentokrát šéf s výkony svých svěřenců spokojen? Dožijí se konce služby? A hlavně, kdo bude dalším, kdo zamíří prvním autobusem domů? Dozvíte se v Pekelné kuchyni.Titulky pro vás přeložil fixxer.

Předchozí díl Pekelné kuchyněDalší díl Pekelné kuchyně



Komentářů: 21

  1. 0
    0

    20:20 Pojď sem, Ramoynde. /Raymonde/
    22:14 Je si pospěš! /Jen/
    22:19 Pobuď se, Amando. /Probuď/
    23:32 Dane, dás na ně obal. /dáš/
    24:43 Pět minut /chybí tečka za větou/
    25:00 já zjistím, když to jídlo bude. /kdy/
    29:48 Já by se posr*l. /bych/
    30:54 Tady to más, Nedro. /máš/

    Jinak díky za titulky.

  2. 0
    0

    Tohle už mě ale štve 😀 pokažde to takhle na konci zaříznou to je neskutečné člověk by se rád dozvedel jak to bylo a nedočká se, ale za to titulkáři nemohou ty odvedli další vyjmečnou práci !! 🙂

  3. 0
    0

    Buď jsou střihači fakt hodně dobrý a nebo je fakt všechny vyhodí 😀 projel sem ukázky na příští díl 10x a ani jednoho sem tam neviděl 😀

    1. 0
      0

      No já nevím, jak tam tak v čase 42:49 tuším, že Antony téměř bije hlavou do zdi, tak si myslím, že kolem šel Dan.

  4. 0
    0

    to je jasný, že je rpohodí… a nikdo jste si nevšiml, že dneska nebyl týmový úkol o vítězství? prooooč??

    1. 0
      0

      Protože servírovali snídani a začali dělat přípravy na večerní službu. Nevím, kde by mezitím vzali čas ještě na týmový úkol!

    1. 1
      0

      Na prohazování je ještě brzy. Spíš to bude něco ve stylu podmínky. Něco jako první kdo to při příští službě zkazí poletí:-). I když teda nevím proč je to pro něj tak těžké rozhodování. Dan je idiot (svědčí o tom, to co říkal o číšnících) a Ray je takový typický Všeználek – všechno vím, všechno znám, ale kulový uvařím! A navíc se chová jak blbec. Takže by měl jít.

      1. 0
        0

        Nic ve zlém, ale druhé tady poučuješ o pravopise a sama sekáš hrubku za hrubkou. Když už máš potřebu druhé poučovat, tak si to po sobě alespoň přečti. Děláš ze sebe hlupačku.

      2. 0
        0

        Kikis, no já nevím, ale kde koho poučuje o pravopise? Pokud myslíš Hančino podivení nad slovem „zchálovat“, tak to bude nejspíš tím, že nezná brněnštinu :D.

      3. 0
        0

        Kikis: A ty ze sebe zase děláš blbce. Tvůj komentář, jako reakce na můj, je někde úplně mimo, takže fakt nemám páru co tím myslíš! A to, že jsem se slušně zeptala co to znamená ono slovíčko zchalovat, ještě neznamená, že někoho poučuji. Znám některé moravské dialekty, ale brněnština (díky terezec za upřesnění) mi stále uniká :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *