MasterChef 4×11

Zbývá 13 soutěžících. Víc se rozepisovat nebudu, protože dnešní díl je klasika. Úkol a vyřazovací test. Kdo vypadne tentokrát? Jste spokojeni s výsledkem?

Předchozí díl MasterChefa Další díl MasterChefa



Komentářů: 70

  1. 0
    2

    nemůžu věřit, že nevidí, hráli jsme jako malý slepou babu a takto se dalo pěkně švindlovat, protože vidíš spodkem a ostatní to nepoznaj..

  2. 0
    0

    Lidi porpvé jsem se rozhodla že nepřepnu na další díl a přečtu si i komentáře a pobavily jste mě. Asi nejvíc kvůli Savannah je škoda že jí nedávají moc porstoru, a Krissi mě taky moc štve, ale jka někdo psal ta má snad i více životů než kočka. Jinak super díly. 😀 Jen tak dál.

  3. 2
    0

    Tož Kris je vyžraná a nevzhledná, to je pravda. Má blbé kecy, to je recht. Nelíbí se mi to. Každopádně to hlavně dobře sestříhané a osobně bych taky Joeovi něco řekl.

    Mimochodem, osmažit sumce a dát k tomu kaši, to je opravdu jak z receptu na Pangasia z Alberta.
    Osobně bych ho udělal grilovaného na kmíně a s grilovanou zeleninou.

  4. 5
    0

    Rozumím že Krissi je pro mnohé opravdu nesnesitelná, sám jsem si to taky dlouho myslel, dokud mě kamarádka neodkázala na aktuálnější článek Bena Starra (chlapík s dýňovou čepicí.. fanouškům MC se možná vybaví…) který sám poukazoval na to že se teď kde kdo obouvá do Krissi, faktem ale je že celá soutěž je extrémě psychicky i fyzicky náročná. Psal že zákulisí rozhodně není tak pěkné jak se v TV prezentuje. Snídaně a obědy v laciných hotelech kde jsou soutěžící ubytovaní nejsou zrovna „jídla šampionů“, po celou dobu soutěže mají nulovou možnost komunikace s vnějším světem (takové kulinářské „Kdo přežije“), po každém soutěžním večeru pak následují dotáčky kdy se psycholog vyptává soutěžících jak se v jakou chvíli cítili a snaží se z nich vyždímat takticky a vtíravě co nejvíce emoci a po několika týdnech takového života a věčného poštvávání soutěžicích proti sobě si to na člověku vybere daň. Pak už stačí jen aby byl někdo z nich trochu temperamentnější, nebo špatně vyspaný a není se čemu divit. A stačí jen náznak nevrlosti a producenti a střihači se v tom tak vypiplají že z „v realu“ milé a třeba velkohubé holky je obtloustlá megera. Zkrátka.. je to reality show jako každá jiná. lež za lží aby se pobavili diváci. Sám se stejně budu dál dívat, jen to tady píšu, aby pro případ že někdy potkáte někoho kdo vám byl v televizi nesympatický, abyste jej hned nesprcali jakej je to kretén. Jinak díky za titulky. 🙂

    1. 2
      0

      To je sice pravda, že je to určo velice psychicky náročné a Benovi Starovi to věřím (byl to moje zlatíčko a moc mi chyběl, když vypadl), ale že zrovna on to odhalí, když byl vždy naprosto usměvavý a v poho to dokázal zvládat, to se divím. Vždyť podle sebe by měl vědět, že to zvládnout jde. A na rovinu, když nemám v sobě cholerika, tak se jím nestanu ať se děje, co se děje a budu to zvládat tak, jak mi moje povaha velí. Neboli v překladu, jestli je někdo extrémně protivný, je to tím, že to v sobě prostě má.

      1. 2
        0

        Něco na tom bude. Na druhou stranu, pokud si ve střižně vyzobou určité záběry, pohledy, výroky atd., je jedno, jak ten člověk funguje ve vztazích jako celek. Ale taky si myslím, že ten základ tam už prostě je. Jen to divák musí celkově brát dost s rezervou.
        Ale i tak je to pořad, který má slušnou úroveň, i soutěžící si tam projevují víc respektu, než je v jiných reality-show obvyklé.

  5. 0
    0

    Toho Eddieho tam taky extra nezabírají kamerami 😀 No, aspoň jsem si ho všimla až teď.. Jinak tu všichni jedete do Krissi, jasný, chová se hrozně, ale aspoň je sranda ne? Víte, jaká to bude nuda bez těhlech roztržek, až vypadne?? Jasný, klukum to vadit nebude, ty se budou koukat na usmívající se měsíček na hnoji Jessie.. 😀 No, pořád tam je ještě Jordan a Krissi, takže může být ještě pořádná sranda 🙂 Fandím Lucovi, je mi nejsympatičtější a má srandovní italský přízvuk 😀

  6. 1
    0

    Dneska mě to obzvlášť bavilo, protože prasečí hlava – vepřové, to je přeci naše česká parketa!!!! Furt ty jejich krabi, humři, různé asijské koření, to není nic pro mě, to mi nic neříká a často bych ani nevěděla, co s tím udělat.Ale i tak si to užívám a moc mě tato soutěž baví.
    Ale dneska, když jsem před očima viděla tolik receptů, co bych z toho udělala, to jsem jásala!!!! A potěšil mě Gordon, že řekl, že by udělal jazyk, kaši a k tomu čerstvý křen. No já bych jim předvedla jazyk, křenovou omáčku a pravý český knedlík!!!! Knedlíky se tam teda moc nedělají.
    A nebo takový ovar celá hlava uvařená mňam!!!! Prostě vepřové to je moje hobby:-))
    Taky mě potěšilo, že porota to považovala jako za něco vrcholného toto zpracovat a udělat dobré jídlo. A to jejich – aby jídlo kvičelo!!! bylo naprosto dokonalou hláškou.

  7. 3
    0

    Vím že za to dostanu mínusy, ale nechápu tady ty komentáře jak je Krissie prase a tlustá a nevím co všechno. Ano povahově je hrozná, ale neustále někoho urážet podle toho jak vypadá je pod úrovní. Zajímalo by mě co byste psali kdyby byla krásná a štíhlá. Nechápu, že většina z vás klesne vždycky tak hluboko a sníží se k tak odporným nadávkám.

    Adminům patří velíký dík za titulky. 🙂

  8. 0
    0

    Tak tu krysu Krissi fakt nesnášim a tenhle pohled měla když porotci hodnotili toho sumce 😀

  9. 0
    0

    Ach prasnica nevypadla tak aspon dufam ze sa jej daco stane alebo tak… a este by na poriadne zajmalo ci ta s ocami na divoko napisala kucharsku sama 😀

  10. 1
    0

    Beth je pryč a další bude nejspíš Krissi ;-). Škoda, že každému nedávají stejný prostor, ale třeba Lynn ze začátku taky nebyl vidět a teď to tam seká jak Yoda :-). BTW proti tý labilní anorektičce sem nic neměla, ale jsem ráda, že je pryč, protože kdykoliv dostala prostor, tak brečela jak malá např. při incidentu s Natashou…

  11. 1
    0

    „Lynn se mě chce zbavit, protože Bime byl jeho kámoš,“…. Krissi, kdyby Lynn se skutečně chtěl někomu pomstít, tak by to bylo především Ediemu za tu podpásovku z agnelotti, viz předchozí díly…
    Christine Ha, radost se na ni koukat! Líbilo se mi především to, jak jí porotci nejdřív dali lžičku, aby jako první ochutnala a řekla svůj názor. Gentlemani nevymřeli :).
    Fandím Jessie a Lynnovi, protože umí skvěle vařit a zároveň se i „normálně“ chovat. Potom možná i Bri – vegetariánce, která to má nejspíš v soutěži dost těžké (obzvlášť v tomto dílu),ale vede si zatím dobře. Natasha se celkem zklidnila a podává skvělé výkony, takže začíná být taky jedním z mých favoritů!

  12. 1
    0

    Po tom, co si meli sundat pasky, tak si ji Natasha nechala jako celenku a vypadala uplne jako Pocahontas 🙂

  13. 1
    0

    Joe mě rozsekal “ je mi jako bych vylízal akvárko“ 🙂 super hláška…
    Jinak mě je jedno, že je Krissi tlustá ale ta POVAHA! to je prostě něco co se skousnout nedá. Už jsem se těšil že vypadne a ono zase nic… Ta má snad devět životů…
    Ta v tom růžovém – taky jsem si ji nikdy nevšiml.. Ale asi ji prostě kameramani malo zabírají. Hlavně musí být naprosto průměrná že si pro ní neudělají více záběrů v pořadu… nevím, snad ukáže víc 🙂

    1. 0
      0

      Ono to je hlavně tím, že má vyžehlené vlasy, normálně je má zvlněné a tím vypadají i více do hněda:) Ale také jsem nejdřív zaváhala :))

  14. 0
    0

    ty vole kdo je ta holka v Ružovém v prvním ukolu ta tam snad ještě nikdy nebyla ??? nechápu . ..ani když vybýraly tímy WTF ??

    1. 0
      0

      😀 … je to Savannah, měla namále v jednom z prvních dílů a od tý doby se nijak neprojevila 🙂

  15. 0
    0

    40:10 si pozrite Krissi z profilu – dvojča tej prasačej hlavy 😀 Ta musela mať pocit keď zdvihla tú bedňu že pozerá do zrkadla. 😀 K*rví celú Masterchef prasnica nech to opustí 😀

  16. 0
    0

    Savana něco, jsem zvědavý, koho ještě uvidim poprve. Ta holka tam snad byla vidět úplně poprve. Ta asi nevyhraje, jinak by ji upřednostnili. Divný, že nedávají všem stejný prostor a může být někdo 11 dílů takhle ve stínu.

    1. 0
      0

      V jednom z prvních dílů měla namále, byla mezi nejhoršími třemi jídly.. od tý doby ticho po pěšině..

    2. 0
      0

      Nechapu ty komentare ohledne Savannah, ja si ji pamatuju od zacatku (kvuli jmenu). Celou dobu je prumerna, to jo, ale ze by vubec nedostavala prostor pred kamerou, si nemyslim…

  17. 0
    0

    Při tom když vyřadily onu osobu a ne tu druhou jsem jen křičel NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A bojím se sledovat další díl.Protože ji už nechci vidět.

  18. 0
    0

    Celou dobu mi v hlavně běžela jedna otázka – Kdo je sakra ta holka v tom růžovém 😀

    Nechtěl jsem se ptát, abych nevypadal jako blbec, že neznám nějakou soutěžící po tolika dílech, ale jak tak koukám, nejsem sám.

  19. 0
    0

    Moc jsem si tento díl užil kdyby šlo dat hodnocení dal bych 100% 🙂 pěkná prace pro adminy i přikladatele 🙂

  20. 1
    0

    Dostat skvělou rybu za cca 20 dolarů (pokud má někdo lepší přehled o cenách v USA, tak mě prosím opravte) a udělat z ní smažené filé s kaší za pár šupů a ještě se divit, nafukovat a držkovat…… Už se nemůžu dočkat, až jí udělají pá pá

    1. 0
      0

      Ta ženská se mi moc nelíbila od začátku, ale je mi protivná čím dál víc.. přijde mi, že se věčně tváří hrozně nafučeně a v tomhle díle to bylo až extrémní, já bych jí vyrazila už jen kvůli tomu přístupu a že nemá žádnou úctu a respekt a nedokáže snést kritiku..a navíc mi dost vadí, jak se vysmívá ostatním, když něco pokazí, to mi přijde trapný..

  21. 0
    0

    Zdá se mi to nebo Jessie trochu ztloustla v tváři:-)..

    I kdyby ale jo, je mi to fuk, ta holka je fakt anděl, ostatní by tam bejt ani nemuseli, zasloužila by si víc prostoru:-) (a mín hadrů na sobě he he)..

    btw a bavěj mě ty její oddaný pohledy na Ramseyho, vážně krásný tohle sledovat:-D..

  22. 0
    0

    ta namyslena becka uz by mohla vyletet :/ omlouvam se za ten termín ale presne tohle chovaní nesnasím..oni ji servou ale podle ni to chutnalo skvele.ven s ni s tímhle pristupem

  23. 0
    0

    Poprvé jsem si tam všimla takový blondýnky, dneska byla v růžovým tričku. Vůbec si nevybavuju, že bych jí kdy zahlídla. Její jídlo snad nikdy neochutnali a v záběru je asi jenom omylem. Taky má někdo ten pocit? 😀

    1. 0
      0

      Savannah

      Je pravda, že se tam moc neobjevuje. Nejčastěji ji lze zahlédnout při týmových úkolech. Je to takový střed, ani nahoře ani dole. A v týmech měla zatím štěstí, že se většinou pohybuje ve vítězném.

  24. 0
    0

    Už od rána aktualizuji tuhle stránku 😀 nemohl jsem se dočkat. Je dobře, že nevíme co se bude dít v dalším díle. Aspoň se máme na co těšit. Díky za překlad!

  25. 1
    0

    Hm.. Doňa Prasoňa mi pořád víc připomíná Taliho z minulé řady… uvaří sračku, ale chce to prodat jako dort. 🙂
    Fandím Jamesovi a Lynnovi 🙂

    1. 0
      0

      S Tallim a jeho sebevědomím byla alespoň sranda. Tady cítím jen zhnusení nad jejím charakterem …..

  26. 0
    0

    Úplně super, jen mě rozesmálo „od čenichu po ocas“, asi by se u čuníka víc hodil rypák :)) Ale jinak perfektní, díky moc!

      1. 0
        0

        chci se zeptat nemáte facebookové stranky? asi ne co

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *