MasterChef 4×03

Konkurz končí a začíná se oddělovat zrno od plev do úžšího výběru. Porotci se s probíráním soutěžících mazat nebudou a minimálně polovina jich neprojde sítem. Pokud objevíte jakoukoliv chybu/překlep v překladu, neváhejte ji vypsat do komentářů.

Předchozí díl MasterChefa Další díl MasterChefa



Komentářů: 54

  1. 0
    0

    Díky za skvělé titulky ke skvělému pořadu 🙂 Jestli to není hnidopišství, tak v čase 34:33 by mělo být „Obě jídla nás zaujala“ místo zaujaly.

  2. 0
    0

    Chci moc poděkovat za titulky k Masterchef a celé Tvoje stránky. Je to skvělý pořad, i přes tu občasnou americkou patetii. Ale oni tyhle pořady milují, protože si myslím, že v tak početném státu (národu) jako jsou, tyhle příležitosti k „proražení“ vyhledávají a dávají do toho všechno a proto ty jejich životní příběhy atd.. které nás občas pěkně štvou 😀

  3. 1
    0

    Uh, ještě tu někdo napíše, že soutěží protlačovaná Whitney byla božská a …

    Fandím pop-cornu s humrem a vysokému asijskému. Jména zatím nemám uložená. 🙂

  4. 1
    0

    nevím, jestli jsem věštkyně, nebo je to tak průhledný, ale uhodla jsem všechny postupující, včetně toho, že na konci projdou oba. 😀 asi už za tech pár sérií přesně poznám, jakej charakter (nikoliv vaření) se jim hodí do show.. 🙂

  5. 0
    0

    Je to super pořad i přes ty občasný citový výlevy. Taky mě baví ta sebejistota a dojemný příběhy. Za týden odlétám do USA, doufám že takový nebudou všichni a hlavně doufám, že to není nakažlivý :-).

    Díky za překlad Ajvngou, skvělá práce.

  6. 0
    0

    By mě zajímalo jestli tam vůbec byl kuchař co by dostal 3x ano…. a hnedka ja kto napíšu nasledující kuchař 3x ano dostane

  7. 0
    3

    ten tlustoprd Elliot by uz mel aspon zacit behat:/ to mu neni trapny se ukazovat v televizi a jeste k tomu delat blbecka? vzdyt vypada jak keporkak s brylema..

      1. 0
        1

        a proc bych to delal?:) ok sry..byl jsem nalitej a placal jsem kraviny..mate pravdu..Elliot je hubenouckej..:) ani nevim jak me to napadlo..je jak tycka..

      2. 0
        1

        chudacek Elliot..mel by zacit poradne zrat..anorektik..ja bejt vyzranej jako to prase tak rozhodne se neukazuju v televizi..to mu neni trapne?

      3. 1
        0

        Každej je nějakej 😉 A v TV neni aby se ukazoval ale protože je to mistr ve svým oboru 😉

      4. 0
        1

        „Každej je nějakej“
        Jn, například Elliot je tlustý pohodlný prase, co dost pravděpodobně do pěti let zhebne na infarkt, jestli se sebou nezačne něco dělat.

    1. 0
      0

      Joseph: jo mas pravdu..o kuchteni urcite neco vi 😉 jen mi nejde do hlavy proc se sebou neco nedela..penez ma tolik, ze si muze dovolit vytirat prdel stodolarovkama..na to kolik mu je a kolik vazi tak jestli nezacne neco delat tak se mu to jeho srdce brzo roztrhne..mno kazdopadne jsem ho nechtel nijak urazit..ten clovek toho v zivote dokazal urcite vic nez ja:) ale obcas si zacvicit by mu urcite prospelo:)

      1. 2
        0

        Ne každý je posedlý na hlavu padlým fenoménem naší společnosti, že pouze hubení lidé jsou ti správní lidé. Že pouze tací mohou být zdraví, úspěšní a šťastní. Život máme jen jeden. Proč ho trávit snahou o něco, co vám stejně vydrží jen pár desítek let. Čas a děti vaše svaly a plochá bříška nakonec beztak pošle to kytek a vy začnete litovat těch chvilek, kdy jste si tvrdě odpírali a vlastně úplně zbytečně 🙂 Neříkám, že je fajn vážit 200 kilo, ale taky není fajn si díky médiím pěstovat depresi z toho, jak vypadáte. No a popravdě – vyzáblému kuchaři moc nevěřím, že rád jí, natož že umí vařit 😀

  8. 1
    0

    No dalo se to tentokrát tipnout opravdu snadno, ikdyž u Lucy jsem začal v posledních vteřínách váhat, jestli ho fakt nakonec nevykopnou. Je to prostě víc a víc umělé, škoda že diváci preferují patos před čistě vařením. Btw jak máte tu ostružinovou omáčku, co tam říká v originále?

  9. 1
    0

    Není to jen o jídle, v tom konečným výběru je jídlo vedlejší, hlavní je rozdílnost soutěžících a vyrazne osobnosti, co zaujmou, nemůžou tam mít pět blondýnek, i kdyby byly jejich jídla nejlepší. je nutný tam mít zastupce koček, cernosek, asie, studentu, nerdů, chlapu od rodin, vegetarianka je urcite zpestreni, tam musi byt. Uz od pohledu se dalo poznat, kdo postoupí a kdo ne.

    1. 0
      0

      Přes-ně! Na mou školu přiletěli dvě černošky z Ameriky přednášet. V těchto lidech (jsou silně věřící) je neskutečná pozitivní energie a já je prostě žeru, byla to nejlepší přednáška v životě. Už se na Foxx těším.

  10. 0
    0

    Titulky super!!! Díky moc. Jinak tato řada se zatím vyvíjí zajímavě. Na první řadu s božskou Whitney to mít asi nebude ale pořád je to super pořad…

  11. 0
    0

    eeej bude tam Jane Lynch. Škoda, že tam nepozvou ještě Ellen . Jinak mě fascinuje jak jsou Amíci hodně sebevědomí, někdy to působí až naivně a nevhodně. I když asi je lepší bejt sebevědomej národ, než národ ustrašenců

    1. 0
      0

      Ono to ovšem leckdy vypadá všelijak. Není to tak dávno, co v týhle soutěži jeden Picasso protestoval, že ho Gordon ruší při vytváření jeho mistrovskýho díla. To pak vypadá leda směšně.

    2. 1
      0

      Oni jim do velké míry zadávají, jak mají mluvit na kameru. Třeba ty prohlášení „já budu příští masterchef“ maj zadáno všichni. Pak při střihu si prostě vyberou ty, co se hodí.

  12. 1
    0

    Tak všechny tři mám ráda a určitě jsou to odborníci, ale přijde mi škoda vyhodit takovou skupinu bez ochutnání jejich jídla. Ochutnávali v průběhu, ale myslim, že někdo určitě mohl překvapit třeba skvělou a netradiční kombinací..

  13. 0
    0

    Znova viac emócií ako varenia….ja viem že to robia aby zvýšili sledovanosť a aby ich sledovali emocionálne zdegenerovaný jedinci ale malo by to byť hlavne o varení..

    1. 1
      0

      Zkrátka z MC se stala takováhle typicky americká show, ale mě a zjevně i ostatním se to tak docela líbí.

  14. 0
    0

    Hurá, vykulený oči jsou venku (i když dneska nekulil)… ale s tím Lucou to bylo dost jasné celou dobu, že postoupěj oba. To je příběh, který si nemůžou nechat tvůrci ujít. Nechci se mýlit, ale mám dojem, že když ukazovali v minulých dílech a na začátku tohoto ty ukázky přímo ze soutěže, tak tam hodně ukazovali Beth, ale ani jednou Lucu. Takže ty jejich „spoilery“, za které je tak kritizujeme, jsou ve skutečnosti docela promyšlené. Ukazovali Beth tak často, aby si ji divák zapamatoval a aby byl přesvědčený, že ona projde a Luca ne. No ale to sežere americkej divák… českej ne. 8^)

    Díky za výborný překlad.

  15. 0
    0

    Ten Graham mi přijde každou řadu kulatější a kulatější. (To není negativní koment, mám ho ráda, jen že kdoví kam až to zajde 😀 )

    1. 0
      0

      Taky jsem kulil oci na ty jeji oci, mela je takovy nezvykle svetly k jejimu odstinu pleti, nevim jestli cockama, nebo maj cernosi taky modro-sede oci?

      1. 1
        0

        To muselo napadnout každýho 😀 Nebo aspoň každýho chlapa 😀

  16. 0
    0

    Luca celkem sympaťák a ustál to, nic méně něco mi říká že tahle série nebude tak dobrá jako ty předešlé a bude to taková „umělá show“ to ale nic nemění na tom, že to budu stále sledovat 😀 doufám že se zde vyrojí nějaká květinka, jako v první Whitney 🙂

  17. 0
    0

    Hned první a už další voják co mu umřeli kamarádi v Afganistánu…(facepalm).Oni přece do tý armády jdou dobrovolně tak nevím co mele. Ale výhru mu to zajistilo to mu musim nechat…

  18. 1
    0

    V tých ukážkach naozaj dávaju toho strašne vela. Už v nich chýba iba ukážka na celkového víťaza.. Týmto to trochu kazí začiatok.

    1. 0
      0

      Pokud by se měla ta vášeň, kterou pořád vyzvyhují, nějak hodnotit, tak tenhle měl „Mad Max Passion“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *