The F Word 5×01

Pátá řada se vysílala na TV Paprika pod názve Faktický odborník a jde vlastně o kulinářský pořad v kombinaci s kulinářskou soutěží. Určitě vám to hned na začátku připomene Gordon’s Best Restaurant (Kulináři tělem i duší), ale nenechte se zmást, v pořadu bude i spousta jiných věcí.

Další díl The F Word



Komentářů: 25

  1. 0
    1

    caute, co mam spravit aby mi tie videa fungovali,furt mi vyskoci toto:The requested video is not allowed to be played in embedded players. =/ Dakujem

      1. 0
        1

        no momentalne som v UK, tak to asi bude kvoli tomu =/ či?

  2. 1
    1

    Mám nakoukané první 4 série F word a považuji je za to nejlepší co se dá od Gordona vidět. Trochu mě zklamalo že se Gordon nedržel původního formátu seriálu ale to už je asi každého vkus, alespoň některé tváře a některé části původního formátu zůstali 🙂
    Pro ty co neviděli jen doporučuju, Gordon tam působí úplně v jiném světle než ve všech ostatních pořadech a není to tolik o tom soutěžení no 😉
    Jinak se přidávám k davu co by radši titulky, ale buďme rádi že jsme rádi
    (pro ty co viděli první série: byl sem zvědavý jaké další zvířátko chtěl chovat manželce na trávníku, tipoval jsem pštrosy 😀 )

    1. 0
      1

      A kde se dají najít ty další série (s titulkama, nejsem zdatnej angličtinář)? Díky

  3. 0
    1

    supr tohle se mi líbí víc než ramsay best restaurant je to zábavnější a živější 🙂 skvělá práce

  4. 0
    1

    Mě dabing nevadí. Nicméně musel jsem to vypnout v polovině, jelikož mě to bohužel vůbec nebavilo. :/ A to mám Gordona dost rád.

  5. 0
    1

    Proč zase nejsou titulky, když jsem fanda Gordona Ramsaye a jsem sluchově postiženej ??? :((((

    1. 0
      1

      to je sice smutný, ale myslím že by trocha vděku neškodila. Dělají tu titulky jen tak protože je to baví a myslím že i ten čas co tomu dají nějaký prachy z reklamy nevykompenzují. A i kdyby jo, tak prostě sem dají video co je Česky a zase tu musí někdo krafat. Fakt mě tohle vytáčí. všechno automaticky mít co?

  6. 1
    1

    No myslím, že ten bratr toho kuchaře z té vítězné restaurace nebyl vůbec objektivní a vsadím se, že řekl, že by nezaplatil ani jedno z těch jídel toho druhého týmu. Ale kdyby to vařili u nich, tak by to vychvaloval do nebe.

  7. 0
    1

    Olivovy oleej maaaslo cesnek spenaaaat suul pepr a muskat (povedane ako retard) Jezis to je na vrazdu ten dabing.

  8. 0
    1

    Ty dabingy vždy stojí za hov…
    A nejvíce mě irituje,jak si text upravují podle toho,jak se jim to hodí a ne podle realu.Nechci český dabing nějak moc napadat,ale jsme v deformaci skutečností fakt mistři nemluvě o přidávání „ová“ za každé ženské jméno.Asi nás mají za takové tupce,že bysme si jinak mysleli,že je to chlap.Divím se,že ještě nikdo nepodal trestní oznámení za komolení jména.

    1. 0
      1

      To je normalni, musis ji kousnout mezi oci a tim ji zabijes, ale stejne se jeste bude prisavat kdyz ji budes jist za syrova tak si musis dat pozor. Jinak syrova chobotnice neni nic extra, je hodne gumova a navic kdyz se ti prilepi chapadlo v krku tak to neni nic peknyho.

    2. 0
      1

      no rozhodně lepší než s ní mlátit hlava nehlava o beton, jak už jsem taky někde viděla. Tohle mi přijde mnohem více humálnější

  9. 0
    1

    Gordon je prostě jednička 😉 akorát mě mrzí, že je to tak strašně nadabovaný… fakt se to nedá poslouchat 😀 což není samozřejmě urážka admina 😉 jen dodatek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *