MasterChef 3×08

Kuchaři zůstávají v kuchyni MasterChefa, ale i tak nebude o napětí nouze, protože ne všichni, od kterých byste to možná čekali, zazáří ve vyřazovacím testu. Jinak N20 je tohleto. A pokud snad najdete nějaké nesrovnalosti v titulkách, jako obvykle na ně upozorněte v komentářích.

 

 

Předchozí díl MasterChefaDalší díl MasterChefa



Komentářů: 48

  1. 0
    0

    Myslíte, že dostávají recepty k jídlům? Říkala jsem si totiž, že například ani jeden ten dezert bych nevěděla jak připravit ….

    1. 0
      0

      aj ja som nad tým rozmýšľal ..ale možno to je skôr také, že deň pred tým ich nejak nepriamo navedú nato aby si to na hoteli pozreli niekde na internete…keby mali recepty tak by to bolo príliš jednoduché a súťaž by to zhadzovalo na nižší level….

  2. 1
    0

    Taky vám Scott společně s Annou přišli nesobečtí ?
    Jak poslouchám ty něčí kecy to je hnus, ti snad mají tu aroganci a naivitu napsanou ve scénáři.

  3. 0
    0

    Všem kdo se zabývají překladem, časováním a celkovou kompletací videa moc děkuji 🙂

    MC je opravdu super, jsem zvědavá jak se s tím popere česká verze (jeden podobný pokus už tu byl a nedopadlo to moc dobře).

    Mějte krásný den 🙂

  4. 0
    0

    Výborné titulky, skvělý MC, jen bych se chtěl zeptat, zda by nešlo dělat titulky aby se zobrazovaly v obraze nahoře, pač titulky nejdou číst když se ukážou názvy jídel dole a přes ně titulky. Šlo by to prosím???

    1. 1
      0

      si děláš prdel? Titulky nahoře? 😀 Když chceš přečíst jídlo tak si je prostě vypni (CC off)

      1. 0
        0

        Když si je vypnu, neuvidím co si říkají, jak to vařili.

      2. 1
        0

        Zapni mozek.
        pauzneš-vypneš titulky-přečteš si jídlo-zapneš titulky-zapneš video

  5. 0
    0

    Kromě toho jak si Frank žral to svoje tiramisu bylo dobrý i to s tim dezertem Kovboje: „Vypadá to jako bys to zastřelil a odtáhl na talíř.“ 😀

  6. 1
    0

    Díky za překlad 😉

    Kupodivě mě v tomhle dílu fakt pobavila ta Monti, jak jí tam všechno hořelo, chyběly suroviny a vztekala se, že Gordonova britská angličtina je pro ni španělská vesnice 😀

  7. 0
    0

    Ahoj, ty titulky máte vážně dobré, jen jsem se chtěl zeptat jestli byste tu nechtěli dávat i anglické titulky, popřípadě nějaké odkazy myslím, že by to hodně lidí ocenilo. 🙂

      1. 0
        0

        Díky, to mi nevadí, když to z toho dokážete překládat, tak to snad zvládnu i sledovat. 🙂

  8. 0
    0

    Scottovi jsem pral vyhru celeho MC, ale musim bohuzel pripustit, ze ( alespon se tak jevil ) to zadna extra trida nebyl. I kdyby byl nejhorsi dezert ten od Felix, tak ta ma narozdil potencial udelat v dalsim dile pro zmenu neco vynikajiciho a porotci to IMHO brali na vedomi.

  9. 0
    0

    Supr díl podle mě zatim ten nejlepší z teto serie a vypadl opět někdo u koho bych to do poslední chvíle nečekal. Díky admin 🙂

  10. 1
    0

    Ta reklama na Walmart byla vážně příšerná :D…každopádně Grahamovy nože a pánvičky z minulé sezóny už nic překonat nemůže 😀

    1. 0
      0

      Mně teda přišly pánvičky víc v pohodě, Wallmart pro mě byl dost slušný WTF, protože je to pro mě docela dost kontroverzní obchodní řetězec. Něco jako Lidl u nás.

      1. 0
        0

        Taky nechci pérovat:P a je mi jasný, že bez titulků to půjde s těží, ale jestli se vyskytne nějaká možnost přeložit jakýhokoliv jinýho MasterChefa, byl bych zase o něco víc vděčnej:) i kdyby to bylo ze Somálska:D MC je určitě nejlepší show, který nemám nikdy dost, a pevně věřim, že většina návševníků tvojí stránky má stejnej názor, takže tak:) A díky ti za překlad!!

      2. 0
        0

        Pod Čápův komentář se podepíši. 🙂 Zamysli se nad tím. 😉

  11. 0
    0

    Hele víte co je trapnější než někteří soutěžící a jejich výtvory ?

    Reklama na TV Nova která zve na českou verzi MasterChefa, protože v ní ukazujou ženskou která nedokáže vařit ani ve vlastní kuchyni.

  12. 0
    0

    EPIC MOMENT!
    Tali nebyl v nejhorší trojce a ještě mu to pochválili…:D
    .
    .
    .

    .
    ::::::::::SPOILER::::::::::
    .
    .

    Vážně mi vadí že vypadl Scott…škoda ho..

    Vážně sem si až do poslední chvilky myslela že vyrazí Felix….oni to umí v téhle řadě tak úžasně napínat 😀 😀

  13. 0
    0

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SPOILER<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Málem jsem si myslel, že Felix už vypadne. Jinak mne nejvíc pobavilo Lady fingers… 😀

  14. 0
    0

    Týden velkých Dílů. Zatím nejlepší díl Hell’s Kitchen a taktéž zatím nejlepší díl Masterchefa. A nejemotivnější. 🙂 Navíc bez zbytečného patosu.
    Nic víc netřeba dodávat, takový by měl být každý díl.
    Díky za překlad, tohle jsem si vážně užil.

    1. 0
      0

      No co:D Ital Joey Tribbiani si na tom smlsnul, tak proč by si nepochutnal Ital Joey Bastianich?:D ..milá připomínka:) hned si du pustit jeden díl.

  15. 0
    0

    Můj oblíbenec je pryč, což mě vážně mrzí.. Tanyi steak bych si dala hned, vypadal fakt božsky a Frankovo tiramisu jakbysmet 😀 na příště jsem zvědavá, 3 týmy tu ještě nebyly 🙂 Každopádně děkuji za překlad!! 🙂

  16. 0
    0

    Přijde to jenom mě, nebo se Vám taky zdá, že Tanya je zamilovaná do Taliho. Oblíbená scénka byla jak všichni dokončovali a Frank tam žral to svoje tiramisu.

    1. 0
      0

      Ona byla zamilovaná i do toho jeho kámoše co vipadl minule. 😀 To jak o něm mluvila ji prozradilo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *