MasterChef 3×07

Týmový úkol a následný vyřazovací test. Klasika, jakou už dobře známe. Nicméně o překvapení nebude nouze. Především u vyřazovaní se dočkáme dalšího Gordonova triku, kdy do vyhlašování zanese zase něco nového. Omluvte můj překlad jídla na konci, v češtině jsem pro něj jiný výraz nenašel, ale pokud existuje, někdo z vás mi to do komentářů určitě napíše. Otázka na závěr: Jste spokojeni s vyřazenou osobou?

Předchozí díl MasterChefaDalší díl MasterChefa



Komentářů: 83

  1. 2
    0

    Pořád mě baví, jak při dosavadních všech sériích MC duelů dvou týmů nakonec vyhrává finální kvalita jídla a spokojenost konzumentů, bez ohledu na to jak kvalitní byl týmový duch, (ne)fungující komunikace při přípravě a i případné problémy se surovinami.

    Jen ta samochvála, jako typická vlastnost amíků mi leze na nervy.

    Jinak velký dík za překladatelskou práci. I když osobně titulky nepotřebuji, jsou jiní, kteří je určitě ocení. A líbí se mi i ajvnuv otevřený přístup k navrhovaným opravám/doplněním.

  2. 0
    0

    překlad super, akorát sem zjistila, že se mi už asi druhej díl titulky nezobrazujou….tak buď sem úplně blbá a nevím co sem si tu zmáčkla, nebo je tu prostě nemám….poraďte, dík za pomoc….

  3. 0
    0

    Díky za titulky,
    jenom takové info. Když si rozkliknu videa online, masterchef, 3řada tak se objeví stránka s 2 řadou.

    Ještě pro upřesnění, taková maličkost: „benediktské vejce“ se neříká. Je to „vejce benedikt“ hehe 😛

  4. 4
    0

    … z meho pohledu spokojenost, na MC se divam, protoze me nejakym zahadnym zpusobem uspokojuje, kdyz nekdo uvari neco dobryho a porotci mu to vychvali. Proste me bavi koukat, jak sou chvaleni za svy dobry vykony.
    No a jelikoz absolutne nemuzu vystat jakykoliv konflikty (coz je asi u ostatnich zcela opacne, protoze producenti podobnych poradu radi pechujou sva dila hadkama a pod.) , tak sem s vyrazenim Ryana zcela spokojenej, mozna je dobrej kuchar, ale ten dortik proste uplne posral a poslouchat jeho “ jsem nejlepsi “ neni zabava (alespon ne pro me)

    BTW lidi opravdu tolik bavi sledovat hadky a vselijaky konflikty? Ty mladsi by snad mohlo, ale MC zase podle me nebude show pro tynejdzry ….

    PS: je mi 25, snad nejsem jedinej s takovym nazorem ve sve vekove kategorii

    1. 0
      0

      Ono to asi nebylo tak úplně Rayenem. Mi stačilo vidět díl Castla, kde byli právě dva soutěžící z takové show. Holka, co to vyhrála a „její úhlavní nepřítel“, který skončil na druhém místě. V těch sestříhaných verzích toho pořadu se furt hádali a ten chlap byl hajzl jako Ryan. No, tu holku pak našli mrtvou a vyšetřovali toho chlapa – prý to udělal, protože prohrál. Jaké bylo jejich překvapení, že ve skutečnosti proti ní nic neměl a to, že ta holka vyhraje bylo domluvené už předem!
      Neříkám, že to tak je i v MC, ale řekla bych, že střih dokáže hodně. I z normálního kluka udělat hajzla.

      1. 0
        0

        Jak říká Pohlreich – je to zábavní pořad, bohužel si ho řada lidí plete s realitou.

  5. 0
    0

    Mohli při vyřazování zkusit zajímavý psychologický experiment. Ryana i Taliho by zavřeli do různých místností tak aby se nemohli nijak domlouvat a každý by se mohl rozhodnout odevzdat nebo neodevzdat zástěru. Kdyby ji neodevzdal ani jeden nebo oba, oba vypadnou, když ji odevzdá jen jeden, ten druhý postoupí. Ale takhle to bylo taky zajímavý.
    Btw dík za překládání

  6. 0
    0

    Nazdar vsem, diky za titulky skvela prace, chyba se obcas stane..A kolikokoli co takhle share toho receptu?? Diky a hezkej den vsem,,

    1. 1
      0

      Dělala jsem to podle tohoto:

      Suroviny:
      100 g Čokolády
      90 g cukr krystal
      2 vejce
      2 žloutky
      90 g polohrubé mouky
      100 g másla
      .
      Postup:
      Rozpustíme čokoládu s máslem v hrnci nad párou a necháme trochu odstát. Smícháme vejce a žloutky s cukrem a pomalu přidáváme mouku. Přimícháme čokoládu (pomalu, aby se to nesrazilo).
      Formičky vymažeme máslem a posypeme trochou cukru nebo kakaa. Nalijeme tam těsto a pečeme 7 minut na 200 °C.
      Překlopíme na talířek a dozdobíme ovocem a cukrem. Po rozkrojení by nám měla vytéct čokoláda, do které budeme namáčet ostatní kousky a ovoce.

      PS: Po těch 7 minutách to vytáhněte a poklepte vršek. Mělo by to dělat takové „blemcavé“ pohyby. Nechat ve formičce cca 1-2 minuty a vyklopit na talířek.
      (dělala jsem to v předehřáté elektrické troubě na 150 °C (ohřívání zdola i ze shora – ne horkovzduch), a když jsem to tam dala, tak jsem zvýšila teplotu na 200 °C.
      Foto 1:
      Foto 2:

      1. 0
        0

        Jo a ještě – snězte to za tepla. Čím déle to bude chladnout, tím tužší bude čokoláda uvnitř. 😉

      2. 0
        0

        Pekna prace. Dekuji. Jeste jedna vec. Mam trosku strach z toho vyndavani. Kdyz se dela souffle, tak se serviruje i s formickou. Vypadlo ti to bez problemu, nebo se to muselo okolo orezat?

      3. 0
        0

        Dělala jsem to ve formičce na obdelníčkové dortíky či co (takováto: ). Normálně jsem to vytáhla z trouby, klepla na to a povrch se trochu zavlnil, tak jsem si řekla, že už to asi bude. Nechala jsem to tak asi minutu (šla jsem na WC :D), a pak jsem vzala tácek a položila ho na to. Otočila jsem to a nadzvihla formu. Všecky tam držely, mrchy, tak jsem do té formy klepla a vypadlo to. Nic jsem neřezala. Vysypávala jsem to kakaem (ale stejně to kakao drželo jen dole, na bocích se moc nedrželo :D).
        PS: na té fotce, jak mám ten dortík rozříznutý je v té čokoládě spadená mandle (aby si někdo nemyslel, že tam je kus mouky nebo tak :D)

    1. 2
      0

      Co je na tom směšné? Její tým vyhrál na základě feedbacku od hostů, tak jak by mohla? 😀 Na lávovým dortíku by si sice zuby vylámala, ale to už je nepodstatné.

    2. 1
      0

      no tak podle toho co si tady napsal za hovno seš směšnej ty a to je hodně slabý slovo…pokud vim neskritizovali ji ani jedno jídlo a ted jako kapitánka týmu vyrála soutěž s týmem…nevidim jedinej důvod proč by jako měla vypadnout radši vysmahni ty…podle toho co píšeš máš podobný ego a povahu jak christain z minulý řady blbečku

  7. 1
    0

    Je škoda, že vypadl zrovna Ryan. Bylo to s ním alespoň zajímavé a ikdyž ho představovali jako záporáka, byl mi mnohem sympatičtější než takový David Martinéz 🙁 🙁

  8. 0
    0

    Tak mi to nedalo a musela jsem zkusit ten lávový dortík. Povedl se hned poprvé na výbornou, je to docela jednoduché. Asi ten stres byl na Ryana prostě už moc.
    PS: je to fakt dost dobré, doporučuju vyzkoušet :).

  9. 0
    0

    Konečně je Ryan pryč … ten člověk byl hloupej už od pohledu a když promluvil, tak to moc nezlepšil …

  10. 0
    0

    Néé Ryan-a néé…
    Krucinál, není zas tak špatnej, když si dokáže přiznat že to bylo fakt zlý a odejde. Upřímně jsem si myslela, že to vzdá Tali..
    Měl to projet červenej tým, achjo 🙂

  11. 0
    0

    Super díl. Díky za titulky a pokud jsem to správně pochopil, chceš přesný název toho dezertu, co dělali nakonec. Nazývá se to čokoládový fondant. Původ to má kde jinde, než ve Francii 😉
    Jinak super práce, máš velké uznání a myslím, že ne jen u mě

  12. 0
    0

    SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

    Možný SPOILER pusť si nejdřív video, rozhodně nečti nic co je níž!!!!!

    Sakra, klasický záporák je pryč? No škoda, tak kdo převezme štafetu Tali je na to moc mimoň, nemá takovou tu správnou auru nadřazenosti jako Ryan.
    Závidím všem, kdo už má svého favorita v MC3 zatím nemám nikoho na to že už je to 7 díl. spíš mám favority na co nejbližší vyřazení, a mezi bývalý stár duo tým nepatří.

    1. 0
      0

      Mam to podobne. Na to ze je to uz sedmy dil, mym favoritem ( nemuzu ovsem rict, ze bych to citil na 100% ) je chlapik s potetovanyma rukama. Ani jsem si nezapamatoval jeho jmeno.

  13. 0
    0

    2:20 :D:D To zní jak mluvící yorkshir :DD Nebo takovej ten „robotickej“ pes, co postíženě chodil a přesně takhle štěkal. (Frčelo to někdy v druhé polovině devadesátých ^^)
    Co mě opravdu potěšilo – jméno xxENDxx na konci. Nevím, jestli jsem si toho u jiných dílů jen nevšiml, ale sakra, já myslel, že už je po tobě. 🙂
    Jinak tenhle díl nepřinesl nic závratnýho.
    Ryan potvrdil, že je arogantní hlupák bez špetky soudnosti, ale stejně jako při odmítnutí zachránit se před vyřazovacím testem pár dílů zpátky dokázal, že má alespoň svůj pochybný smysl pro čest. (Ale vyřadili by ho asi stejně – chutnalo líp, ale úkol byl upeč dortík, ne servíruj krém 🙂 )
    Tentokrát korekce nebude, není imo třeba. Nic mě nepraštilo do očí. Pouze 23:44 – „My dva máme rozhodně spojenectví, ale u ostatní jsou mi šumák.“
    Btw hodila by se fce spoiler. 🙂 Pro lidi, co by rádi diskutovali v komentech o díle, i když tím kazí zážitek ostatním a stejně tak pro lidi, co si nemůžou pomoci a ty komenty si čtou před shlédnutím.
    Jinak prostě klasická klasika – výborná práce, liked a užij si dovolenou, sám mám v plánu naprosto to samé. 🙂

    Btw hranice mezi vtipným sarkasmem a bohapustou demencí je vskutku tenká. 🙂

  14. 0
    0

    Vypadla rozhodně správná osoba , zvlášť díky výsledku ale i podle práce v teamovém úkolu kde stál jak poleno. Chápu že to hrál jak big brother , ale tohle je soutěž o vaření né o rivalitě. Uznávám že talent má , ale skromnost a úcta by z něj udělala rozhodně lepšího člověka

  15. 0
    0

    fakt kreténi číst si komentáře před zhlédnutím videa!!!!!!!
    PS: vypadl RYAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. 0
      0

      Ja je cist nechtel, ale ten prvni se mi zobrazil stejne s videem… Diky pablbe, timto zadam administratory, aby bylo diskusni forum skryte a clovek by do nej mohl vstoupit pouze pokud by chtel, nechci stejne jako u minule serie, diky nejake chore mysli, vedet kdo vyhraje celou soutez XY dilu dopredu… Dekuji 🙂

  16. 0
    0

    Pokud se tak moc nemůžete dočkat, tak na youtube i na uložtu máte další díly – bez titulků samozřejmě.

  17. 0
    0

    Vypadnutí oné osoby trochu zamrzí, páč šlo o osobu poměrně legrační – „drama queens“ mě baví.
    I když podobně mě fascinuje i osoba, která měla namále a přežila. Rozhodně se vyznačuje určitou vyrovnaností – posere to v každém dílu… a ani stopa sebereflexe

    1. 1
      0

      Taky si říkám. Ta druhá se zmůže jen na „Jsem nejlepší.“ Myslím, že je velmi pravděpodobný, že kdyby na konci s tím tak nešachovali (nedali tu „šanci“ pro někoho odejít), tak by porotci vybrali toho druhýho. Souhlasím s tím, co řekl ten kovboj těsně před tím.

  18. 0
    0

    Nechci spoilerovat ,takže můj koment budou chápat jen ti co se už podívali na video 😉

    Ta osoba,která vypadla si u mě neskutečně zvýšila rating…..uznejte..kdo z tamtěch kuchařů by si porotcům do očí přiznal že to pos*al a sám jim s hrdostí odevzdal zástěru??Rozhodně to vypadalo , jako že se to ta druhá osoba nechystá udělat 😀
    Ta druhá osoba na vyřazení je prostě absolutní zoufalství…je to prostě katastrofa s velkým K a nemá tam co dělat… 😉

    A ještě..taky vás štve jak na koncu,to jak co bude v dalším dílu je plné ubrečených obličejů….a pak to v dalším díle není? 😀

  19. 2
    0

    Furt nechápu jednu věc. Člověk, který byl 4x za sebou na vyřazení, o sobě stále a stále tvrdí, že je nejlepší pod Sluncem.?! WTF?! Krom toho, že by vyhrál cenu za největšího debila (promiňte mi to slovo) a ignoranta planety, doufám, že příště vyletí.

    PS: Musím uznat, že by mi nechyběly scénky, kde si nemálo kuchařů honí ego a furt dokola tvrdí, že jsou tu nejlepší atd. furt dokola. Až to vyhrají, tak ať si to tvrdí, ale do té doby vypadají jako hlupáci zvláště, když z nich 99% nakonec stejně vyletí.

    1. 0
      0

      Taky si říkám. Asi mu v dětství maminka příliš často říkala, že je nejlepší, že dokáže cokoliv :))

  20. 0
    0

    jelikož tuším že by se tu mohl vyskytovat „závadný komentář“ ohledně toho kdo vypadl, tak když klikám koukám od středu stránky nahoru a na písmenka v komentech absolutně vůbec nekoukám pro jistotu 🙂 takže nesmíte bejt moc zvědavý.

    Rozhodně měl vypadnout tali, jelikož je to vážně tragéd už celkem dlouho a má luck jak sviňa, rayen sice zmetek, ale někdy i něco uvařil dobře, navíc minule vyhrál médžik box čelenč což o něčem svědčí, tali se v tom plácá od začátku, navíc jeho sebevědomí je větší než Rathovo.

    Jinak dík za překlad, jste skvělý :)))

  21. 0
    0

    Myslím si, že vypadnuvší človek tam vzhľadom k doterajším výkonom mal ešte zostať, aj keď k dotyčnej osobe žiadne sympatie necítim, bola lepším kuchárom než osoba, ktorá zostala.
    Inak klobúk dole pred tým, ako sa to rozhodol dotyčný človek ukončiť,
    to by 3/4 z ostatných, čo majú silné rečí, neurobili.

  22. 0
    0

    Ten co vypadl je urcite mnohem lepsi kuchar nez ten, co nevypadl. Schvalne nepisu jmena, aby se to nahodou nekdo nedozvedel drive nez mrkne na video :). Do posledni chvile jsem cekal, ze to Gordon zmeni :(.

  23. 0
    0

    Jsem ráda,že tahle osoba vypadla, popravdě teda měli vypadnout oba, ale myslim, že ten druhej pujde snad příště. Chovali se jako kreténi.

  24. 0
    0

    POZOR POZOR POZOR
    PŘED SPUŠTĚNÍM VIDEA SI MUSÍTE TODLE PŘEČÍST
    °
    °
    °
    °
    °
    °
    °
    VYPADL RYAN
    VYPADL RYAN
    VYPADL RYAN
    VYPADL RYAN
    VYPADL RYAN
    VYPADL RYAN
    VYPADL RYAN
    a červený tým vyhrál

  25. 0
    0

    Parádní díl, jsem spokojen i s koncem. Nebýt ukázky na příští díl tak bych si ani nevzpomněl, že tam ten kovboj ještě je. Byl tam snad jen při tom vybírání na začátku dílu, jinak ho tam vůbec neukazujou.

    1. 0
      0

      Annu taky ukazujou málo, což je škoda. Spolu s Christine patří mezi mé favoritky.

  26. 0
    0

    píšu tenhle koment jen proto, aby se lidi nedívali níž do komentů, je tam spojler a to prostě nechcete… 🙂

  27. 0
    0

    No já jsem celkem spokojená, že vypadl Ryan. Dortík se mu pěkně roze*ral a spadl mu hřebínek, za to jak byl hnusný na ostatní si to zasloužil 🙂

    1. 0
      0

      Tak to je super, fakt si to musela napsat ? :))) Ani jsem se na to nekoukala, jen rozklikla stránku a hned mi to vyskočilo, tak ti pěkně děkuju za prozrazení ..;)))

    2. 0
      0

      Děláš si srandu?! Psát do komentářů kdo vypadl fakt mě to nasr*alo. Chtěl sem překvapení a ty jsi to pěkně zkazila fakt kr*va

      1. 0
        0

        Musíte nejdřív koukat na video a pak číst komentáře 😀

      2. 0
        0

        Přesně tak, nejdřív se kouká na video a potom se dívá a debatuje o dílu v komentech.

    3. 0
      0

      si delas fakt kozy…tak aspon napis SPOILER!!! kurva..diky za zmrveni dilu
      edit: kdyz to asi byl prvni kometar a skocilo me tam oko a tam ryan!!!!!

      1. 0
        0

        Komenty jsou od toho, aby se řešil právě ten díl. Proč psát spoiler? Nemáš být píča a nečíst komenty.

      2. 0
        0

        Holt máš dementní komp, nevím mě to teda dolu nehodí a když už mě to hodí dolu tak během chvilky zase nahoru, holt když si blbec a začneš si hnedka číst komentáře je to tvůj problém. pak si tu nestěžuj.

    4. 0
      0

      Když si čtete komentáře dopředu, tak je to vaše chyba. Nemusíte pak ještě dávat najevo, jaký jste tupci, na to nikdo zvědavý není. A jestli vám to tam sjíždí, tak si zavřete oči a odjeďte si nahoru nebo si zakryjte část obrazovky a nebudete mít zk*** díl.

  28. 0
    0

    Kdo dělal titulky, že neví jaký je rozdíl mezi MEAL A MEAT ? A překládá pokrmy jako maso ?

  29. 0
    0

    No teda, to byl dil, jizda 🙂 A co rikam na osobu co odesla? No eh, mela odejit ta druha osoba, ale co se da delat. Tesim se co bude dal 🙂

  30. 0
    0

    Díky za titulky, jinak možná se pletu ale nemá být místo „masa“ „jídla“(meals) čas 16:48

      1. 0
        0

        Náhrada zbytečná.
        Jediná dobrá náhrada by bylo dva díly v tom týdnu okolo 16.8 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *