MasterChef 2×09

MasterChef je v polovině a vzkvétá nám další nepřátelství a projevují se noví adepti na zisk titulu nejnamyšlenější kuchař. Mimochodem, Suzy opět nezklame. Uvidíte také speciálního hosta! Těšte se! Ani tentokrát ale bohužel neuvidíte jídla všech soutěžících. Všimli jste si vůbec, že mezi kuchaři je i černoch? A jestli ano, jak se jmenuje? Snad se více projeví v dalších dílech.

 

Předchozí díl MasterChefaDalší díl MasterChefa



Komentářů: 7

  1. 0
    0

    Zdravím
    Sleduju teď druhou řadu MasterChefa a do teď bylo vše ok. Ale u tohoto dílu se mi v titulkách místo písmen s háčky a čárkami (ě,ř,ž,á apod.) ukazují otazníky. Je to chyba u mě nebo se něco stalo s titulkama? Děkuju

    1. 0
      0

      Video (zatím) nefunguje, takže počítám, že se ti to stalo u stažených titulků. Otevři je v notepadu (windows je má), a dej „ulozit jako“. Vpravo dole je možnost změnit kódování, tak vyber buď UTF-8 nebo spíš ANSI a ulož. A zkus.

  2. 0
    0

    uz jsem se nemohl dockat… u wordpressu jde nastavit zobrazovani novych clanku do budoucnosti.. takze, kdyby jsi stravil par desitek minut nastavenim cele rady masterchef a u kazdeho dilu jsi nastavil datum na pozadovany den a hodinu, tak by jsi se o to nemusel kazdy den starat rucne, ale system by je zobrazoval sam…

    urcite by to pomohlo tobe a navstevnici webu by nemuseli cekat, kdy se dostanes k internetu a vydas dalsi dil…

    1. 0
      0

      Znám wordpress a jeho funkce. Jde o to, že k dílu ještě nastavuju tlačítko „další díl“ u staršího dílu + odkaz do menu + odkaz na stránce titulků.

    2. 1
      0

      Já bych radši nerejpal.. měl bys bejt vděčnej, že si pro nás ty lidi najdou čas. Za to velkej DÍK Ajvngouovi:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *