MasterChef 2×08

Dnešní díl je ke konci vyloženě kulervoucí (můj ret je ještě stále okousaný), protože vyřazovací test nebude úplně tak standardní, jak jsme zvyklí. Spousta emocí a osobních sporů. Nezbývá než pochválit střihače, jak bravurně zvládá poskládat různé scény za sebou, aby tomu dodal ještě větší šťávu. Amíci to prostě umí.

Předchozí díl MasterChefaDalší díl MasterChefa



Komentářů: 17

  1. 2
    0

    Zatím nejlepší díl – super začátek, napínavá soutěž s klobásami, vyřazovací kolo pěkně na nože (navíc steaky miluju) – jen škoda toho, kdo vypadl. Poprvé mě to v téhle sérii zamrzelo, protože mě fakt bavil.

  2. 4
    1

    Trošku posral Joe jak jim řekl že banda hlasuje pro červené protože všichni nadávají na to že to je moc sladké,a oni to hned změnili,proto vyhráli.kdyby jim to neřekl,tak vydají všem ten shit sladký a projedou to to jako nechápu dyk on podplacený,dostal dvoje najky červené a poradil jim k výhře buzíček

  3. 1
    0

    Když si srovnáte hodnocení porotců, tak u Maxe říkali kladnější věci, ale jak Max řekl sám „Christine potřebuje ten titul více než já, je matka samoživitelka..“ a to byl pravděpodobně i faktor proč se porota rozhodla tak jak se rozhodla. A já teď nejsem schopná říct jestli jejich rozhodnutí chápu nebo ne.

    1. 3
      1

      Christine měla lepší rare a medium, Max měl lepší well done, tak bych klidně věřil, že se porota rozhodla pouze na základě steaků 🙂

  4. 1
    0

    CHudák vyřazený .. říkejte si co chcete, ale dával téhle show dost dobrou atmosféru a člověk by se měl zlobit, když ho vidí … a výsledek měl být opačný …

  5. 2
    0

    Oba soutěžící ve vyřazovací soutěži mi jsou nesympatičtí (a oba dost), ale myslím, že podle výsledku soutěže by mělo být rozhodnutí poroty opačné..nebo mohli vyrazit oba

  6. 0
    0

    Super stránky, ale pokud by to slo, mohli byste mazat prispevky tech kokot*, ktery tu spoilerujou. Prijdu sem, ze si pustim dil, a co nevidim, hned komentar nejakeho inteligenta hned pod videem. Jdete se fakt vycpat, nechapu proc to sem pisete, nebo proc aspon neupozornite, ze jde o spoiler!!!!!!!

    1. 2
      0

      Je to tady milionkrát napsáno. Komentáře pod dílem slouží k probrání jeho děje. Nejdřív se dívej na video a potom čti komentáře. Jinak komentáře vysloveně spoilerují dopředu (titulky jdou se spožděním) dostanou BAN a mažou se.

  7. 1
    1

    V téhle sérii mi není skoro nikdo sympatickej. Jedině snad Ben, ten mi přijde správně praštěnej. Škoda, že tam skoro vůbec neukazují to, co uvařil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *